- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Ціна/якість, замовляла чисто для кухні, щоб не підмітати а швиденько пилососом зібрати все, бо є кішка і собака з них шерсь через день збирається. Ручка слабенька, пластик який тримає ручку також ну жуже міцний тому обережно користуватись щоб не відвалилось швидко , а так поки працює.
- Переваги:
- Можна і пилосить, і мити підлогу.
- Недоліки:
- Слабкий метал на ручці, за яку тримати пилосос.
- Продавець SmatX
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пилосос допомагає вам підтримувати чистоту, не витрачаючи час на підмітання. Нехай прибирання завжди буде швидким та легким!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Непоганий пилосос, якщо підлога без покриття то взагалі норм, в нас старі тонкі коври і з них сиплеться клей, тому на одну кімнату треба рази три чистити фільтр, бо дрібні часточки його дуже забивають(.
- Переваги:
- Легкий, зручний, непогана тяга на підлозі без корів
- Недоліки:
- Не вистачає насадки з щіткою і сама насадка дуже туго входить, змінити на тонку не можу, сили не вистачає, може варто подумати про трохи інше кріплення, щоб простіше змінювати.
- Продавець SmatX
Дякуємо за покупку та чесну думку! Нам приємно знати, що ви оцінили легкість та потужність пилососа на твердих поверхнях. Нехай пристрій служить довго, а прибирання займає мінімум часу!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Товар бажаю здати, не підійшов. Якоїсь накладної всередині для цього не має, у листуванні три дні чекаю на відповідь про дані відправки, оскільки відсутні контакти.
- Продавець SmatX
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності!
Нам дуже шкода, що вам довелося чекати так довго. Зараз у нас велике навантаження та багато замовлень, тому менеджери не завжди встигають оперативно опрацьовувати всі запити.
Будь ласка, очікуйте — з вами обов’язково зв’яжеться менеджер і надасть усі дані для повернення товару.
Ще раз вибачаємося за затримку та дякуємо за розуміння.
- Номеровская Б***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Неочікувано легкий та потужний пилосос. Рекомендую.
- Переваги:
- Потужність та легкість.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Гарний зручний!Дякую
- Продавець SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Алина Б***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Первое использование приятно удивило, хорошая альтернатива большим пылесоса .
В описании не указано фильтр одноразовый или его можно мыть?- Продавець SmatX
Вітаємо. Рекомендується тільки суха чистка фільтру без вологого миття.
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Найкращий варіант за свою вартість! Дуже добре працює!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Зручний пилосос! Дякую
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Пилосос дуже класний, відповідає опису, добре виконує свої функції.
- Кирилл М***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Всім задоволений. Пилосос із бюджетного сегменту, але справляється з функцією відмінно!
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний
Пилосос відмінний. Не важкий, потужний, зручний. Рекомендую!