Відгуки покупців про Набір Кубики для купання Polychrome Steep для дітей, малюків Іграшки в ванну, ліхтарики поліхромні штучні кубики 12 шт Прозорі
Є в наявності
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
гарно світяться, всі з набору працюють, доставка була швидка, дитина в захваті
- Переваги:
- гарно світяться, всі з набору працюють, доставка була швидка, дитина в захваті
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Найкраща покупка для малюка, він в тотальному захваті від вечірніх процедур
- Переваги:
- Швидка доставка, надійне пакування
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Швидко прислали, класно світяться, дитині подобається
- Евеліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
2 купания и они поржавели.
- Переваги:
- Их нет )
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Восторг
- Переваги:
- Меняют цвета
- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Кубики супер дякую, донечка в захваті
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Из 12 штук 3 не работают изначально
- Переваги:
- Быстро пришли
- Недоліки:
- 3 штуки не работают изначально
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
З першим куппнням два перестали світитись
- Переваги:
- Гарно світяться
- Недоліки:
- Швидко перегорають
- Продавець Unrival Steep
Добрий день
Посилка отримана два тижні тому. В описі та на картинках описані рекомендації щодо зберігання кубиків. Ми перед відправкою перевіряємо КОЖЕН кубик окремо. В комплекті є 12 кубиків. Вони світять біля 30 годин, про що вказано в описі товару та на картинках.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Кубики світяться, дитині сподобались
- Переваги:
- Гарно вміщаються в дитячу руку
- Недоліки:
- Два одразу перестали світитись
- Продавець Unrival Steep
Добрий день, Тетяно
Раді, що дитині сподобались світлодіодні кубики для купання і що вони зручно поміщаються в дитячу руку.
Також хочемо звернути увагу, що в описі та на фото товару детально вказано орієнтовний час світіння LED-кубиків, показані розміри самих кубиків і упаковки, а також рекомендації щодо догляду та просушування після використання, щоб вони довше служили. Дякуємо за зворотній зв'язок
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дуже класна іграшка. Дитині дуже подобається. З часом діоди тухнуть але можна ще купити.
- Переваги:
- Гарно світиться. Дитині подобаєтьс
- Недоліки:
- Перегортають діоди
- Продавець Unrival Steep
Добрий день, Галино. Дякуємо Вам за гарний відгук
Раді, що світлодіодні кубики для води сподобались дитині та роблять купання цікавішим і яскравішим. Так, з часом LED-елементи поступово вичерпують свій ресурс - орієнтовний час світіння та рекомендації щодо догляду вказані в описі товару.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Гарно світяться,дитині цікаво,але потім в них якась реакція всередині починають ржавіти і не світяться
- Переваги:
- Дитині цікаво,світяться різними кольорами
- Недоліки:
- Недовго працюють
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Кубики гарні але дуже шкода що коробка не співпадає з показаною на сайті.
- Переваги:
- Працюють
- Недоліки:
- Упакування
- Анастасія К***
Добрий день, Анастасіє. Дякуємо Вам за відгук
Раді, що світлодіодні кубики для води Вам сподобались.
Щодо коробки, на останньому фото прикріплено вигляд коробку для кубиків
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Це декор для напоїв,
Дуже розчарована покупкою. Товар позиціюється як набір для дитячого купання, але насправді пакування свідчить про те, що це світлодіодний декор для напоїв.
Для використання у ванній вони не пристосовані: вже після першого разу помітила ознаки окислення. Крім того, якість жахлива — після двох купань частина кубиків просто перестала світитися.
На подарунок не рекомендую: упаковка виглядає дуже дешево, а сам вміст не відповідає призначенню. Якщо шукаєте саме безпечні іграшки для дітей, це точно не цей варіант.- Переваги:
- швидка робота менеджера та відправка
- Недоліки:
- Це декор для напоїв, а не кубики для купання.
Окислюються при контакті з водою.
Вийшли з ладу після двох використань
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Сьогодні отримала замовлення, замовляла для маленької дитини на подарунок. От як в такому пакуванні передавати дитині? Критичного нічого не має, крім того що продавець переплутав товар,але на сайті одна коробка, а приїхала зовсім інша. Перед батьками дитини буде соромно. Продавця не рекомендую, буду робити повернення!!!
- Недоліки:
- Поклади не той товар
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дуже хороша річ для подарунку, як малечі так і дорослому. Один нюанс, що від одного удару всередині побилися, хоча не перестали світити й це плюс.
- Переваги:
- Гарно світяться, особливо при виключенні світла актуально.
- Недоліки:
- Легко б'ється середина.
- Продавець Unrival Steep
Добрий день. Дякуємо за детальний і корисний відгук.
Так, всередині кубиків знаходяться прозорі декоративні елементи, які імітують вигляд кристалів льоду. При сильних ударах вони можуть кришитися, але це не впливає на роботу LED-підсвітки - кубики й надалі світяться та виконують свою функцію.
Дякуємо, що звернули на це увагу і поділилися враженням.
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дуже цікава річ, дитина задоволена
Добрий день, Олексію
Дякуємо Вам за відгук. Раді, що кубики сподобались і дитина задоволена
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Кубики чудові. Дитина в захваті,батьки задоволені
- Переваги:
- Швидкість доставки,оригінальний подарунок,позитивні враження.
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Син боїться купатися. Купила з надією зацікавити. Не допомогло. Але кубики сіять дуууже яскраво, змінюють кольори, зручно при відключеннях. Якісна іграшка
- Продавець Unrival Steep
Добрий день, Тетяно. Дякуємо за Ваш відгук.
Раді, що кубики Вам сподобалися і дійсно яскраво світяться та змінюють кольори. Це якісна LED-іграшка для купання і часто допомагає зробити ванну цікавішою.
Як варіант для адаптації дитини можна спробувати починати з 1–2 кубиків, показати йому, що коли кубик потрапляє у воду - він починає світитися. Коли малюк звикне і перестане боятися, поступово додавати ще по одному. У багатьох дітей спрацьовує саме такий м’який і поступовий підхід.
Якщо знадобляться ще іграшки для купання або поради - із задоволенням підкажемо.
- Ксенія С***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дуже класний товар, дякую!
- Переваги:
- Світяться і дарують дитині свято
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Внук був у захваті коли ванна засвітилася різними кольорами.
- Переваги:
- Замовлення було відправлене швидко і дійшло без запізнень
- Недоліки:
- Не побачив
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Придбала набір для похресника! В захваті і дитина, і дорослі
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Гарні ліхтарики, малеча в захваті, швидка доставка!
Рекомендую!- Переваги:
- Супер
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Крутые кубики, просто правильно эксплуатируйте, покупался, вытер бумажным полотенцем и контактами к верху положили
Добрий день, Ігор
Дякуємо Вам за відгук і слушну пораду.
Раді, що світлові кубики Вам сподобались. Так, щоб вони довше працювали, після купання їх дійсно варто протерти насухо та залишити контактами догори - це допомагає уникнути окислення й продовжує термін служби.
Хай і далі дарують дитині радість під час кожного купання!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Замовила на подарунок кубики,які світяться у воді. Доставили швидко. Дитина та батьки задоволені. Дякую!
Добрий день, Вікторія.
Дякуємо за відмінний відгук! Раді, що кубики для купання дітей швидко приїхали і стали вдалим подарунком – приносять задоволення і дитині, і батькам. Приємного користування!
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Спочатку дуже сподобались. Але на другий день 2 кубики погано світили. Через тиждень у сміття пішли 6 кубиків. Через два вже жоден не світив. При цьому після купання завжди діставала їх, щоб просушити на рушнику.
- Переваги:
- Дуже гарні, дитині дуже подобались, повернули дитині бажання плескатим у ванні.
- Недоліки:
- Дуже швидко зламались
- Продавець Unrival Steep
Добрий день.
Дякуємо за відгук. Хочемо звернути увагу, що і в описі товару, і на картинках чітко зазначено – кубики працюють сумарно близько 30 годин у воді. Це їхня технічна особливість, а не брак.
Кубики створені для коротких і яскравих вражень під час купання. При правильному використанні (своєчасне виймання з води, просушування) вони відпрацьовують заявлений час. Це переважно більше місяця. На жаль, після вичерпання ресурсу світлодіоди більше не світять, бо якщо їх розібрати і замінити батарейки, вони можуть втратити свою водонепроникність.
Дякуємо, що оцінили кубики і приємно, що вони повернули дитині бажання плескатим у ванні. Це найголовніше. Прикро, що відгук знайшли час написати лише після того, як вони розрядились
- Ганна І***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Отримала класні
- Переваги:
- Дуже гарні як на фото
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Вже декілька разів купались. Все чудово.
- Алёна З***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Всё супер. Спасибо большое
- Христина Х***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дуже класні кубики. Рекомендую всім своїм подругам) дитина у захваті, чекає вечора, щоб покупатись у кольоровій ванні
- Густир М***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Все добре, товар відповідає фото та опису. Добре працюють, та яскраво сяють) Дитина у захваті
- Продавець Unrival Steep
Маргарита, дуже дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що товар повністю відповідає очікуванням і викликав стільки радості у дитини.
Хай і далі дарує яскраві емоції!
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Кубики супер, міняють кольори, дитина задоволена, тепер купання набагато цікавіше
- Переваги:
- Супер якість, блискавична доставка
- Недоліки:
- Замовив тільки один комплект
- Продавець Unrival Steep
Дякуємо за Ваш чудовий відгук. Раді чути, що кубики сподобались – справді яскраві, цікаві й додають радості під час купання.
І так, у нас ще є)
Ба більше – є набір із 24 кубиків, де вартість ще вигідніша. Якщо захочете більше емоцій — звертайтесь!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Придбали для дитини, для використання у ванній.
Перед тим як кидати перевірила кожен кубик окремо і всі разом, після 10 хв. знаходження в ємкості, почала виділятися масляниста прозора рідина, через 10хв.як їх вийняли та висушили почала з'являтися ржавчина майже на всіх кубиках, та 2/12 перестали світити. На прохання обміняти або повернути товар, повідомили що я їх розрядила щось додала у воду від чого з'явилася якась рідина, і можуть замінити тільки 5 з 8ми пошкоджених кубиків, тобто гарантію на 14 днів магазин не дає, і пояснює це тим що я не правильно їми користувалась.
Я попросила відправити хоча ті що пошкоджені, адже ржавчина при контакті з водою все одно буде поширюватись та виділятися у воду, і це НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ ДИТИНИ купатися у такій воді, на що мені відповіли що, відправляти всі що пошкоджені вони не будуть, тобто користуватися я можу тільки тими які не пошкоджені, а інші хай валяються, за які сплачені ГРОШі, а для такої цяцьки це не маленька сума.- Переваги:
- Світять яскраво різними кольорами, нажаль дитина не встигла їх зацінити
- Недоліки:
- Ржавіють, виділяють масляниста рідину, небезпечні для дітей
- Продавець Unrival Steep
Добрий день. Дякуємо за ваш зворотній зв'язок.
Ми справді з вами зв’язувались у Вайбер для уточнення ситуації, просили фото. Після майже 2 тижнів використання ви надіслали зображення 6 кубиків, де лише 2 мали незначні сліди іржі але всі світились. Незважаючи на це, ми запропонували вам безкоштовно довідправити 5 нових кубиків і навіть оплатити доставку, хоча набір складається з 12 кубиків!
У описі товару та на фото чітко вказано, що заряд тримає ~30 годин активного світіння, а також надані рекомендації щодо догляду - щоб кубики служили довше. Якщо іграшкою активно користуватися, її справді можна розрядити за 10–12 днів, як це і сталося у вашому випадку.
Ми завжди намагаємось знаходити компроміс і сподіваємось на добропорядність і розуміння клієнтів.
Окремо дякуємо за емоційний і гіперболізований відгук, де НЕ згадано, що набір вам служив майже 2 тижні, а звернулись ви перед закінченням гарантійного строку, бажаючи або повністю його обміняти, або… поставити 1 зірку. Ми вас почули.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Швидка доставка,товаром задоволені
Добрий день, Марино. Дякуємо за Ваш гарний відгук
Раді, що набір світлових кубиків для купання Вам сподобався і доставку отримали швидко.
Нехай іграшка дарує ще багато радості Вашій дитині! Звертайтесь - будемо раді новим замовленням
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дитина задоволена
- Переваги:
- Швидко надіслали) яскраві, міняють колір.
- Продавець Unrival Steep
Дякуємо, Яно, що поділились враженнями!
Раді чути, що дитина задоволена, а кубики з підсвіткою для купання справляють враження своїм яскравим світлом.
Нехай і надалі дарують яскраві емоції! Звертайтесь знову - завжди раді
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Все чудово
- Переваги:
- Брала на подарунок. Все добре
- Недоліки:
- Поки не має
- Продавець Unrival Steep
Добрий день. Дякуємо за високу оцінку.
Раді, що набір кубиків сподобався і підійшов як подарунок. Нехай дарує багато радості малюкам під час купання.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців