Відгуки покупців про Сухий корм для собак Julius-K9 High Premium Adult Vital Essentials яловичина з рисом 12 кг
- Ирина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Трохи завеликі гранули як для француза, а так наче нормальний. Собака їсть, з травленням і шерстю все нормально.
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашій собаці !
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Знайшла сюрпрайз серед корму.
- Переваги:
- Корм норм
- Недоліки:
- Болт
Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Норм
Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Дуже гарно підходить для ШКТ мого улюбленця
- Переваги:
- Ціна та якість
Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Дуже гарний корм, собачці дуже подобається
- Переваги:
- Гарний корм за свої гроші
- Тигран Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Очень долго по времени отправляете,Я не могу столько ждать, собака будет голодная...Я заказал за 4дня до сегодняшней даты,ещё 4дня ждать это много.
- Данил А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Один из немногих кормов после которого у бульдога - всё ок с ЖКТ.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Недоволен
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Француз хаває його крутяк
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- Эдуард К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Гарний
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
буду замовляти ще
- Переваги:
- песик перебірливий але їсть з задоволенням
- Недоліки:
- нема
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Корм очень хороший. Наши собаки кушают его с удовольствием.
- Переваги:
- Хороший запах
- Недоліки:
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Собаці сподобався. Думала, буде вередувати як завжди при зміни корму, але ні, виїдає все з апетитом.
- Переваги:
- Нормальна ціна. Собаці подобається
- Недоліки:
- Наразі нема. Сподіваюсь, і не знайдемо.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Прекрасный корм! Собака француз -очень привередлива в еде, ела с удовольствием, аллергии не было.
- Іванов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Повівся на зображення француза на мішку. Звісно, моя француженка його не їсть. Ну вона у мене балувана. Але на мішку немає ні дати виготовлення, ні кінцевого терміну споживання. Не буду ризикувати - віддам безпритульним собачкам.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не вказана дата виготовлення.
- Павлюкова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Шановна Розетка! Поверніть гроші за оплачений товар, якого ви не відправляли! Телефони для зв'язку з вами ви видалили з меню. Тривалий час була Вашим покупцем... Номер мого замовлення 733828328.сподіваюся,що ви зв' яжетеся зі мною.
Сделала заказ 12 марта с оплатой. До сегодня товара нет. Свяжитесь со мной пожалуйста.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Здраствуйте, корм заказала еще 2 марта, оплатила. заказ до сих пор не пришел. Неоднократно посылала запрос в телеграм-бот, чтобы со мной связались операторы - тихо, никто ничего. Отменить заказ так же не могу, так как сейчас на странице товара такой функции нет. Свяжитесь со мной.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
корм хороший, нам подошел. пока полет нормальный. гранулы среднего размера
- Ира И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
В первый вечер дали на пробу - ел с руки.
Потом 2 дня давали - отказывается. Приходится подмешивать другой корм, чтобы хоть немного поел. Посмотрим, как будет дальше- Переваги:
- Недоліки:
- Вот такой разорванный мешок мне отдали при выдаче. Попросила при мне перевесить - оказывается в магазине нет весов. Предложили перезаказать, но извините, а кто мне компенсирует время на заказ???
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм хорошего качества, любимой собаке очень даже пришелся по вкусу. Спасибо!
- Переваги:
- Нашему члену семьи понравился, а это главное.
- Недоліки:
Впервые купила этот корм. Мои привереды его едят. Гранулы средние, одного цвета без красителей, запах приятный. Неприятности с желудком отсутствуют. Удобный пакет с замком.
- Переваги:
- Удобный пакет с замком, собаки едят ОХОТНО.
- Недоліки:
- Не обнаружила