Відгуки покупців про Повербанк TITANUM 727S 20000mAh 22.5W Black 27362

Оцінка користувачів 4/5
  • Бра
    Відгук від покупця. Продавець: Light&Energy. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Через два тижні перестав працювати .

• Марія І***
    Відгук від покупця. Продавець: ELX Energy. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купувала цей пристрій цієї моделі саме для роутеру, він підходить для 9,12В як мені і потрібно. Поки, що я вражена ним, телефон зарядив з 51 до 61 % при тому що сам втратив 1 відсоток, це нереальний показник!
    Як заряджається поки не можу сказати, адже не можу його розрядити поки після придбання.
    Лаконічний по дизайну, спражній павер, має індикатор заряду невеличкий, та самі основні входи.
    Шнурів немає, але я саме такий і шукала заряджати своїми шнурами тільки.
    Обслуговування гарне, відправка швидка. Поки в режиме тестування але я рекомендую для придбання саме цю модель!

Переваги:
    Індикатор заряду, швидкий заряд пристроїв, підходить для більшості роутерів
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Big Beaver. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Купую вже другий такий же павербанк ціє марки. Попередній працює більше 2 років без проблем.

Переваги:
    Надійний, швидка зарядка
    Недоліки:
    Поки не побачив
    • Продавець  Big Beaver

Дякуємо Вам за відгук, будемо чекати на нові замовлення)))

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Big Beaver. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Відправили не той павербанк

• Сергій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: ELECTRICK. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Дуже гарний Power Bank, це вже 3 по рахунку, яким я володію та тривалий час користуюся….
    Всім рекомендую!!!

Переваги:
    Швидке заряджання!
    Недоліки:
    Не має