Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Наша Швейка (простирадло на гумці) Бязь Весняні кульбаби Полуторний 150х215 см

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже гарний комплект! Прийшло в упакуванні, все дуже сподобалося, рекомендую!

Переваги:
    Все як найкраще!
    Недоліки:
    Не було
  • Віктор В***

Рекомендую

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Відмінна якість! Дуже сподобалося обслуговування! Буду ще замовляти

Переваги:
    Якість
  • Людмила Р***

Гарна якість

• КРІСТІНА В***

Досить непогана користуюсь,стіраю все ок,тільки не потрібно на високій темпр.стірати 30 ок

Переваги:
    Не вицвітає
    Недоліки:
    Дорогувато
  • Ольга Г***

Классный комплект, взяли впервые и не прогадали. Спасибо большое!

Переваги:
    Красивая и хорошего качества постель
  • Катерина Я***

Цю Постіль беру на постійній основі! Відмінна якість, чудова ціна! Рекомендую