Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Кріплення Brateck LPA51-223 для телевізора 23"-42"

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарно зроблено, не дорого. На фото всі розміри були що треба, але нажаль не підійшла під розміри кріплення телевізора 100х200 мм.
    Підходить лише для телевізорів з семетричними розмірами кріплення.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не підійшла.

Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком і обрали нашу продукцію. Нам шкода, що кронштейн виявився несумісним із вашим пристроєм. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги. З повагою, представник постачальника

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вероятно это обновленная модель, изменился цвет коробки, появились заглушки которые скрывают крепеж. Качество ТОП, этот бренд один из лидеров в этом сегменте, однозначно рекомендую к покупке!

Переваги:
    Качество, цена, бренд.
    Недоліки:
    Разве что не отдают бесплатно ))))

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Сергій

Кріплення відмінної якості.

Переваги:
    Комплектація, грубий метал, хороша якість
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

После небольших доработок великолепный кронштейн. (удлинение колена и замена барашка на удлинённую гайку)

Переваги:
    Цена, качество.
    Недоліки:
    Коротковат складной механизм. старый телевизор 26 дюймов на боковую стену не повесить.

• Антонина А***

Рекомендую

• Оксана П***

Все чудово.

Переваги:
    Швидко монтувати

• Олег П***

Відмінний

• Константин Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер. Держит 42" отлично.

Переваги:
    Держит заявленный вес. Углы поворота и наклона
    Недоліки:
    Отсутствуют

• Дмитрий П***

Отличный кронштейн

• Станіслав Г***

За свою ціну сподобалося

Переваги:
    Якісні матеріали, ціна
    Недоліки:
    Комплектація кріплень до телевізора якби на вибір були болти, бо прийшлося інші підбирати жодні не підійшли
    Кут нахилу не зручно поганенько фіксується бовтається саме на цьому кріпленні
  • Іван Р***

Все круто

• Скрипник И***

Надійне кріплення. Ціна для такої якості дуже приємна. Рекомендую

• Владислав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное крепление, хорошая цена, лёгкая установка

Переваги:
    Цена, качество, установка
    Недоліки:
    Не выявил
  • Игнат С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свої гроші я вважаю, чудовий кронштейн. Якісно зроблений. Та доволі багато рівнів регулювання. 32 діагональ впевнено тримає

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн разочаровал. Повёлся на высокую оценку, которую он абсолютно не заслуживает. Анкера плохо прижимают пластину к стене, они прокручиваются в пластиковых дюбелях, а не затягиваются. Пластина в верхнем положении уже отошла от стены где-то на 3мм. Телевизор весит только 1 неделю. В пластиковом колене регулировки наклона телевизора очень большой люфт. Для того чтобы телевизор не шатался, пришлось всунуть несколько зубочисток для фиксации в этом колене. Телик - Samsung 32".

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Не надёжные анкера и дюбеля крепления к стене. Есть огромный люфт в пластиковом узле регулировки наклона. Всё шатается и есть вероятность того, что телик рухнет вместе с этим кронштейном.
    • Олександр

Замініть на товщі і довші дюбеля .

• Олександр М***

Нажаль, кронштейн не може виправити криві руки того хто його кріпив до стіни.

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Добротный, крепкий, металл толстый, все сгибающиеся части ходят туго. Рекомендую.

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн. Подошёл к Kivi 32 дюйма.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Цей кронштейн міцний, всі кріплення та необхідне для його монтажу було в комплекті. Тримає чудово

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Багато рівнів регулювання, чудовий кронштейн, ціна/якість . Трішки пізніше придбаю собі ще один такий для другого монітора, він ще їде.

• Влад В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ідеально підійшов для мого телевізора. Якістю задоволений. Добре що болти в коплекті, нічого купувати не потрібно було. Рекомендую

• Святослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн як такий не поганий , але з кріплення на 32 під Xiaomi 32 не підійшли болти ….

Недоліки:
    Не достатньо варіантів болтів
    • Владимир

Доброго дня! А які болти ви брали?Для телевізору xaiomi 32 дюйми

• Юрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное крепление. Для 32 диагонали на кузню подошло отлично. Но докупал болты М4. Но это больше вопрос к производителю телевизора. Есть небольшой люфт в одном месте. Но за такие деньги это простительно и можно решить самому вопрос.

Переваги:
    Качественное,дешевле подобных вариантов.
    Недоліки:
    Не большой люфт по горизонтали возле фиксатора вертикального наклона.
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн ідеально підійшов для телевізора lg 32". Конструкція міцна, в комплекті все необхідне для монтажу (дюбелі, шурупи, два розміри болтів). Трохи непродумана конструкція шарніру для регулювання кута нахилу (неможливо затягнути так, щоб телевізор не нахилявся вліво/вправо, при цьому вгору/вниз кут фіксується гарно)

Переваги:
    Ціна, комплектність, міцність
    Недоліки:
    Шарнір регулювання кута нахилу не фіксується повноцінно
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороша проста міцна конструкція. Кріпиться на стіну трьома достатньо довгими шурупами (в комплекті). Великий діапазон регулювання (вперед-назад і в боки). Правда, бракує регулювання по вертикалі, тому треба досить точно вираховувати висоту, куди будете кріпити, бо пізніше вже нічого не зміниш. Монтував на нього монітор 32" з кріпленням на 4 болти на відстані 20 см. По розмірах усе ідеально підійшло, закрутив чотири болти з комплекту. Сподобались пластикові заглушки на основу, додають охайності )

Переваги:
    Міцна конструкція, туго ходить, великий діапазон позицій
    Недоліки:
    Бракує вертикального регулювання (вверх-вниз)
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний кронштей як за свої гроші, все відповідає опису про товар

Переваги:
    Якість
  • Борислав К***

Все ок.

• ІГОР Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав 23.01.2024, все встановив! Кріплення міцне! Все добре тримається!

Переваги:
    Ціна,
  • Олег П***

Ну дуже міцний.

Переваги:
    Міцний
  • Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прекрасно виглядає. Метал товстий і міцний.43 діагональ тримається добре.
    Раджу.

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший кронштейн) Телек на 32" нормально держит, ничего не болтается.

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюся майже 6 років. За цей час кронштейн кріпився багато разів. Нарікань немає, хіба що регулювання куту нахилу не зручне. Відповідає опису. Телевізор на 32" тримає легко. З часом не втрачає рухливості.

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    Механізм нахилу екрану недосконалий
  • Ольшевський Ю***

нормально, висить,тримає 32"

• Боднарук З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар полностью соответствует описанию. Легко установился на телевизор.

Переваги:
    цена-качество
  • Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Непоганий кронштейн при умові що телевізор не будете рухати(.
    Дуже тугий при повороті в сторону треба дуже постаратися, а для повороту вверх чи вниз треба відкручувати гайку, згодом вона починає погано тримати у заданому положенні.

Переваги:
    займає мало місця
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо вам за відгук. Ми передамо цю інформацію на виробництво для перевірки та усунення даної проблеми. Також ви можете звернутись до сервісного центру постачальника за телефоном +380669627408.

• Дмитро І***

Кронштейн хороший.
    Підходить і для 43 дюймового телевізора під vega 200/200
    Є ньюанс, але оцінку не буду зменшувати.

Переваги:
    Є підвіс під провод. Накладки для того щоб скрити шурупи в стіні. Сподобались ці дрібнички
    Недоліки:
    Не було винтів на потрібний мені телевизор. Треба було докупляти. Але вони коштують не дорого 25 грн.
    Діаметр різьби 8 довжина 30.
    Телевизор Sumsung 43 дюйми ( модель ліньки шукати)
  • Ірина

покупали для телевізора 32 дюйма

Переваги:
    функціональний6 надійний
    Недоліки:
    не виявили