Відгуки покупців про Автомобільний пілосос Sokany SK-13013 900 Вт 2в1 для сухого прибирання зі знімною ручкою

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Мария Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Ціна/якість, замовляла чисто для кухні, щоб не підмітати а швиденько пилососом зібрати все, бо є кішка і собака з них шерсь через день збирається. Ручка слабенька, пластик який тримає ручку також ну жуже міцний тому обережно користуватись щоб не відвалилось швидко , а так поки працює.

Переваги:
    Можна і пилосить, і мити підлогу.
    Недоліки:
    Слабкий метал на ручці, за яку тримати пилосос.
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пилосос допомагає вам підтримувати чистоту, не витрачаючи час на підмітання. Нехай прибирання завжди буде швидким та легким!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Непоганий пилосос, якщо підлога без покриття то взагалі норм, в нас старі тонкі коври і з них сиплеться клей, тому на одну кімнату треба рази три чистити фільтр, бо дрібні часточки його дуже забивають(.

Переваги:
    Легкий, зручний, непогана тяга на підлозі без корів
    Недоліки:
    Не вистачає насадки з щіткою і сама насадка дуже туго входить, змінити на тонку не можу, сили не вистачає, може варто подумати про трохи інше кріплення, щоб простіше змінювати.
    • Продавець  SmatX

Дякуємо за покупку та чесну думку! Нам приємно знати, що ви оцінили легкість та потужність пилососа на твердих поверхнях. Нехай пристрій служить довго, а прибирання займає мінімум часу!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Товар бажаю здати, не підійшов. Якоїсь накладної всередині для цього не має, у листуванні три дні чекаю на відповідь про дані відправки, оскільки відсутні контакти.

• Продавець  SmatX

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності!
      Нам дуже шкода, що вам довелося чекати так довго. Зараз у нас велике навантаження та багато замовлень, тому менеджери не завжди встигають оперативно опрацьовувати всі запити.

Будь ласка, очікуйте — з вами обов’язково зв’яжеться менеджер і надасть усі дані для повернення товару.
      Ще раз вибачаємося за затримку та дякуємо за розуміння.

• Номеровская Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Неочікувано легкий та потужний пилосос. Рекомендую.

Переваги:
    Потужність та легкість.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Тетяна

Гарний зручний!Дякую

• Продавець  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Первое использование приятно удивило, хорошая альтернатива большим пылесоса .
    В описании не указано фильтр одноразовый или его можно мыть?

• Продавець  SmatX

Вітаємо. Рекомендується тільки суха чистка фільтру без вологого миття.

• Кирилл С***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Найкращий варіант за свою вартість! Дуже добре працює!

• Ірина Д***

Зручний пилосос! Дякую

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Пилосос дуже класний, відповідає опису, добре виконує свої функції.

• Кирилл М***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Всім задоволений. Пилосос із бюджетного сегменту, але справляється з функцією відмінно!

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Колір виробу: Блакитний

Пилосос відмінний. Не важкий, потужний, зручний. Рекомендую!