- Мукієнко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Рекомендую Користуюсь багато років Краща із всіх
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Раджу
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Нормально.
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Дуже приємний , м'який.
- Переваги:
- М'який, велика упаковка за гарною ціною.
- Лана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Гарний.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Відмінний вибір
цена-качество- Переваги:
- Качество дуже гарне
- Недоліки:
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Дякую! Хороша якість
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Бумага просто супер.Всегда буду заказывать.
- Переваги:
- Упаковка,качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Гелена G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
В назві зазначено, що голд, а по факту, така сама звичайна)
Якби не було нагальної потреби, відмовилася б)- Переваги:
- Нормальний папір в своїй категорії
- Недоліки:
- Зовсім не голд категорія
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Фото соответствует, а в описании и характеристиках - не точность. Бумага не Gold и по-факту 145 отрывных листов. По качеству Gold намного лучше.
Эксперт RozetkaДобрый день, Наталья! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Бумага классная, только жаль, что Розетка 2 раза подряд привозит не то - обычную Orchidea, не Gold, в которой всего 145 отрывов
- Переваги:
- Бумага хорошая
- Недоліки:
- Прислали не то
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
покупать рекомендую во время акции
- Переваги:
- три слоя
- Недоліки:
- цена
- Тетян К***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Папір подобається своєю якістю, м'який, не розлазиться, вигідно купувати по акції
- Переваги:
- Гарної якості
- Роман П***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Высокого качества
- Переваги:
- Сочетание цены и качества