Відгуки покупців про Телевізор Hisense 65E7KQ

Оцінка користувачів 4.51/5
  • Яковлєв О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Загалом претензій немає, але є одне але. У телевізора постійні проблеми із програванням медіа файлів (формат .mkv) із зовнішніх накопичувачів. А саме в тих ситуаціях коли ви намагаєтеся перемкнутися на іншу звукову доріжку. Після цього відтворення відео зависає і наступні спроби почати відео знову зазнають невдачі і постійно висвічується повідомлення 'Файл не підтримується'. Перевтикання флешки не допомагає як і перепідключення телевізора до мережі живлення. Єдине помічне рішення - скинути налаштування до заводських, що дуже незручно.

Переваги:
    Дешевий, швидкий, гарне зображення
    Недоліки:
    Проблеми із відтворенням відео файлів з флешки при перемиканні звукових доріжок
  • Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Супер!

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування!

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний

Добрий день. А підкажіть, будь ласка, який кронштейн підійде для цього телевізора? Діагональ 65.

Представник бренду

Вітаємо! Інформуємо, що підійде кріплення VESA: 400x300 мм.

• Євген П***

Вимикається екран на 3-4 секунди у застосунку Нетфлікс при виборі фільму

Переваги:
    Ціна , звук, зображення
    Недоліки:
    Налаштування для експертів - занадто все складно
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалися якість зображення, звук та ціна телевізора.
      Щодо вимкнення екрану в Netflix – спробуйте перевірити оновлення прошивки телевізора (у налаштуваннях про систему оновлення ПЗ).

• Євген П***

На додатку Нетфлікс не коректно працює , вимикається екран на 3-4 секунди самовільно привіт виборі серіалу/фільму

Переваги:
    Зображення , звук, простота в початкову налашьуванні
    Недоліки:
    Треба розібратися в налаштуваннях для експертів , автоматична підсвітка/затемнення дуже не подобались , вимкнув і все ок
      Представник бренду

Вітаємо! Рекомендуємо вислати запит до нашого технічного відділу на електронну пошту: [email protected]. Наші фахівці з радістю допоможуть Вам з вирішенням цього питання.

• Штурма Т***

Чудовий телевізор, настроїла швидко, якістю зображення задоволена, дивитись через браузер можливо, але потрібно підлаштуватися

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та коментар!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Рекомендую. Брала для кабінету в студію.

• Павло Ц***

Добрий день! Купив телевізор Hisense 55 через браузер нічого не можна подивитися, також google постійно просить пройти перевірку (я не робот) хтось ще стикався з такими проблемами?

Переваги:
    Картинка
    Недоліки:
    Не працю браузер
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Щодо проблеми з браузером на телевізорі Hisense 55E7KQ, це дійсно може бути пов’язано з вимогами безпеки Google, які вимагають пройти перевірку (підтвердження, що ви не робот). Це стандартна процедура для певних веб-сайтів.

• Виктория К***

Здравствуйте. Брали немного другую модель, но также иногда Гугл просит пройти проверку, но потом все ок, можно искать что угодно.

Представник бренду

Браузер у телевізорах може мати обмеження у відображенні деяких сайтів через особливості програмного забезпечення або налаштування безпеки. Повідомлення "Я не робот" з'являється, якщо Google вважає запит підозрілим (наприклад, через загальне використання IP-адреси).

Рекомендуємо спробувати такі кроки:

Очистити кеш і файли cookie у браузері телевізора.
      Перезавантажити роутер (іноді допомагає отримати нову IP-адресу).
      Спробувати інший браузер (якщо можливо).
      Переконатися, що на пристрої встановлені останні оновлення програмного забезпечення.
      Якщо проблема зберігається, зверніться до служби підтримки Hisense – ми завжди готові допомогти!

Дякуємо, що обрали Hisense!

• Сергій Б***

Придбав 65"
    Телевізором задоволений на всі 100%
    Картинка нереально чітка, навіть якщо дивитись на 1080р, якість неймовірна,а в 4К просто космос
    Попередньо мав 43"Samsung,то різниця в розмірах величезна, тепер маю кінотеатр вдома, доречі Samsung ,перестав вмикатись, через 3 роки,розпіарена техніка,по завищеній ціні,в якій по фатку нічого передового немає
    Звучить якісно,але придбаю ще саундбар!!!
    Широкий вибір налаштувань
    Vidaa,дуже швидка, голосовий пошук, справжній,а не як на іншому,що шукає тільки в ютуб(
    Не знаю,що ще написати, задоволений,своєю покупкою!!!

Переваги:
    Це дуже крутий телевізор,за таку ціну!!!
    Недоліки:
    Знаю,що колись дарували саундбар,при купівлі телевізора)))
      Представник бренду

Дякуємо за ваш чудовий відгук про телевізор Hisense QLED 65E7KQ! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені якістю зображення та швидкістю роботи платформи Vidaa. Наші телевізори створені для того, щоб забезпечувати максимальне задоволення від перегляду, і ми щасливі, що ви відчули цю різницю.

Що стосується подарункових саундбарів — такі акції дійсно проводяться періодично, але їх наявність залежить від умов конкретної пропозиції. Звертайте увагу на наші оновлення та акції в майбутньому!

Бажаємо вам і далі насолоджуватися домашнім "кінотеатром". Якщо у вас виникнуть запитання чи потрібна додаткова інформація — ми завжди готові допомогти!

• Павло Ц***

Добрий вечір, ви можете подивитися фільм через браузер?
      Бо в мене не відкривається

Представник бренду

Дякуємо вам за вибір Hisense QLED 65E7KQ і за такий розгорнутий позитивний відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю зображення, швидкістю роботи VIDAA і функціоналом телевізора.

Ваш досвід – найкраще підтвердження того, що Hisense пропонує сучасні технології за справедливу ціну. А саундбар – чудове доповнення для створення справжнього кінотеатру вдома!

Щодо акцій – вони можуть змінюватися з часом, тому рекомендуємо слідкувати за оновленнями на сайтах офіційних партнерів.Щодо вашого запитання: перегляд фільмів через браузер на телевізорах Hisense можливий

• Вадим Б***

Все працює, за ці кошти чудовий телевізор

• Тарас Ш***

Все чудово.

Переваги:
    Зображення

• Сергій М***

Гарний за свою ціну

• Микола К***

Телевізор привіз кур'єр вчасно !Чудово показує ,4k не тупить ,vida досить шустро працює ,голосовий пошук чоткий!Поки влаштовує !Звук голосний ,не пищить ,хоча кому там мало звуку ,купіть собі саундбар за пару тисяч!

Переваги:
    Ціна ,екран ,звук
    Недоліки:
    Не бачу поки
      Представник бренду

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що телевізор Hisense виправдав ваші очікування. Ваш відгук є дуже цінним для нас, і ми сподіваємося, що телевізор і надалі приноситиме вам лише позитивні емоції.

• Мар'яна М***

Класний телевізор; повністю відповідає коштам. Користуюсь вже пів року. Зображення добре, динамік теж цілком ок

Переваги:
    Співвідношення ціни та якості

• Юрій Г***

Файний

• Поліна

не рекомендую брати доставкою, бо перевіривши вдома на пікселі - знайшла 2 мертвих і 4 шт застрягших. загалом на роботу це не впливає але неприємно. будемо робити повернення. читала в інтернеті що деякі виробники допускають до 5 мертвих пікселів , але подзвонила в Хайсенс і вони сказали що це не є нормою .

Переваги:
    яскравий , гучний, vida зручна у використанні
    Недоліки:
    товствуватий якщо вішати на стіну, биті пікселі
      Представник бренду

Вітаємо! Рекомендуємо вислати запит до нашого відділу технічного на електронну пошту: service @gorenje.ua. Наші фахівці з радістю допоможуть Вам з вирішенням цього питання.

• Александр Л***

Ви серйозно на 50 діагоналі перевіряли биті пікселі? Навіщо? Ви будете дивитися с 3 метрів. У телевізорі 8 млн. пікселів.

Представник бренду

Вітаємо, ваша думка дуже важлива для нас! Ми прагнемо до того, щоб кожен наш клієнт був задоволений, тому ваш відгук для нас є цінним зворотним зв'язком. Ваш відгук допоможе нам стати кращими. Ми будемо використовувати ваш відгук, щоб покращити наші продукти та послуги.

• Ігор К***

телевізор некоректно працює - видає безперервно звук типу писку а також довільно змінює яскравість екрану

Переваги:
    QLED за приємну ціну
    Недоліки:
    після двох місяців використання став погано працювати
    • Поліна

з приводу зміни яскравості це не якийсь баг телевізора, просто в деяких фільмах дійсно є таке, але треба просто змінити в налаштуваннях тип зображення зі стандартного на кіно або динамічний і проблема зникає :)

Представник бренду

Добрий день, просимо звернутись на інфолінію для створення заявки на гарантійний ремонт.

• Вячеслав В***

Нормальный телевизор за эти деньги!

Переваги:
    Изобретение
    Недоліки:
    Пока нет
    • Поліна

ви перевіряли його на биті пікселі ?

• Анна Р***

Все сподобалось, легкий в користуванні, чітке зображення

• Аліна

• Михальчук В***

Забрав тільки сьогодні. Можу сказати що телевізор шустрий, налаштування дуже легке і швидке. За українську мову

Переваги:
    Українська мова, швидкість, легкість в налаштуванні.
    Недоліки:
    Товстіший за самсунги. Але якщо не вішати на стіну, тоді це значення не має.

• Ярина

• Игорь К***

все сподобалось

Переваги:
    QLED за приємну ціну
    Недоліки:
    не знайшов

• Виталий

Забрали телевізор, все гарно працює, коли вже зняли всі плівки, помітили таку неприємність, на екрані((

Представник бренду

Добрий день! Рекомендуємо вислати запит до нашого відділу технічного на електронну пошту: service @gorenje.ua. для створення заявки на гарантійний ремонт.

• Сергей К***

Купив такий телевізор, якість зображення на пристойному рівні

Переваги:
    Ціна, якість зображення
    Недоліки:
    Поки не виявив

• Евгений К***

Телевізор чудовий. Це вже другий наш Hisense 55E7KQ ( перший брали в спальню). Якість зображення, меню, дизайн , за такі гроші це Топ.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки не виявлено

• Надія

Поки всім задоволений. Велетенський ТВ за відносно невеликі гроші

Переваги:
    Розмір/якість/ціна
    Недоліки:
    Не знайшов

• Александр Ф***

Упакован отлично, со всех сторон пинопласт, а также имеет транспортировочную пленку на весь экран.
    Есть возможность установки ножек на узкую тумбу, актуально так как телевизор очень большой
    Проверил сразу на точке выдачи и ни битых пикселей ни засветов не обнаружил, черный по настоящему черный.
    Качество экрана выше всяких похвал!
    Звук очень громкий.
    По умолчанию уже установлены все актуальные программы
    Очень прост в настроение
    За свои деньги самое то!

Переваги:
    Качество изображения
    Цена
    Недоліки:
    Хотелось бы (свободы)Android tv но и VIDAA не плоха (плавная без лагов)

• zaqik

Какое расстояние между ножками в "узком" положении? Заранее спасибо.

• Андрей Ш***

Очень хороший телевизор,за свои деньги.

Переваги:
    Большой экран

• олег п***

норм апарат

• Ілля Л***

Топ за свої гроші. Налаштував за 3 хвилини і вже дивлюся

Переваги:
    Ціна, якість, рощумілість інтерфейсу

• Никита Т***

Жахлива якість зображення

Представник бренду

Вітаємо! Рекомендуємо вислати запит до нашого відділу технічного на електронну пошту: service @gorenje.ua. Наші фахівці з радістю нададуть відповідь на всі ваші запитання.

• Тарас Ц***

Вам не соромно!?..писати маячню

• Баєв Р***

Відповідає всім вказаним характеристикам. Поки працює відмінно

Переваги:
    Ціна/якість

• Сергей К***

Привезли по адресу на следущий день. Телевизор огонь, звук и изображение хорошего качества, конечно басов маловато, но чего ожидать от динамиков тв.
    Качество изображения выше нежели в сяоми, сравниваю с ним так как он тоже есть дома.

Переваги:
    Изображение. Тонкий, безрамочный
    Недоліки:
    Не хватает низких частот в воспроизведении звука

• Аліна

• Дмитро

Цілком достойний телевізор. Гарна передача кольору. Нормальний звук. Чудовий мультемедільний функціонал (керування з телефону, HomeKit, голосове керування)

Переваги:
    Ціна, голосове керування (українська мова), HomeKit
    Недоліки:
    При перегляді збоку досить суттєво «вицвітають» кольори.

• Ярина

Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш відгук. Ваша думка для нас важлива, і ми постараємося вдосконалити наші продукти!

• Павел

Телевізор прийшов за добу , гарно упакований , на екрані є захисна плівка. Якщо самому перевозити , треба враховувати розміри коробки , вона не маленька, в універсал bmw 3 влазить.
    Гарний плюс даної це можливість вузько розташувати підставку , у кого не має широкої тумби.

Багато корисних функцій, типу Bluetooth пульта , голосового управління, додаток Vida для управління зі смартфона.

Якість зображення на рівні , багато налаштувань , типу динамічної контрастності, плавності зображення , дивитись фільми котрі замість 24 fps , в 60 fps , але в дуже динамічних сценах воно не справляється і є ефект розриву зображення , ну то рідко.
    На такій діагоналі нормально дивитись full hd фільми , відео на ютубі та інше. Якість не сильно падає коли переходиш с 4k на fullhd.

Звук такий як треба , якщо вибрати в налаштуваннях пресет "музика" , то звук буде дуже класний. Можна підключити блютуз колонку і об'єднати її с динаміками телевізора.

Операційна система Vida , проста як двері , все шо треба є , переключення між програмами швидке , браузер робить швидко , зображення в 4к не тормозить , фільми записані на флешку по 50 гігабайт теж не тормозять.

В цілому класний телік.

Переваги:
    Ціна , 65 дюймів, якісна картинка , класний звук , швидка операційна система , багато налаштувань як зображення так і звука. Добре запакований, можна поставити на невеличкий столик/тумбу.

• Євгеній Б***

Доставили быстро, в квартиру, проверили! Телевизор отличный! Меню понятное, настроили быстро! Изображение и звук на высоте! Работает без тормозов!
    Довольны!

Переваги:
    Цена, изображение, звук! Доставка в квартиру бесплатно!
    Недоліки:
    Нужен сам модуль Т2.

• Люба Т***

В користуванні телевізор вже тиждень,нарікань немає жодних, звук чистий, кольори чудові, приємно дивитись.Все налаштували за 5 хвл, дуже легко і просто.Ми задоволені,можу сміло рекомендувати

Переваги:
    Колір,звук,ціна