- Беата К***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розміри: 0.8 x 0.5
Гарний килимок
- Продавець VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розміри: 0.8 x 0.5
Килимок чудовий, функцію виконує гарно
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розміри: 0.8 x 0.5
М'який, зручний, не ковзкий. Легко миється. Все влаштовує
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розміри: 0.8 x 0.5
Класнючий килимок!
- Недоліки:
- Нємає
- Владлена У***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок дуже сподобався. Повністю відповідає опису. Симпатичний і практичний. Не ковзає і швидко сохне. Рекомендую до покупки.
- Наталия.Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Спасибо большое за быструю доставку!
- Переваги:
- Прекрасный коврик,превзошел все мои ожидания.Быстро высыхает.Смотрется отменно.
- Недоліки:
- Нет.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Чудовий килимок. Приємний на дотик, добре поглинає вологу.
- Настя Х***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Розмір виявився справді великий, подобається що він тонкий але швидко висушує ноги, вигляда супер
- Переваги:
- Легко прибирати
- Недоліки:
- Не знайшла
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Хороший килимок
- Переваги:
- приємний на дотик
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Відмінно
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
якісний килимок за прийнятну ціну
- Переваги:
- ціна/якість
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Дуже швидка доставка.
- Переваги:
- М'який і приємний на дотик.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Мегедь Е***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Класний ! Такий як на фото, не скользить . Дуже сподобався
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Товар гарний, колір збігається, якість хороша.
- Переваги:
- Швидка
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Дуже сподобався.
Якість просто супер- Переваги:
- Гарно вбирає вологу
- Недоліки:
- Не виявила
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок сподобався: приємний матеріал, яскравий колір і не ковзає
- Переваги:
- Гарний, не ковзає
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Чудовий килимок. Все як в характеристиках. Рекомендую.
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Не ковзає, приємний на дотик, гарна ціна , швидка доставка.
Дякую продавцю. Рекомендую всім- Переваги:
- Ціна, колір, розмір відповідають характеристикам, які вказані на сайті
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Покупала не для ванной, а из за нескользящего низа. Довольна, все супер.
- Продавець Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
- Переваги:
- Реально для ванны норм
- Сніжана Б***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Замовила цей килимок через незвичний дизайн, і він перевершив очікування! Колір дуже насичений, принт під мармур з золотими прожилками виглядає дорого і стильно. Дуже приємний на дотик, не холодний. Головна фішка — він миттєво вбирає воду. Після душу на ньому не залишається калюж, поверхня стає сухою буквально за хвилину. Ідеально вписався в інтер'єр!
- Переваги:
- Швидко вбирає вологу завдяки діатоміту
Не ковзає по плитці
Легко доглядати - Недоліки:
- Ліна І***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Вітаю. Дуже швидка доставка. Килим відповідає всім характеристикам. Швидко поглинає вологу, не ковзається. Гарний колір. Повністю задоволена вибором.
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Товар дуже сподобався і замовила ще один
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Ок
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Товар належної якості.
100% відповідає моїм очікуванням.- Переваги:
- Ціна-якість
- татьяна а***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Коврик хороший,не скользит,все ок,
- Переваги:
- Красивый
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Я дуже задоволена цим килимком. Повністю відповідає опису, гарно поглинає вологу, м'якенький і колір гарний. Окрема подяка Продавцю за порядність і швидкість доставки.
- Переваги:
- Швидкість доставки. Властивості відповідають опису
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок зручний у використанні, не ковзає, швидко вбирає вологу і висихає, переться у пральній машині. Гарна кольорова гамма. Один придбала раніше , нещодавно - ще один)
- Переваги:
- Практичний і гарний
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Eligos
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок гарний.
- Переваги:
- Відповідає опису
- Продавець Eligos
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Товар сподобався, вчасно відправили
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок дуже гарний. Підійшов навіть до спальні. Дякую!
- Переваги:
- Гарна якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Eligos
- Коваленко А***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок відповідає опису. Гарний дизайн. Приємний на дотик. Холод плитки через нього не відчувається.
- Переваги:
- Тільки купив, але вже користуюся. Колір і малюнок сподобався.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Eligos
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Килимок супер, відповідає опису,Гарний дизайн.
- Тамара Ж***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Користуюсь пару місяців: все подобається, нарікань на килимок немає. Рекомендую.
- Переваги:
- Хороший килимок: зручний, швидко сохне, легко миється, нековзкий
- Продавець Eligos
- ЛізаВідгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Чудовий килимок, дуже сподобався. Гарний дизайн
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Eligos. Розміри: 0.78 x 0.48
Купила цей килимок для ванної кімнати й була приємно здивована. Він дуже м’який на дотик, приємно стає на нього босими ногами після душу. Головне — чудово вбирає воду: підлога залишається сухою, а сам килимок швидко висихає й не має неприємного запаху. Антиковзка основа реально працює — килимок не рухається навіть на гладкій плитці. Якість теж на висоті. Загалом, килимок повністю виправдав очікування. Стильний, практичний і дуже комфортний. Рекомендую!