Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ігрові бездротові навушники Onikuma B2I з мікрофоном, Bluetooth 5.3 + 2.4G + Type-C, звук 7.1, для ПК, PS4, PS5, телефону Black

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Єгор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Дуже класні навушники але є нюанс коли включаєш мікрофон звук йде с задержкою в секунду

Переваги:
    Недоліки:
    Брак
    • Продавець  Onvyx

Добрий день! Дякуємо за відгук. Підкажіть, будь ласка, затримка при використанні мікрофона виникає при підключенні через Bluetooth чи через комплектний 2.4G адаптер? При підключенні через 2.4G помітної затримки звуку бути не повинно.

• Іван Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Добрий ранок, хочу вам сказати, навіть місяця не побули і лопнуло оголівʼя, чи можу якось поміняти в вас ці навушники?

Звук супер заряд теж тримають добре але)) оголівʼя дуже дуже слабеньке хоть і голова в мене теж не велика, або просто вам поверну ці навушники ну і самі попробуєте ними такими покористуватись) з тріснувшим оголівʼям)

Переваги:
    Звук, батарея
    Недоліки:
    Місяць навіть не побули і вже тріснуло оголівʼя
    • Іван Ф***

А і теж не дуже багато грошей щоб кожен місяць міняти навушники)

(А то й і менше місяця:) )

• Продавець  Onvyx

Добрий день) поміняємо вам

Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Не витримали і 6 місяців, лопнули посередині, і це при тому, що їх одягає підліток. Написав про це продавцю, так як на них гарантія 1 рік. Очікую, чим закінчиться ця ситуація. Пізніше добавлю відгук та напишу чи дійсно працює гарантія чи ні.

Переваги:
    Вартість
    Недоліки:
    Крихкий пластик, лопнув
    • Продавець  Onvyx

Добрий день. Прикро, що навушники зламались у вас. На жаль таке може траплятись при певних умовах експлуатації, так як це все таки пластик. Механічні пошкодження не входять в гарантійне обслуговування. Дякуємо за розуміння

• Продавець  Onvyx

• Саша Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

звук достойный в играх все слышно. качество изголовье полное г . за год сломалось в 4 разный местах. не рекомендую

Переваги:
    нормальное звучание
    Недоліки:
    качество материалов
  • Віталій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Навушники хороші по звуку і нормальні по мікрофону, але у них якійсь слабий пластиковий обод, він тріснув після 2 місяців користування навушниками

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    Слабкий обод
    • Продавець  Onvyx

• Радомир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Очень хорошие за свою цену

• Анатолий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

принты снаружи наушников выглядят дешево и функционально бесполезны, благо снимаются наждачкой. единственный серьезный недостаток -- слабый обод наушников. за меньше чем 20 дней пользования половина обода треснула, скоро участь постигнет и вторую часть видимо. возможно если надевать наушники на репу поменьше, чем моя -- недостаток не проявится так быстро.
    в остальном -- ОТЛИЧНЫЕ УШИ НА СВОЮ ЦЕНУ, до треснувшевого обода это была твердая пятерка)

Переваги:
    Дешевые, легкие, с достойным качеством звука и без заметных задержек в играх.
    Недоліки:
    слабый обод
  • Артем З***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Все отлично работает, поддержка помогла с подключением

Переваги:
    Гарно виглядають, звук якісний
    • Продавець  NG-Store

• Филипп Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Чудові навушники за свої грощі. Звук хороший. Мікрофон теж. Заряджаються швидко. Довго тримають заряд. Раджу

• Тимофей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Доволі добрі навушники, зі своєю задачею справляються достойно, нема ніяких затримувань, та інших звукових недоліків

Переваги:
    Добрі навушники з якісним звуком
    Недоліки:
    1) на телефоні не можна перемикати музику за допомогою навушників
    2) невеликий дефект на обох сторонах навушників (можливо не правильно залито пластик).
    • Продавець  NG-Store

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Доволі гарний звук та мікрофон.

Переваги:
    Легкі, вуха не болять після 3 годин використання, добре тримають заряд.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  NG-Store

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Дуже чудові навушники чудовий звук і мікрофон рекомендую

• Виктор К***

Очень доволен,звук 10/10
    Удобство 10/10

• Вадим Г***

круто круто

Переваги:
    наверное лучший вариант за свои деньги
    Недоліки:
    когда звук на полную делаешь иногда получается каша
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Як у: Саша Чеков, лопнуло изголовье. Тепер ше раз.
    Мабуть, краще їх брати для дітей. На дорослі голови вони погано налазять.

Переваги:
    Якість звучання
    Недоліки:
    Крихкість пластику.
    • Продавець  NG-Store

Дякуємо за відгук.

Нам прикро, що у вас виник такий досвід. Зазначимо, що матеріал оголів’я в цій моделі відповідає заявленим характеристикам виробника та розрахований на стандартне щоденне використання. Водночас посадка і навантаження на оголів’я можуть відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей голови та способу використання.

• Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Замовив ці навушники приблизно тиждень тому дуже якісні навушники за свій ціник звук офігезний та є донгл і це плюс

Переваги:
    Дуже якісні за свою маленьку ціну
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  NG-Store

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Навушники приємні у користуванні та добре сидять. Звук чистий, без спотворень, мікрофон цілком достойний для своєї вартості.

Переваги:
    кісний звук, м’які та комфортні амбушури, нормальна робота мікрофона, гарна автономність.
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Купив для племінника 12 років.
    Сказав, що на даний момент його влаштовує і він задоволений

• Міша Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Наушники прикольні і зручні , звук чистий і нормальний для наушників мікрофон за свою ціно

Переваги:
    Звук , Мʼякі і зручні амбушури ,непоганий мікрофон , довго тримає заряд
    Недоліки:
    Поки невиявив
  • Саша Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Что могу сказать , через месяц пользования лопнуло изголовье , Окей руки из того места спаял укрепил вроде все гуд . По итогу на сегодня имеем две трещины изголовья совсем в другом месте !

Переваги:
    Качество звучания за свои деньги топ
    Недоліки:
    Не качественно исполненное изголовье . Не рекомендую !
    • Продавець  NG-Store

Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам шкода, що у вас виник такий досвід користування.

Хочемо зазначити, що умови експлуатації навушників (частота використання, навантаження на оголів’я, спосіб зберігання) можуть суттєво впливати на їхній стан, і, на жаль, ми не можемо їх проконтролювати після покупки.

Водночас за цією моделлю немає масових звернень або системної проблеми з оголів’ям — більшість клієнтів користуються навушниками без подібних зауважень.

Дякуємо, що відзначили якість звучання. Якщо у вас залишилися питання або потрібна консультація — ми завжди відкриті до діалогу.

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Дуже швидка доставка, швидше, ніж прописано. Навіть через 2 тижні продавець поцікавився чи усе працює, чи всім задоволені.

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Купувала навушники — я у захваті! Все просто чудово: навушники ідеально підійшли, звук якісний, користуватись одне задоволення. Покупкою дуже задоволена, однозначно рекомендую!

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ростислав Ф***

Все добре, дякую

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Чудові навушники, син дуже задоволений. Заряд тримають довго, якість звуку чудова.
    Магазин надіслав замовлення дуже швидко!

• Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black
    Переваги:
    Якість, чудово тримає акумулятор та якісний звук!
    Недоліки:
    Невиявили!
  • Тимур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

В целом все хорошо, учитывая цену, но хотелось бы звук по качественнее, в режиме музыки есть ощущение что ты в бочке, но если переключиться на режим игры то в целом все становиться нормально. Я переходил с HyperX Cloud Alpha, разница конечно сильная в плохую сторону, но опять же цена и то что они беспроводные оправдывают небольшой дискомфорт. Будьте готовы что на громкости выше 70% процентов абсолютно все будут слышать что слушаете вы, очень громко слышно…

Переваги:
    Беспроводные, легкие, хорошие амбушюры, хорошо держат заряд.
    Недоліки:
    Звук не качественный, озвучка наушников
  • Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Брали підлітку. Швидко налаштував як на комп, так і на телефон. Самі навушники легкі, не тиснуть, майже не відчуваються. Звук гарний. Вбудований мікрофон улавлює звук добре. Довго тримають заряд, навіть якщо користуєтесь безперервно. Дитині подобається

Переваги:
    Легкі, довго тримають заряд, вбудований мікрофон
  • Василь Й***

Наушники топ

• Артем Л***

Все сподобалось

Переваги:
    Хороші наушники за свої гроші
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Навушники мають привабливий дизайн та непогані технічні характеристики для свого цінового діапазону... тому на свій погляд є чудовим подарунком для дитини та власного використання

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Невиявив
  • Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Очень неплохие наушники, удобно сидят на голове, на уши не давят. Покупал сыну для компьютера, он очень доволен. Рекомендую продавца и товар. Покупайте и не пожалете

Переваги:
    Цена
    • Вадим Б***

Доповнюю відгук через 6 місяців користування. Лопнула пластикова дуга. Гарантія на товар 1 рік. Продавець написав таке: на жаль це не гарантійний випадок".

• Продавець  Onvyx

Добрий день. Так, на жаль механічні пошкодження (тим паче через такий довгий термін) не є гарантійним випадком. В окремих випадках ми робимо обмін. Але для цього рекомендуємо звертатись до нас за номером який вказаний в замовленні.

• Саша М***

Звук 10/10

Переваги:
    Безпроводние
    Недоліки:
    Безпровода не подключаетса ставлю зарядить их не заряжаютса скіки потрібно часу щоб вони зарядилися
    • Продавець  NG-Store

Питання вирішено. Проблем із зарядкою не було. Навушники вмикались, але не підключались до ПК тому, що потрібно було перемкнути навушники з режиму блютуз на 2.4g.

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Music mode краще не вмикати бо він досить поганий навіть для музики. Мікрофон хоч и дуже середній але непоганий, часто буває навіть гірше в нових навушниках по 100-150$+
    Якщо в іграх нема автоматичного підлаштування гучності мікрофона то ви будете дуже тихим а також тихим в діскорді.

Переваги:
    Бездротові, звук, працюют на всю квартиру.
    Недоліки:
    Нема софта від розробника ниякого для налаштувань звуку, 7:1 та мікрофона. Той софт що є не бачить цих навушників ні на WIN 10 ні на 11
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Все добре працює, дитина щаслива)))

• Андрій Б***

Все в порядку

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Onvyx. Колір: Black

Гарна якість, все підійшло, в за не надавлює, все працює добре, звук гарний, відправили оперативно, рекомендую

Переваги:
    Якість та звучання
    • Продавець  NG-Store