- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Klever
Отримав 27 лютого, а 18 березня перестали заряджатися. Зрозуміло чому гарантія 14 днів.
- Переваги:
- Недоліки:
- Через 18 днів перестали заряджатися
- Продавець Klever
Дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що пристрій перестав працювати. Звертаємо увагу, що на дану модель виробник не надає офіційної гарантії, тому магазин встановлює власний гарантійний термін — 14 днів для перевірки товару. Саме з цієї причини вказано відповідний період. Також радимо перевірити зарядний кабель та контакти пристрою, оскільки інколи проблема може бути пов’язана саме з ними. Блок має бути не більше ніж на 1-2 А і не швидкісної зарядки.
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Red
Дякую велике всім задоволені підключили і носимо
- Продавець Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Klever
Жалею что не вскрыл на НП,понадеялся на добросовестность поставщика. Заказывал прямоугольные для женщины, прислали квадратные. Коробка в конверте помятая, часы полностью розряжены.
- Недоліки:
- Г***о!!!!
- Продавець Klever
Добрий день. Поставте пристрій на зарядку використовуючи при цьому блочок для зарядки на 1А. Не використовуйте блочок для швидкісної зарядки. Пристрій можна повернути протягом 14 днів, якщо збережено його товарний вигляд.
- Неля С***Відгук від покупця. Продавець: Klever
Купила, бо була моя мрія. Не носити з собою телефон, дуже важливо,щоб мобільний телефон не загубити. А цей годинник завжди з тобою.
- Переваги:
- Все сподобалось,колір і його робота.
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Klever
Часи чудові, але вібрація не працює. Сенсу від них нажаль немає. Хтось телефонує або пишить, а йдучи по вулиці цього нечуєш
- Недоліки:
- Не працює вібрація
- Продавець Klever
Добрий день. Годинник підтримуює налаштування вібрації. Ви можете вибрати різну інтенсивність вібрації для різних типів сповіщень, таких як дзвінки, повідомлення та інші оповіщення. Це можна зробити через додаток WearFit Pro, який синхронізується з годинником. У налаштуваннях додатка є опція вибору сили вібрації годинника .
- Светлана Ч***
У відповідях на питання, Вашим менеджером була запропонована программа Hiwatch Pro. В неї також є налаштування на вібрацію, але годинник на вібро не спрацьовує чомусь
- Продавець Klever
Годинник можна замінити або повернути протягом 14 днів з дня отрмимання, якщо збережено його товарний вигляд. Напишіть нам в чат до замовлення, якщо бажаєте і з вами зв'яжеться наша тех. підтримка.
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Klever
Доброго дня. Дякую, годинник отримала, все працює, все сподобалось. Годинник класний за таку ціну все супер, доставка швидка. Рекомендую.
- Переваги:
- Годинник класний, ціна, доставка швидка.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Klever
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Translation tools. Колір ремінця: White
Покупкою залишилася не задоволена. По-перше, часи не вмикаються бо розряджені. Поставити на зарядку не можу,бо не працює зарядне. По-друге, продавець не відповідає на повідомлення. Два дні писала щоб вирішити дану проблему,а у відповідь тиша. І при відправці на поштомат, було вказано,що доставка безкоштовна, а по факту я сплатила ще 110грн доставки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює зарядка. Не вмикаються.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Сам товар соответствует заявленным характеристикам. Но возможности использование для себя, нашел только как часы.
- Переваги:
- Доставка , состояние хорошее
- Недоліки:
- Сам продукт как и все бюджетные смарт часы.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Замовляла дітям 2 годинника.
Доставка швидка, часи працюють добре.
За таку ціну я задоволена.- Продавець Spirite
Дякуємо звертайтесь))
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Не держе батарея, через раз з'єднання з телефоном, функції ніякі, зря витрачені кошти
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Не відповідає дійсності і зовсім не тримає акумулятор хватає на декілька годин(((((Не рекомендую(((
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часи прекрасні,відправили дуже швидко
Дякуємо) звертайтесь
- Nataliya S***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Сервіс чудовий, оперативно вислали, товар відповідає заявленому. Прохання, допоможіть відключити крокомір і прибрати зайві заставки екрану.
- Переваги:
- Годинник працює і це вже добре . Має купу функцій, з якими дитина ще не встигла розібратись навіть за півдня
- Недоліки:
- Крокомір рахує кроки навіть коли дитина просто лежить на дивані, зупинити його ми так і не змогли . Живе своїм життям годинник. А ще екран має дуже багато заставок , які саме моїй дитині не подобаються, а як їх видалити, ми не знайшли
- Продавець Spirite
Добрий день заставки не видаляються
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Three cats
Неплохие.
- Юра Н***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Ребята что то делайте возвращайте деньги ,много лет в розетке покупал,последние два заказа разочаровали ,то зарядки нет то не заряжаються,я понимаю что 500 гр цена ,но они должны разбить
- Переваги:
- Разочарование
- Недоліки:
- Разочарование
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: SkrobPowerHUB
Приехали эти часы полностью разряженные, из-за этого не получилось их проверить на почте.
Сразу минусы: экран как с тетриса (рамки слишком большие, вообще он не соответствует фотографиям с этого сайта)
Видно пару повреждённых пикселей в уголке экрана
Батарея разряжается спустя час активной работы с блютузом.
Звук слишком тихий и никак не можно отредактировать.- Недоліки:
- Экран, звук, батарея
- Софія Н***Відгук від покупця. Продавець: SkrobPowerHUB
Дуже дякую все супер. Одну зірочку прибрала. Замовляла чорного кольору, а приїхали розові.
- Переваги:
- Все добре
- Продавець SkrobPowerHUB
Дякую за чесний відгук!
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все чудово! Удачі продавцю!
Дуже дякуємо) звертайтесь
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Фігня повна і місяця не проробили
- Недоліки:
- Час зупинився і вони 08:33 показуть до того як не розрядяться ! Не реагують зоовсім .. потім я знову їх зарядила підключила до телефону і вони через минуту знову так само зависли
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Three cats
Купили даний виріб підлітку на ДР, з переваг на мою думку тільки стильний дизайн (не дитячий), стосовно іншого не вартує навіть своєї маленької ціни...
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Зарядку тримає 3-4 годин
Постійно обривається зв'язок з телефоном
Контакти не ідентифікуються
Крокомір працює не коректно
Не зручний зарядний пристрій та тільки через USB
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
За свои деньги, ракета.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все доброе,годинник робе чудово!Раджу цього продавця!
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь)) дякуємо
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Довольно неплохо за свои деньги.
- Анжеліка З***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Гарний годинник за гарні гроші. Дякую!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Часы не плохие но немного тупят зарядка не соответствует фоно " не магнитная " а контактная в так в целом не плохо
- Переваги:
- Быстрая доставка, внешний вид
- Недоліки:
- Зарядка не соответствует фото и характеристическим данным, защитная плёнка наклеена как попало
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Three cats
Купил данные смарт-часы на розетке, так как являюсь постоянным клиентом. Данные часы разочаровали еще в отделении новой почты при получении. Заряжаться они никак не хотели, менеджер по телефону уверила в качестве товара и убедила забрать данные часы с возможной последующей заменой при необходимости. По итогу: заряда аккумуляторной батареи хватает на 15 часов, после зарядки необходимо заново настраивать часы для нормальной, если можно это так назвать работы. Адекватного приложения для часов не нашлось на плей маркете.
На подарок так себе вариант- Переваги:
- Легкие, удобные в пользовании
- Недоліки:
- Аккумуляторная батарея не держит заряд
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Когда нужно ответить,нужно только отключать блютуз на телефоне.Как можно вернуть?Очень пожалела что купила их.
- Переваги:
- Недоліки:
- Когда нужно ответить,нужно только отключать блютуз на телефоне.
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
- Переваги:
- Недоліки:
- Когда звонят видно только номер телефона.Имя кто звонит нет.Не удобное крепления
- Васюта М***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Годинник прибув розряджений, що затримало перевірку товару. Час від часу збиваються налаштування мови. Решта все добре і цілком влаштовує.
- Переваги:
- Працюють усі потрібні мені функції.
- Недоліки:
- Час від часу збиваються налаштування мови.
- Алесандра И***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Виглядає чудово, але нажаль слабка батарея. Тримає 3-4 годинм
- Геннадій Б***Відгук від покупця. Продавець: Three cats
Добрий день.
Придбав два таких нодинники. Інструкція на англійській мові. Час роботи акумулятора не відповідає заявленому це 12-15 годин не більше. Є складність з підключенням та синхронізацією викликів і телефонної книги. Акумулятор розряджений повністю приїхав. Додаток некоректно працює.- Переваги:
- Недоліки:
- Не тримає акумулятор, складне підключення до додатка,постійно губить зв'язок.
- Аня О***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все добре
- Чухлебов О***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинники варті своїх грошей
Дякую звертайтесь)
- Євгенія М***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купили дитині,швидко отримали,задоволенні якістю.
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник
- Тетяна К***
чим саме чудовий,як в користуванні?
- Аліса Л***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не смарт-годинник, а таке собі щось. Гальмує і глючить постійно. Режим очікування налаштувати на довше неможливо. Час показує тільки з блютусом. Вимикаєш блютус, і час "злітає" нафіг.
Брали для літньої людини, потрібнв була функція вимірювання тиску. Виявилося, що ця функція не працює зовсім. Показує якісь цифри "від балди" й усе.
Коротше кажучи, барахло барахлом. Шкода викинутих на нього грошей.- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Глючить, без блютуса не показує навіть вірний час, тиск не вимірює,батарея сідає дуже швидко.