Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни LELIT 1,5-х сп L-2053, Молочний (50/70) Поплін

Є в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Хороша, якісна постільна білизна

Щиро дякуємо за покупку!
      Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Хороша постіль. Прала вже декілька разів, не сідає та не утворює катишок. Приємна постіль до тіла, на дотик.

Щиро дякуємо за покупку!

• Оксана В***

Гарна якість комплекту,але ця тканина сильно мнеться.

Дякуємо, що обрали саме нас! Для нас цінна кожна думка клієнта, і ми щиро вдячні за ваш час і відгук.

• Анна Б***

Гарна постіль. Легка. Влітку користуюся. Приємна на дотик.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Сподобалось,все прийшло швидко.

• Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Качество хорошее,сшито аккуратно,но не соответствует заявленным размерам-в описании пододеяльник 150 см,а на самом деле 138

Недоліки:
    Не соответствует заявленным размерам

Доброго дня! Дякуємо за відгук і приємні слова про якість та пошив .
      Щодо розміру — нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Ми завжди прагнемо відповідати заявленим параметрам, але не виключаємо й виробничий людський фактор.
      Будемо вдячні, якщо звернетесь у чат бот для здійснення обміну або повернення.

• Виктория В***

Все сподобалось

Переваги:
    Гарна якість і колір

• Людмила К***

Якість чудова, але по факту прийшла постіль жовтого кольору. Хотіла саме білу з червоними серцями, камера не передає колір

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук
      І на фото, і на відео добре видно, що тканина не біла, а молочна. Однак, можливо налаштування пристрою з якого Ви робили замовлення не змогли передати реальний колір виробу.

• Анастасия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже сподобався комплект,матеріал супер

• Наталія В***

Дякую. Комплект чудовий!

• Каріна Ц***

Білизна гарна, але не вистачає кнопочок щоб закрити підодіяльнік. По якості наче все ок

• Игнатенко Л***

Дуже гарна якість!

• Вера Г***

Чудова постільна білизна. Якісна, м'якенька. Нам із чоловіком дуже сподобалась. На наше ліжко 160*200 підійшло ідеально.