Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ваги ювелірні ваги електронні високоточні портативні кишенькові ваги 10 г/0.001г Kayfovo L-77

Є в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 24 відгуки
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Працюють ідеально, не брешуть, не глючать. Рекомендую !

• Кирило М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги дуже чутливі. Для точного результату ставте на ідеально рівну поверхню без вібрацій.
    Дуже дякую за швидку доставку

• Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудові ваги, якість сподобалася!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

На жаль, марно витрачені кошти.
    Ваги живуть власним життям. Після ввімкнення цифри збільшуються від 0 і до...
    Робила калібрування (і не раз), змінювала батарейки, але не допомогло

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така сиутація. Напишть нам в особисті - зробимо вам заміну і вирішимо проблему.

• Поліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Швидко відправили, Ваги працюють добре. Дякую!

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  Lemeshop

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все добре. Ваги працюють. З доставкою проблем не було. Все влаштовує! Дякую вам за товар і сервіс! І за те, шо цікавитесь персонально у вайбері.

Ті хто покупають, майте наувазі, що тисячні можуть плавати навіть від подиху поруч. Тому там можлива легка похибка. Але протестовано на вазі 1 зерна пшениці. Все зійшлось.

Гарного дня!

• Валерій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все ок, ваги точні і працюють, єдиний нюанс - спочатку перед початком роботи (перший раз) потрібно зробити 3-5 калібровок з "грузом" в комплекті.

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Відправили не те, що замовляла. Назва вагів інша, кількість батареек не та, на коробці намальований груз для калібровки, але по факту його нема.

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    отримала не те, що замовляла
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.

• Анна Т***

дайте, будь ласка, свої контакти, або передзвонить мені. Через особисті, повідомлення чомусь не відправляються

• Никита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Чудово! Зважують точно, як і обіцяли.

• Егор П***

Зважують точно, все ок

• Денис Г***

Ваги працюють бездоганно

• Христина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Прекрасний товар за свою ціну, працює чітко! Рекомендую!

• Марк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Зручні, високоточні та компактні ваги! Рекомендую!

Переваги:
    хороша ціна та якість
    • Продавець  Lemeshop

• Степан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Товар відповідає всім очікуванням, добре зважують, чутливість гарна.

• Ігор Т***

Ваги справні, дуже подобаються

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Покупкою задоволена, товар приїхав швидко, справний та без дефектів!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги відповідають опису, чітко зважують

• Аліна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Компактні та точні, зважують навіть дрібні речі без похибок.

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Хороший товар за свою ціну. Продавець топ!

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Анастасія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Весы классные, точно измеряют! Получила заказ вовремя, проблем с продавцом не возникло, очень довольна! Спасибо и рекомендую всем!

• Арсений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги точні, перевірив. Працюють чудово, рекомендую!

Переваги:
    швидка доставка, точність, якість
    Недоліки:

• Анатолий К***

Працюють чітко

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги якісні, працюють чудово!

• Геннадий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Ваги подобаються, обслуговування супер, ціни приємні! Рекомендую!