- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 6.4
Гарна якість,зручно готувати,стильна
- Переваги:
- Якість, дизайн
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Нормальна кастрюля за свої кошти. Силіконові ручки можна знімати і запікати щось в камтрюлі в духовці
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Кастуля просто супер, це вже друга (інший розмір)
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 1.2
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ярослава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Супер)))
- Переваги:
- Якісна)
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Отличная кастрюля!
- Переваги:
- Антипригарная
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Супер!Все подобається особливо накладки на каструлі
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Крістіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Чудова кастрюля!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Я дуже задоволена цією кастрюлєю.
- Переваги:
- Гарна, містка, легко миється. Одне задоволення!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Супер,якість
- Переваги:
- Тільки переваги
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Супер.еда не пристаёт при жарке,
Можно использовать
Вместо сковородки.
Заказала ещё 3.1обьем.
Спасибо- Переваги:
- Хорошее качество
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ліля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Дуже гарна, якісна каструля
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 4.4
Зовнішній вигляд відмінний, прийшла гарно запакована. Ще не користувалася....
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Валерія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Я теж купила. Я дуже задоволена. Така гарна,хочу ще кумі замовити на подарунок
- Переваги:
- Мені все в ній подобається і дно і стінки і резинові накладки на ручки, які знімаються і їх зручно мити.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Любов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Купила одну, а потім все як в тумані. Тепер у мене від самої малої до самої великої
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що обираєте товари Ardesto
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Дуже крута каструля
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 1.2
Я задоволена
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Любов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 1.8
Мені дуже довпадоби. Я спочатку купила, кастрюлю, після неї, я вирішала повність весь посуд намінити на Ардесто саме цієї лінейки.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Robifobi. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 4.4
Продавец поменял мне крышку на новую, но она также оказалась бракованной, вот её фото. Поэтому дважды подумайте.
- Переваги:
- Покрытие кастрюли
- Недоліки:
- 1. Греется дольше, чем металлическая почти в 2 раза. 2. Крышка - бракованная, собирает воду под стеклом, которая там и остается.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 4.4
Придбала давніше.
Користуюся з задоволенням. Каструлі дуже сподобалися.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Класна кастрюля,я цілком задоволена покупкою!!
- Переваги:
- Антипригарна,товсте дно,красиво виглядає!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Чорний зі сріблястим
Каструля просто чудо! Не пригарає, легко можна тушити овочі, варити рис. Каструля низька, легко поміщається в холодильнику і в духовці.
- Переваги:
- Не пригарає, має знімні ручки і можна запікати в дуовці
- Недоліки:
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Чудова.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 1.2
Дякую зa гарний товар, все сподобалося
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Маріна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 4.4
Супер якість
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- денис и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
покупал такую кастрюльку 1.5 года назад . на первый взгляд кастрюля вроде как хорошая но за последние пол года начало активно слазить противопригарное покрытие внутри . такое ощущение что сам алюминиевый корпус под покрытием окисляется ! может это такое плохое качество литья или сам алюминий не качественный я не знаю. кастрюлей пользуюсь редко . не рекомендую покупать !
- Переваги:
- на первый вид вроде все сделано качественно .
- Недоліки:
- быстро начала слазить противопригарное покрытие !
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що користування каструлею не виправдало ваших очікувань. Протипригарне покриття дійсно потребує дбайливого догляду: не рекомендується використовувати металеві лопатки чи абразивні губки, оскільки це може пришвидшити зношення покриття. Ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення товара
- Любов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 4.4
Я дуже задоволена. З тим, що я готую без масла і без додавання будь яких дирів. То супер. Не пристає, не пригорає. Тепер хочу замінити всі від малої до великої
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Відмінна якість,зручна. Рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Інеса А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 6.4
Гарна якість
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 6.4
Гарна каструля
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- людмила к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 6.4
Очень понравилась, лёгкая.
Дно широкое, еда не пристаёт,
Закажу ещё маме только поменьше этой фирмы
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Хороша каструля. Прийшла гарно запакована. Для трьох людей цілком вистачає.
- Переваги:
- Якість, покриття, об'єм
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 1.8
Норм кастрюля, никаких нареканий, свою функцию выполняет на все 100%.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 2.5
Кастрюля как кастрюля. Никаких нареканий, свою функцию выполняет на все 100%.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 3.1
Чудова каструля, не пригорає. Моя улюблена з усіх. Хочу купити ще в інших розмірах. Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний зі сріблястим. Місткість: 1.2
Покупала об'ємом 1,2 л, на одну людину як раз. Дуже компактна, гарно і охайно виглядає. Не підгорає. Але на жаль, ручки хоч і з сіліконовими насадками, але все одно дуже нагріваються, треба бути обережним. Можна мити в посудомийній машині, тільки я знімаю насадки з ручок перед цим (про всяк випадок), все було окей
- Переваги:
- Гарна, не підгорає, можна мити в посудомийній машині
- Недоліки:
- Нагріваються ручки