Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Зубна паста Elmex Sensitive з амінофторидом 75 мл (4007965560200)

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Чудова паста з амінофторидом. Кращий за всі інші фториди. На ринку з цією речовиною майже немає аналогів. Знімає чутливість вже через декілька використовувань.

Якщо комусь не допомагає, чистить зуби правильно, щоб паста почала діяти. І не тільки ця паста, а будь яка інша, без різниці.

Чистить завжди зуби по такій схемі: спочатку добре полоскаєте рота від залишків їжі або ще краще іригатором (так-так, іригатор треба використовувати на початку чищення). Потім чистите невеликою кількістю пасти (розміром з горошину, а більше і не треба). Потім йоржики для зубів/нитки — якщо використовуєте. Чистка язика якщо робите. І саме уважно: після процедури не полоскати рота, ніякого іригатора (забудьте назавжди, що він використовувається вкінці)!!! Просто сплюнте залишки. Ще можно використовувати ополіскувач із ціеї ж серії. Все. Потім не пити/не їсти після процедури годину, а краще дві. Амінофторид речовина, яка обволікає зуби плівкою і діє ще 2 години. Тобто продовжується та сама дія за якою воно призначено.

Можу ще порекомендувати вранці чистити пастою з гідроксіапатитом, а ввечері з амінофторидом. Це взагалі буде чудово.

Бажаю здоров'я!

• Роман К***

Чув інформацію, що нещодавно вони замінили амінофторид якимось не таким швидко діючим елементом і він не встигає взаємодіяти з зубами за час чистки тому треба шукати саме зі згадування амінофториду на упаковці

• Мілана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Одна з моїх найулюбленіших паст. Постійно купувала у Польщі, а тепер знайшла де купити оригінал вдома! Нічим не відрізняється від європейської.
    Паста білого однорідного кольору без вкраплень. Аромат свіжої м'яти, ледве відчутний.
    Смак - мені дуже сподобався, м'ятний, але не пекучий, а м'який і приємний. А то бувають такі пасти, після них як дракон - усе в роті пече.

Недоліки:
    для себя не знайшла
  • Лиза
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Отличная паста. Мой рекомендасьйон, как говорит господин Птушкин, для всех у кого чувствительные зубы. После применения долгое ощущение свежести и чистоты.

• Оля Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Беру її дуже часто для чутливих зубів. Вперше скористалась закордоном, а потім знайшла вдома - на Розетці. Вигляд і смак ідентичний закордонній.
    У кого є проблеми - ця паста топ!

• Марина

беру за рекомендацією стоматолога

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Завжди замовляю цю зубну пасту, особливо, коли вона на знижці. Вона неймовірна, має приємний запах та присмак. Користуючись цією пастою, на протязі довгого часу, майже зникла чутливість зубів, особливо в холодну пору року. Рекомендую, мій фаворит. Бюджетна і класна зубна паста!

Переваги:
    Недорога при знижці.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ростислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хорошо чистит и даже отбеливает, говорю как курильщик и любитель кофе. И действительно понижает чувствительность.

Переваги:
    Хорошо чистит
    Недоліки:
    Не заметил
  • Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Постоянно пользуемся этой зуб пастой. уменьшает чувствительность зубов, имеет риятный вкус.

Переваги:
    Не агрессивная, приятный, нерезкий вкус
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Рекомендую к покупке, паста отличная, идеально подходит тем людям, у кого повышенная чувствительность.

Переваги:
    Хорошая паста, действительно значительно снижает чувствительность зубов.
    Недоліки:
    Не обнаружены.
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Качественная паста. С чувствительностью тоже справляется на отлично! Стоматолог отметил что зубы стали здоровее и светлее, а мне главное, что не такие чувствительные. И это при пользовании пастой только 2 недель

Переваги:
    Снимает чувсвтительность
  • Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Приємний смак, залишається свіжість на певний час.

• Представник бренду

Дякуємо за ваші коментарі про (Зубна паста Elmex Sensitive + 75 мл .) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Евгения Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Гарна паста, доречі перший раз купляла за рекомендацією свого стоматолога)

• Завертаная И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Спробувала цю зубну пасту в Естонії. Найкраща з усього, чим користувалась. Зуби без нальоту протягом дня, ясна не кровоточать, і хоч паста не заявлена, що з відбілюючим ефектом, але візуально він присутній.
    Добре, що є на розетці. От тільки ціна вийшла не 119, а 165(доставка 35 і комісія при розрахунку 11). Та несуттєво, в аптеках бачила дорожче, та й не у всіх аптеках є

• Богдан В***

Нормас паста

Переваги:
    Для мене підходить
  • Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста приємна на смак, має помірну солодкість, добре освіжає і чистить при невеликій кількості засобу.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Брали по акції за 100 грн, хоча до цього в інших місцях купляла і за повну ціну. Хороша паста, нарікань на неї нема. Прислали тюбик з хорошим строком придатності

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Відкрила для себе та своєї сім'ї цю пасту десь рік тому, лікар порекомендувала обирати пасти з показником 1450 ppm, ціна таких паст 200+, ця має невелику ціну, але дуже класна, також брала ополіскувач цього бренду, дуже сподобався) щира рекомендація!

Переваги:
    невисока ціна і гарна якість
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хороша паста .Відповідає заявленим характеристикам.

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявила
  • Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Чудова паста,прекрасний смак.задоволені всі в родині!

• Марія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста чудова, замовляю не вперше, рекомендую.

Переваги:
    Ок
  • Инесса К***

Ця паста мені зайшла.

Переваги:
    Дуже лагідно чистить .
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Якісна зубна паста.Приємний смак,недоліків не знайшла.Рекомендую!

• Ніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Придбано за рекомендацією стоматолога. Відповідає опису

Переваги:
    Акційна ціна
    Недоліки:
    Ціна після закінчення акції
    • Представник бренду

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Продавець відповідальний, дякую. Зубна паста сподобалась.

Переваги:
    Чудова для чутливих зубів, м'яко і надійно діє.
    Недоліки:
    Не виявили.
    • Представник бренду

• Юрий Л***

добре

• Сергей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Чудова паста порівнянні з іншими

Переваги:
    ...гарний догляд за зубами
    Недоліки:
    Не завжди є така як хочеться
  • Костянтин С***

Приємний запах і післясмак

• Софико Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хорошая паста. Пользуюсь уже пару лет.

Переваги:
    Хорошая паста. Пользуюсь уже пару лет.
    Недоліки:
    Цена, неделю назад тут заказала за 70 грн, уже цена 90грн((
  • Мар'яна Г***

Як завжди якісний продукт

Переваги:
    Якість смак
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже хороша паста для чутливих зубів. Робить їх менш чутливими. Постійно користуюсь

Недоліки:
    Не має
  • Оля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста підійшла, добре очищає, але екстрасвіжості не дає.

Переваги:
    покупка пройшла успішно, паста хороша
    Недоліки:
    не побачила
  • Наташа Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже якісна зубна паста. Добре знімає наліт та залишає приємні відчуття свіжості у роті. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Гарно вибілює. Приємна на смак.
    Недоліки:
    Немає.
  • Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Вперше до рук потрапив пробничок такої пасти десь рік назад. Після цього купляю тільки цю зубну пасту, особливо рекомендую тим, в кого чутливі зуби до холодного чи гарячого. Дуже класна паста!

Переваги:
    Дуже класна паста
  • Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

З цією пастою назавжди забула про чутливість зубів, хоча є проблеми з оголеними шийками зубів, паста рятує, рекоменлую

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Супер паста, беремо не перший раз по рекомендації стоматологів.

• Марія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже чудова паста для тих у кого чутливість зубів занадто висока до холодного та гарячого. Користуюсь дуже багато років. Якість прекрасна і ціна доступна.

Переваги:
    Якість і ціна.
    Недоліки:
    Немає.