Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Дитячий смарт годинник gps з сім картою розумний годинник для дітей дитини хлопчика дівчинки смартгодинник наручний з відеодзвінком прослушкою камерою фітнес браслет трекер дитячий на руку смарт вотч K26 Блакитний 72399

Немає в наявності

4.6/5
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця opsale
  • Валентина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Вже пройшло багато часу з покупки, потрібно було гарно затестити. Дитині легко користуватись

Переваги:
    Звук нормальний, 8 місяців ось користуємось все поки ок, доставка була швидка, задоволені
    Недоліки:
    Буває що втрачає звʼязок, пише пристрій вимкнено, але треба трошки часу, щоб все відновилось. З відключеннями світла інколи теж звʼязок губився, але треба терпіння)
    • Продавець  opsale

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Доброго дня! Замовили годинник, сьогодні подарували дитині на День народження. Через 15 хвилин відпала кнопка керування. Ще навіть картку не вставили і не користувалися. Що нам робити??

• Продавець  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.

• Володимир Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Доброго дня. Часи на вигляд нормальні, але налаштувати час, записати номер в телефонну книгу, не можу. Також скануючи кюар код годинника в програмі телефон його не бачить, хоча стартовий пакет поповнено!!!

Переваги:
    Ціна,дизайн
    Недоліки:
    Детальна інструкція
    • Продавець  opsale

• Яна А***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Все чудово

• Виктория Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Отримала )але не можу настроїти ) можете допомогти ?

• Продавець  opsale

Наш менеджер зв'яжеться з вами, очікуйте на дзвінок.

• Марина П***

Дуже задоволені годинником. Нарікань немає.

Переваги:
    Все чудово
    • Продавець  opsale

• Андрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

В користуванні 3 дні. При яктивному користуванні дитиною заряд тримає біля 8 годин. Всі перелічені функції працюють. Додаток інтуїтивно зрозумілий. Деколи може некоректно показати локацію дитини з похибкою в 700 метрів. Не завжди є звʼязок додатка з годинником, пише що відключений годинник, хоча він ввімкнений.

Переваги:
    Якість матеріалів. Кількість функцій
    Недоліки:
    Слабкий акумулятор, точність геоданих
    • Продавець  opsale

• Воронина С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Light Blue. Колір ремінця: Blue

Купили часи, не працює крокомір, показує 0 кроків

• Анастасія

Годинником користуємось декілька днів. Нарікань не маємо.
    Батарея тримає, чути/видно дитину добре.
    Додаток скачати і налаштувати легко.
    Геолокація не супер точна. А так все що необхідно є, навіть налаштування зняти слухавку якщо дитина довго не відповідає.

Переваги:
    Легко налаштовувати
    Недоліки:
    Геолокація грішить на сусідній будинок
    • Продавець  opsale

• галина г***

Добрый день. купили часы и не можем настроить видезвонок, помогите плиз. Пишет на часах (помилка мережи)

• Продавець  opsale

Доброго дня. Наш менеджер сьогодні зв'яжеться з вами для вирішення ситуації, очікуйте на дзвінок.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Гарна якість годинника. Батарею тримає більше 1 доби (але у довгій подорожі швидко розряджаються). Зв'язок стабільний, gps-маячок працює добре. В цілому все добре, для покупки рекомендую.

• Вячеслав К***

Все працює на диво добре за такі гроші. Покупкою задоволені.

Переваги:
    Все працює.
    Недоліки:
    За такі гроші їх немає.
    • Продавець  opsale

• Білокінь Л***

Спершу не розібрались і хотіли робити повернення, але вставивши сім з інтернетом зʼявилось меню і тоді все стало ок. Поки користуємось 4 дні, то недоліків сильних не помітили

Переваги:
    Гарно виглядає, є запасний ремінець і чохол на шнурочку
    Недоліки:
    Довго йде виклик, не супер точна геолокація
    • Продавець  opsale

• Мар'яна Б***

Годинник і програма працюють справно.

Переваги:
    Чудово чути дитину, а вона мене
    Недоліки:
    Досить швидко розпадається, можливо пов'язано з тим що дитина хоче бути весь час на зв'язку
    • Продавець  opsale

• Мар'яна Б***

Напевне годинник одноразовий, бо у додаток змогла зайти лишень раз. Далі вибиває помилку?? І так вже на протязі цілого дня.

Переваги:
    Декілька ремінців
    Недоліки:
    Немає доступу до додатку,
    • Продавець  opsale

Дякуємо за зворотний зв’язок, Мар’яно.
      Шкода, що виникли труднощі з додатком — сам годинник працює коректно, але іноді потрібне додаткове налаштування застосунку на смартфоні.
      Наш менеджер уже готується з вами зв’язатися та допоможе все налаштувати.
      Ми завжди на зв’язку й готові підтримати

• Мар'яна Б***

Пере чекала добу, оновила додаток і телефон декілька разів. Поки все працює справно, єдине є похибка у відслідковуванні місця знаходження дитини

• Алёна Б***

Тільки з'явився час зайнятися налаштуванням годинника, звернула увагу що задня частина корпусу подряпана. Хочу його повернути та обміняти на новий без пошкоджень

Недоліки:
    Подряпини на задній частині корпусу
    • Алёна Б***

Дякую продавцю за оперативну реакцію з даного питання. Продавець дуже коректний. Проблему вирішено, запропонували обмін

• Анна П***

Гарний годинник, брала дитині 6 років. Зручний, простий у використанні, наразі батареї вистачає на 3 дні. З підключенням розібрались, не одразу звичайно, але все ок. Дзвінки, просмотр смс і таке інше. Дуже дякую продавцю, все чудово!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Годинник не тримає заряд. Зарядила ввечері, ніхто ним не користувався, а на ранок він вимкнувся, тому що, розрядився. До школи дитина взяти не змогла. Якщо ним користуватись (тільки дзвінки, без ігор) тримає години дві.

Переваги:
    Недоліки:
    Не тримає заряд батареї. Хочу повернути, мені не відписує продавець
  • Вікторія К***

Годиник придбала місяць назад,телефоную продавцю розповідаю проблему ,одразу направили до типу майстра який допоможе .Отже зателефонувала я йому типу проблема в блочку ****скинула все ,а мене тупо ігнорять. Купила дитині години не з дешевих на ринку. Нераджу взагалі тут щось купувати.Підіть краше на пряму купіть.

Переваги:
    Недоліки:
    Нетримає заряд і дня
  • Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink

Дуже розчарована цим дитячим смарт-годинником, який, до речі, не є самий дешевим на ринку. Купували дитині саме для безпеки та зв’язку, але на практиці це виявилося суцільним нервуванням. Годинник постійно втрачає мережу, зв’язок працює нестабільно, додзвонитися до дитини просто неможливо. Геолокація також може не оновлюватися або працювати некоректно.
    Найгірше те, що це дитячий годинник, а отже основна його функція — забезпечувати нормальний зв’язок із дитиною. Якщо в потрібний момент не можна додзвонитися і не видно актуального місцезнаходження, то навіщо взагалі такий пристрій?
    З налаштуваннями теж постійні проблеми: контакти можуть злітати, синхронізація працює через раз, коректно підключити до додатку теж нереально. Замість зручного гаджета отримали пристрій, за яким постійно потрібно стежити й усе перевіряти.
    Не рекомендую. За такі гроші очікуєш хоча б стабільної роботи основних функцій, а тут одне розчарування.
    І також не рекомендую даний магазин, оскільки проігнорували і відмовили у поверненні!

Переваги:
    Недоліки:
    Все - один суцільний недолік
  • Тетяна П***

Доброго дня. Як звʼязатись з продавцем?

• Христина Ф***

Хороший годинник як на свою ціну.
    Для тесту чи взагалі таке дитині підходить і треба - ідеальний варіант

Переваги:
    Ціна. Дизайн. Українська мова. Легкість налаштування.
    Недоліки:
    Геолокація в додатку дуже повільно оновлюється.
  • Яна Б***

Повністю відповідає заявленим вимогам, все працює та функціонує.

• Катерина Б***

Все супер

• Тетяна Я***

Годинник хороший, все сподобалось. Швидка доставка

• Раиса Л***

Годинник сподобався.

• Вікторія Щ***

Чудово працює, добре чути розмову.

• Назар П***

Категорично не рекомендую цього продавця та товар! Придбав дитячий годинник Lemfo K26, але вже через добу він повністю перестав бачити мережу — SIM-карту не зчитує, зв'язок відсутній, використовувати за призначенням неможливо. При спробі зв'язатися з продавцем для вирішення проблеми та повернення чи обміну — повний ігнор, на повідомлення не відповідають.

Недоліки:
    Через добу він повністю перестав бачити мережу — SIM-карту не зчитує
  • Вадім Г***

Покупкою задоволений. Очікування виправданні.

• Ярослава Н***

Дуже дякуємо за годинник!Швидка доставка,все працює супер!
    Необхідний гаджет для кожної дитини в теперішній час!
    Товаром задоволені ,рекомендуємо придбати саме такий смарт-годинник!

• Оксана Т***

Годинник пропрацював три місяці, після чого перестав тримати заряд, з 4 днів ледь стало вистачати на декілька годин. Вимикався, час показував рандомно, локація постійно видавала місцезнаходження в Перу. Гарантія від продавця 3 місяці взагалі ні про що, бо саме тільки на цей час його і вистачило. За такі гроші дуже сумно отримувати товар такої якості.
    Добре, що купили додаткову гарантію від Support.ua
    Відправили їм на діагностику та ремонт, ремонту не підлягає. Надали в замін сертифікати на купівлю товару від Розетки на суму покупки.

• Марія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rif-Time. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

Для дзвінків гарний годинник. Але ціна тоді завищена. Інші функції для яких брала годинник, не працюють

Переваги:
    Гарний зв'язок, приємний дизайн, зрозумілі функції
    Недоліки:
    Некоректно показує місцезнаходження, відеодзвінок не працює, прослуховування не знайшла, хоча у характеристиках вказано, що є
  • Олена Л***

Дуже задоволена покупкою! Смарт-годинник сподобався, виглядає гарно, дитині дуже подобається. Підключення пройшло добре, функції працюють, користуватися зручно. Окремо хочу відзначити хорошу роботу магазину та приємне обслуговування. Дякую! Рекомендую

• Дарья Б***

Дуже швидка доставка і годинник якісний. Є похибки де знаходиться дитина на пару метрів, але це не критично.
    Всім раджу

• Мілана Д***

все сподобалось. Дитина в захваті!

Переваги:
    гарний дизайн, зручні, подобається, що можно змінювати корпуси і носити, як кулон. дитина на зв'язку, це добре
    Недоліки:
    поки не побачили
  • Оксана Б***

Все чудово працює