- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
На жаль,моя котобанда з 2стерильних киць та 1кота не їсть цей корм.
За попереднім урінарним аж трусились. А цей щсоь ніяк. Шкода.- Переваги:
- Зручний розмір гранул - це для мене важливо. Приємно пахне.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за щирий відгук — шкода, що котобанда не оцінила Digest. Після “улюбленого” Urinary коти часто дуже вперті: звикають до смаку й текстури, і новий корм можуть просто ігнорувати.
Якщо захочете дати йому ще шанс — спробуйте дуже м’який перехід 7–10 днів: підмішуйте спочатку зовсім трішки (10–20%) до попереднього, потім поступово збільшуйте. Так коти зазвичай звикають і починають їсти спокійніше.
І якщо все одно не піде — це нормально: головне, щоб їли із задоволенням і корм підходив саме Вашим хвостикам - Ольга Ш***
Дякую за відгук представника Husse. Я так і роблю.Даю ваш Urinary - всі мої котодіти (вони ж котобанда) його обожнюють - та трохи підмішую Digest.Тільки тоді їдять.
- Продавець Swedish master
Ольго, дякуємо, що написали. Дуже тішить, що Urinary вашим котодітям так смакує.
І Ви все робите правильно: підмішувати Digest маленькими порціями — це якраз найкращий спосіб “привчити” до нового смаку. Поступово можна пробувати зовсім повільно збільшувати частку Digest, а якщо котобанда все одно наполягає на своєму — нічого страшного, головне, що їдять добре й почуваються комфортно
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Коты едят с удовольствием.
- Недоліки:
- В составе Кукурузный глютен и кукуруза.
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що котики їдять Digest із задоволенням.
Щодо кукурудзи та кукурудзяної клейковини: у цьому раціоні вони використовуються як добре перетравні джерела вуглеводів/рослинного білка у поєднанні з рисом, куркою, ягням та гідролізованим білком — щоб корм був легким для чутливого травлення. При харчовій чутливості важливіше не “наявність кукурудзи”, а індивідуальна реакція кота — і у Вашому випадку, судячи з апетиту, все добре.
Дякуємо, що поділилися спостереженням!
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм,буду замовляти ще !
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що Вашому коту сподобався Exclusive Digest — це високозасвоюваний раціон для чутливого травлення, тож приємно, що він «зайшов» саме хвостику. Будемо раді Вашим наступним замовленням
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Супер дуже задоволена, корм якісний, швидка доставка. Та дякую за подаруночок рекомендую
- Продавець Swedish master
Дякуємо за відгук і високу оцінку!
Раді, що Ви задоволені якістю корму Exclusive Digest та швидкістю доставки. Також приємно, що Ви звернули увагу на додатковий зразок — ми іноді додаємо невеличкі порції інших раціонів, щоб можна було ознайомитися з асортиментом і підібрати щось ще.
Бажаємо Вашим котикам здоров’я, стабільного апетиту та гарного самопочуття
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
Корм якісний, котики (всі 3 кішки) їдять із задоволенням.
Деякі моменти із роботою травної системи дорослої кішечки (11 років) після переходу саме на цей корм покращилися.
Замовила 2 упаковки по 2 кг:, в подарунок маленький пакетик 60 г сухого повнораціонного корму для дорослих стерілізованих котів.
Продавця рекомендую, як і сам корм.- Переваги:
- Якість корму, розмір кожної гранулки корму зручний для розгризання тваринками, котики їдять із задоволенням.
Позитивно впливає на роботу травної системи котів. - Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець Swedish master
Дякуємо Вам за детальний відгук!
Раді чути, що всі три котики їдять корм Exclusive Digest із задоволенням, і що він позитивно вплинув на самопочуття вашої старшої кішечки. Цей раціон дійсно розроблено з урахуванням потреб чутливого травлення — з легкозасвоюваними інгредієнтами, оптимальним рівнем клітковини та зручною формою гранул.
Також приємно, що Ви оцінили сервіс. До замовлення ми додали невеликий пакет іншого повнораціонного корму — щоб Ваші улюбленці мали можливість спробувати ще одну формулу з нашого асортименту.
Бажаємо всім Вашим котикам здоров’я і гарного апетиту. Якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти
- Іванник О***Відгук від покупця. Продавець: Swedish master. Вага 1 шт: 2 кг
окремий респект представнику продавця бренду - два рази замовляла. кожного разу зателефонував, запитав як тваринки сприйняли корм, які реакції, щіра цікавість співрозмовника. Дякую.
- Переваги:
- мої котежки вже дорослі, їм сподобалось, фракція невелика. їдять з задоволенням
- Продавець Swedish master
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно знати, що Ваші котики добре сприйняли корм Exclusive Digest і що їдять його із задоволенням. Цей раціон справді створено з урахуванням потреб чутливого травлення — з легкою формулою, дрібною фракцією та високоякісними інгредієнтами.
Особливо дякуємо за Вашу оцінку роботи представника. Ми переконані, що турбота про клієнта — це не лише про якість продукту, а й про живе, уважне спілкування.
Бажаємо Вашим котежкам міцного здоров’я та доброго апетиту. Завжди раді бути поруч, якщо знадобиться порада чи допомога