Відгуки покупців про Дитячий смарт годинник gps з сім картою розумний годинник для дітей дитини хлопчика дівчинки смартгодинник наручний з відеодзвінком прослушкою камерою фітнес браслет трекер дитячий на руку смарт вотч K26 Блакитний 72399
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Вже пройшло багато часу з покупки, потрібно було гарно затестити. Дитині легко користуватись
- Переваги:
- Звук нормальний, 8 місяців ось користуємось все поки ок, доставка була швидка, задоволені
- Недоліки:
- Буває що втрачає звʼязок, пише пристрій вимкнено, але треба трошки часу, щоб все відновилось. З відключеннями світла інколи теж звʼязок губився, але треба терпіння)
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Доброго дня! Замовили годинник, сьогодні подарували дитині на День народження. Через 15 хвилин відпала кнопка керування. Ще навіть картку не вставили і не користувалися. Що нам робити??
- Продавець opsale
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Доброго дня. Часи на вигляд нормальні, але налаштувати час, записати номер в телефонну книгу, не можу. Також скануючи кюар код годинника в програмі телефон його не бачить, хоча стартовий пакет поповнено!!!
- Переваги:
- Ціна,дизайн
- Недоліки:
- Детальна інструкція
- Продавець opsale
- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все чудово
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Виктория Ю***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Отримала )але не можу настроїти ) можете допомогти ?
- Продавець opsale
Наш менеджер зв'яжеться з вами, очікуйте на дзвінок.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дуже задоволені годинником. Нарікань немає.
- Переваги:
- Все чудово
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
В користуванні 3 дні. При яктивному користуванні дитиною заряд тримає біля 8 годин. Всі перелічені функції працюють. Додаток інтуїтивно зрозумілий. Деколи може некоректно показати локацію дитини з похибкою в 700 метрів. Не завжди є звʼязок додатка з годинником, пише що відключений годинник, хоча він ввімкнений.
- Переваги:
- Якість матеріалів. Кількість функцій
- Недоліки:
- Слабкий акумулятор, точність геоданих
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Воронина С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Light Blue. Колір ремінця: Blue
Купили часи, не працює крокомір, показує 0 кроків
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинником користуємось декілька днів. Нарікань не маємо.
Батарея тримає, чути/видно дитину добре.
Додаток скачати і налаштувати легко.
Геолокація не супер точна. А так все що необхідно є, навіть налаштування зняти слухавку якщо дитина довго не відповідає.- Переваги:
- Легко налаштовувати
- Недоліки:
- Геолокація грішить на сусідній будинок
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- галина г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Light Blue. Колір ремінця: Blue
Добрый день. купили часы и не можем настроить видезвонок, помогите плиз. Пишет на часах (помилка мережи)
- Продавець opsale
Доброго дня. Наш менеджер сьогодні зв'яжеться з вами для вирішення ситуації, очікуйте на дзвінок.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Гарна якість годинника. Батарею тримає більше 1 доби (але у довгій подорожі швидко розряджаються). Зв'язок стабільний, gps-маячок працює добре. В цілому все добре, для покупки рекомендую.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все працює на диво добре за такі гроші. Покупкою задоволені.
- Переваги:
- Все працює.
- Недоліки:
- За такі гроші їх немає.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Білокінь Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Спершу не розібрались і хотіли робити повернення, але вставивши сім з інтернетом зʼявилось меню і тоді все стало ок. Поки користуємось 4 дні, то недоліків сильних не помітили
- Переваги:
- Гарно виглядає, є запасний ремінець і чохол на шнурочку
- Недоліки:
- Довго йде виклик, не супер точна геолокація
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Мар'яна Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Light Blue. Колір ремінця: Blue
Годинник і програма працюють справно.
- Переваги:
- Чудово чути дитину, а вона мене
- Недоліки:
- Досить швидко розпадається, можливо пов'язано з тим що дитина хоче бути весь час на зв'язку
- Продавець opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Напевне годинник одноразовий, бо у додаток змогла зайти лишень раз. Далі вибиває помилку?? І так вже на протязі цілого дня.
- Переваги:
- Декілька ремінців
- Недоліки:
- Немає доступу до додатку,
- Продавець opsale
Дякуємо за зворотний зв’язок, Мар’яно.
Шкода, що виникли труднощі з додатком — сам годинник працює коректно, але іноді потрібне додаткове налаштування застосунку на смартфоні.
Наш менеджер уже готується з вами зв’язатися та допоможе все налаштувати.
Ми завжди на зв’язку й готові підтримати - Мар'яна Б***
Пере чекала добу, оновила додаток і телефон декілька разів. Поки все працює справно, єдине є похибка у відслідковуванні місця знаходження дитини
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Тільки з'явився час зайнятися налаштуванням годинника, звернула увагу що задня частина корпусу подряпана. Хочу його повернути та обміняти на новий без пошкоджень
- Недоліки:
- Подряпини на задній частині корпусу
- Алёна Б***
Дякую продавцю за оперативну реакцію з даного питання. Продавець дуже коректний. Проблему вирішено, запропонували обмін
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір корпусу: Light Blue. Колір ремінця: Blue
Гарний годинник, брала дитині 6 років. Зручний, простий у використанні, наразі батареї вистачає на 3 дні. З підключенням розібрались, не одразу звичайно, але все ок. Дзвінки, просмотр смс і таке інше. Дуже дякую продавцю, все чудово!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Гарно працює.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Продавець зателефонував у цей же день та допоміг вирішити проблуму. Дякую
- Переваги:
- Продавець допоміг оперативно вирішити проблему
- Недоліки:
- Поки відсутні
Вставляю сім карту по інструкції, але годинник її не бачить. І так багато разів, годинник перезавантажував, не допомагає. Вставив свою робочу сімку, все одно пише немає сім карти
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все працює уже кілька місяців, без зауважень
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все пройшло чудово
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник виправдів усі мої очікування. Не можу порівняти з іншими (іншими не користувався), але цей рекомендую без зауважень.
- Переваги:
- Швидка відправка, проста комунікація з менеджером. До роботи годинника зауважень немає.
- Недоліки:
- не бачу
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Часы нам не понравились! Дисплей нажимается с трудом, навигация стоит на одном месте, приложение к часам плохое! И самое интересное, это то что режим прослушки отсутствует!обращалась в магазин, не реагировали на обращение
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Годинник не поганий. Але немає прослушки і були нюанси з зарядкою і налаштуваннями.
Зверніть увагу, що там немає ніяких ігор.- Переваги:
- Має два ременя і на шию підвіску
- Недоліки:
- Треба правильно налаштовувати щоб батарея тримала.
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Відповідальний продавець, все пройшло добре
- Діана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Супер працюють
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Замовили для дитини смарт годинник, все працює добре, задоволені покупкою.
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Гарний годинник швидко доставили.
- Гуменюк И***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Часы-классные!!! Дочке очень понравились!!! Цена и качество-на высоте!!!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Доставили швидко, наразі все працює, але ще й місяця не пройшло, тому складно оцінити якість товару.
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Купляли цей годинник доньці, їй дуже сподобався, особливо що у комплекті з годинником був чохол, в якому годинник можна носити на шиї, їй на даний час так зручніше ніж на руці.
Загалом користуємося майже місяць нарікань ніяких не маємо, зв'язок годинник ловить, при розмові чутно добре, заряду батареї вистачає на два дня.- Переваги:
- На свої гроші працює
- Недоліки:
- Поки немає
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Купувала годинник для дитини, дуже задоволена, все працює
- Павел Ш***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Доброго дня!
Придбав(ла) у вас дитячий смарт-годинник. Під час налаштування в застосунку SeTracker2 виникла проблема.
Годинник успішно підключений, працюють геолокація, дзвінки та інші функції. Проте в застосунку відсутня функція «Прослуховування» (Voice Monitor / Remote Monitor), хоча вона зазначена в описі товару на Rozetka.
Крім того, при відкритті розділу «Інформація про авторизований пристрій» з'являється повідомлення про необхідність авторизації, ніби годинник уже був прив'язаний до іншого акаунта.
Прошу перевірити:
чи повністю відв'язаний годинник від попереднього акаунта (unbind/reset);
чи має моя модель підтримувати функцію прихованого прослуховування;
якщо так, як її активувати.
Дякую! Чекаю на вашу відповідь.- Переваги:
- Чудовий годиник
- Недоліки:
- не можу підключити прослуховування
- Чабан А***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не рекомендую . Менш року . Батарея розряджається за декілька годин напевно годиник пролежав довго на складі при покупці дреба уважно дивитися рік виготовлення , штрих код несканується і неоновлюється.
- Переваги:
- Вже немає
- Недоліки:
- Несканується код , батарея .
- Продавець Focus M
Добрий день! Для довговічності батареї потрібно заряджати правильним адаптером в описі товара це вказано, кожний елемент має свій ресурс в тому числі і батарея, вартість акумулятора 150 грн тому зверніться до найближчого сервісу та зробіть заміну акумулятора.