Відгуки покупців про Регульований, Складний пеленальний столик з органайзером UrbanKit, Посилений

Оцінка користувачів 3.33/5
  • Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams

Сама стійка брудна і наче була у використанні. Сам матрасик не по розміру, коли надягали одна сторона порвалась.

Переваги:
    Є коліщатка і вони з фіксаторами
    Недоліки:
    Брудний стелаж і малий матрац
  • Кора К***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams

Товар в неналежній якості. Продавець слухавку не бере, на повідомлення не відповідає
    Не рекомендую

• Катерина Б***

Дуже крутий пеленальний столик

Переваги:
    Якісний, займає мало місця
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  UrbanDreams

Раді, що замовлення Вам сподобалось. Щиро дякуємо за відгук :)

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams

Столик функціональний та зручний. Якість хороша, вартує своєї ціни.

Переваги:
    Легкий, зручний в збиранні, багатофункціональний
    Недоліки:
    Поки не виявлені
    • Продавець  UrbanDreams

Раді, що замовлення Вам сподобалось. Щиро дякуємо за відгук :)

• Любов Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams

Добрий день. Товар прийшов швидко. Столик зручний, компактний, адже можна покласти все необхідне для переодягання немовляти. Коли користуємося столиком дуже зручно, що є коліщатка, які можна зафіксувати, конструкція стійка, яка забезпечує безпечне переодягання немовляти.Також дуже зручно, що його можна скласти якщо не використовуємо в даний момент. Тепер переодягати немовля стало набагато зручніше і легше.

Переваги:
    Компактний, зручний, якісний, стійкий
    • Продавець  UrbanDreams

Раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за вашу оцінку та відгук :)

• Ярослава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams

Доброго дня! Замовили даний столик, виявилась не стійка конструкція, столик хиткий, дитину класти небезпечно.

• Продавець  UrbanDreams

Нам прикро, що замовлення вам не сподобалось. Кошти за замовлення повернули

• Борис
    Продавець: UrbanDreams

Усім привіт! Продавці дуже гарні, приємно було спілкуватися — сервіс на висоті. Проте, на жаль, довелося повернути пеленальний столик, оскільки не було сертифікату. Мені пояснили, що столик виготовлений з металу та тканини, тому, наче, немає чого сертифікувати. Але для мене наявність сертифіката, що стіл безпечний для малюка і не містить шкідливих речовин, дуже важлива. Тому, попри все, вирішив не ризикувати, оскільки вироблений в Китаї.

Переваги:
    Сервіс
    Недоліки:
    Відсутність сертифіката