Відгуки покупців про Графін Bormioli Rocco Dedalo 284490-GQ-1021990 780 мл
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Гарний графин, все прийшло неушкоджене, кришка щільно закривається, напій виглядає в ньому чудово
Дякуємо за швидку доставку- Переваги:
- Гарний, зручний
Дякуємо за відгук!
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: VVO. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: KASYDA. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Графін прийшов цілий і не ушкоджений. Виглядає досить пристойно, для домашнього вина прекрасний варіант. Рекомендую і товар і продавця.
- Переваги:
- Низька ціна, хороша якість
- Недоліки:
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Sur La Table. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Неплохо смотрится, удобно наливать...
- Переваги:
- Удобный, неплохо смотрится
- Недоліки:
- Не нашёл
- Продавець Sur La Table
Спасибо вам за отзыв, нам приято.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Красивый, геметичный, покупали на подарок, все отлично!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Отличный графин за такие деньги, прям не ожидал
- Переваги:
- качество , цена
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Дуже красивий і горілка в ньому гарно виглядає. Зроблений якісно
- Переваги:
- Olja E***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Заказ доставлен без проблем, хорошо упакован, без дефектов. Красивые, хрустальные графины, заказала сразу 2, крышка с уплотнителем, так что не болтается и не откроется при опрокидывании. Спасибо Rozetka
- Переваги:
- Качество, пробка с уплотнителем, красивые, прозрачные, чистые графины.
- Недоліки:
- ТаїсіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Класний графин, рекомендую
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Напитки смотрятся в нем красиво
- Переваги:
- Не дорогой. Смотрится красиво
- Недоліки:
- Пробка пластиковая. Не проблема. Но, через 3 месяца пробка стала не так жестко сидеть
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Делаем вино сами, хранится оно в пластиковых бутылках 1,5 л из-под минеральной воды. На праздничный стол такое не поставишь. Этот графин - то, что нужно. Вишневое вино рубинового цвета изумительно в нем переливается. Плюс он довольно вместительный. И цена вполне приемлемая. Рекомендую.
- Переваги:
- Очень красиво выглядит на столе
- Недоліки:
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 0.79
Графин виглядає дуже пристойно за свою ціну. Наповнювати чаші за допомогою даного графину зручно, а процес викликає естетичне задоволення.
- Переваги:
- Вигляд - шикарний! Обьєм - ідеальний.
- Недоліки:
- Пробка постійно намагається випорснути з графину.