Відгуки покупців про Суміш горіхів, сухофруктів та солодощів 500 г: арахіс, мигдаль, родзинки, бананові чипси, цукати та інше 100% натуральна Асал (Mix-NF-Asal-500)
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Рекомендую
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Все сподобалось. Гарна якість, смачно.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець NOS
Олено, дякую за ваш відгук. Гарного вечора)
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Швидко доставили
- Переваги:
- Смачний набір
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Особлива вдячність менеджеру Світлані за її професіоналізм. В цілому все дуже смачно, рекомендую. Зворотний зв'язок на високому рівні.
- Переваги:
- швидка доставвка, корисні смаколики
- Продавець NOS
Оксано, дякую за ваш теплиц відгук. Чудово, що ви зодоволені. Гарного дня
- МирославаВідгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Ду-у-уже смачно та якісно ))) Швидко доставили
- Продавець NOS
Мирославо, круто, що ви задоволені. Смачного)
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Дуже смачно.
- Продавець NOS
Василь, дякую за ваш відгук. Смачного)
- Вероника П***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Ця суміш виявилась не дуже гарної якості. Було пару камінчиків замість горіхів та і взагалі горіхи не смачні, родзинки та все інше також.
- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Товар не відповідає дійсності. Мегдалю не було , кісточки від обрикосу. Щей всі горішки кислі і вологі. Брали дитині . Перелік того , що вказано не відповідає дійсності.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Не вкусная смесь, арахис и миндаль сырые с горечью, сладости, цукаты так же не очень, много изюма..нет разновидностей орехов..( притом коробка не соответствует той что в объявление..
- Переваги:
- Недоліки:
- Сырые миндаль и арахис
- Продавець NOS
Олександре, вітаю. Дякую за ваш відгук. Коли у виробництво влітає 5 дронів і частина обладнання згорає разом з пакуванням, то це не дуже сприяє тому, щоб перейматись за колір. Склад товару не відрізняється від того, що ви бачили на фото, тому вибачте, що воно не прийшлось вам до смаку
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Это ужасный набор.Орехи прелые.,о карамель можно сломать зубы,финики каменистой консистенции.Смотрим срок годности× там все ок.Но это значит ,что запакавали старую негодную продукцию,стыдно должно быть,очень разочарована,категорически не рекомендую!можно отравиться!
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Неїстівне,ганьба
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Купила 17 серпня. Сьогодні помітила червяка.
- Переваги:
- Не має переваг
- Недоліки:
- В упаковці червяк
- Продавець NOS
Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією. Ми ретельно перевіряємо продукцію та дотримуємось усіх умов зберігання, однак у поодиноких випадках таке може трапитися з натуральними продуктами. Дякую. Ваш коментар допоможе нам при подальшій перевірці партії. І ще раз перепрошуємо за таку ситуацію
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500
Состав в коробке не соответствует тому что находится внутри коробки...
- Переваги:
- Есть
- Недоліки:
- Нет того в коробке что в описании
- Продавець NOS
Олександре, вітаю. Дуже прикро, що так сталось. Можливо на виробництві сплутали етикетки. Відповідний запит вже надіслано. Але, сподіваюсь смак і якість продукції вас задовольнила.