- Едіта П***Відгук від покупця. Продавець: Translation tools
М'які та зручні, витримують ніч без зміни, є кишеньки з переду та ззаду, що запобігає витіканню в більшості випадків. Продавець ввічливий, відправили дуже швидко
- Переваги:
- М'які та зручні, не тиснуть животик, кишеньки з переду та ззаду
- Недоліки:
- Не щнайшла
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Translation tools. Кількість в упаковці: 150
Рекомендую
- Переваги:
- Хороша якість , не протікають
- Недоліки:
- Маргарита П***Відгук від покупця. Продавець: Translation tools. Кількість в упаковці: 150
Памперси хороші. Ціна також. Але для мене було дивно що цього разу коли я замовила не було додаткових кишеньок від протікань, тому що перел цим брала але у іншого продавця то кишені були, що дуже зручно . Можливо це партія така або що. Тому на 4. Фото порівняння додам ?з права той шо має кишеньку)
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Немає кишеньок від протікань, через що час від часу все ж були конфузи
- Продавець Translation tools
Дякуємо за ваш відгук! Бережіть себе, та будьте здорові! Разом до Перемоги!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 100
Хороші, бюджетні памперси. Магазин супер, швидко відповідають і доставка найшвидша, вчора замовила сьогодні прийшли.
- Переваги:
- Бюджетні
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 150
На жаль памперси маломірки. При вазі дитини 6.7 кг ледве защеплуни.
- Переваги:
- Недоліки:
- Маломірять
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 150
Мені вони подобаються, від народження користувались хагіс, десь місяць-два, але перейшла на ці, бо вони вигідніші, та в цілому якісні, тому що я змінюю їх доволі часто поки, тому вважаю, що зараз краще такі, ну а потім, коли дитинка вже почне повзати та більш активніше рухатись, то мабуть перейду знову на хагіс трусики(знаю, що з середнього сегменту - вони найкращі) , бо ці інколи наприклад протікають, але вони суперові
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 100
Прийшли напевно не тієї партії,якісь з написом пришли,по наповненню як джой,поки нічого наче не протекло,тоненькі,не більшомірять як дада наприклад українські,але ці як на мене то бюджетні і не треба платить за доставку
- Переваги:
- Безкоштовна доставка
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Замовляю не вперше. Все підходить.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 100
Від народженняна Даді екстра кеа. Все супер.
- Переваги:
- Мʼякенькі
- Жолкевська А***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Користуємося декілька днів - сподобалося. Немає попрілостей, не протікає, не має стороннього запаху (ароматизаторів). Тонкі, м'які.
- Переваги:
- Ціна, виконує свої функції
- Недоліки:
- Поки що не помітила.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Дуже комфортні
- Переваги:
- Не протікають
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 100
Дуже класні
- Переваги:
- Не протікають
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Сідниці всі мокрі, попрілості після них. Жахливі підгузники.
- Переваги:
- Не протекли, ціна
- Недоліки:
- Багато
- Руслана П***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Дитина 6,8кг - стискає резинка і протікає не наповнившись навіть на половину. Схожі до lupilu, тільки ті не мають кишеньок ззаді і спереді щоб не промокали (хоча ті не протікали, а ці навіть з резинками всеодно протікають)
- Переваги:
- М'які, немає подразнень, якість хороша
- Недоліки:
- Маломірять і протікають
- Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 200
Дуже якісні підгузки,тоненькі,не протікають, беру не перший раз.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 50
Дякую я отримала
- Недоліки:
- Все добре
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 150
Підгузки беру з народження дитини, дуже подобаються, непогана ціна.
- Переваги:
- Відмінна робота продавця та швидка відправка
- Надія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 200
Якісні підгузки, гарна ціна,швидка відправка
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 40
Хороші ПАМПЕРСИ! Швидка доставка!
- Переваги:
- Кращі за даду зелену набуато і ціна хороша.
- Недоліки:
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 60
Посылка пришла быстро, всё как заказывала. Порадовала бесплатная доставка. Спасибо!
- Переваги:
- Ещё не пользовались
- Недоліки:
- Ещё не пользовались
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 60
Упаковка на сайте ( фиолетовая, со всеми данными) и фактически полученная совершенно разные. Получила белую упаковку с рисунком. На упаковке не указан размер, вес. Чтобы проверить эти данные упаковку нужно вскрыть. Ощущение будто открыли упаковку мега пак и продали её часть! Продавец на сайте blue elephant, а фактический продавец другой, что теперь уже вызывает сомнения в качестве товара.
- Переваги:
- Со своей задачей подгузник справляется
- Недоліки:
- Тонкий подгузник, не соответствие заявленной на сайте и фактической упаковки
- Прокопець Ю***
Да. Это упаковка с бокса