Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Дитячий графічний кольоровий LCD планшет Grant, дошка для малювання та записів 8.5" зі стилусом, синій

Оцінка користувачів 4.72/5
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Рожевий

Все вчасно прийшло, все добре

• Продавець  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Павлух А***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Рожевий

Не дорогий, але якісний. Все працює, стрирає.
    В перший же день трішки попадав), не зламалося нічого, все як працювало так і працює, без змін. За такі гроші дуже, дуже непогано.
    Рекомендую

• Анаит К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний

Отримали замовлення дуже швидко, товар відповідає ціна вартість,дитина задоволена,можна не тільки малювати,а ще й використовувати як чернетку для математики)

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  GQbox

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Салатовий

Дитина задоволена, малює із задоволенням ! швидка відправка, все супер)

Переваги:
    Швидка відправка, класна іграшка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Салатовий

Дуже гарний планшет , дитині сподобався

Переваги:
    Ціна/доставка
  • Наталія Ш***

Ціна-якість)
    Поки все дуже подобається.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки відсутні
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Дуже крута штука, замовляла 2 планшети діткам, а граємось ми також! Незамінна річ для подорожей і просто чудова альтернатива для дітей від року!

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Ещё не успели опробовать, но визуально все отлично. Порадовала оперативная доставка. За это отдельное спасибо

• Артур П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Усе якісно та чітко. Дитина тішиться.

• Андрій Д***

• Альона л***

Дитині сподобався

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Дитині 2 роки сподобалося.
    Дитина задоволена мама теж)

• Єлізавета І***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Гарний планшет для малювання, зручне кріплення стилуса, малеча малює із задоволенням

Переваги:
    Невелика вартість, швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Кирило С***

Все гуд

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Планшет дуже гарний,дитині у два рочки сподобалось малювати,в перший день відразу зрозумів як видалити малюнок.

Переваги:
    Легкий у використанні.
    Недоліки:
    Не знайдено.
  • Ольга С***

Дуже гарний планшет. Діти задоволені

Переваги:
    Легкий планшет зі стилусом, де малюнок стирається одним натисканням кнопки.
    Недоліки:
    Не виявили
  • Станислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Все чудово, товар відповідає опису! Діти у захваті!

• Бистрицький М***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Неймовірна штука малому дуже сподобалась та й нам з дружиною також максимально проста й надійна конструкція тому сміливо рекомендую до покупки.

Переваги:
    Просте ,зручне ,надійне і має невилику ціну
  • Віктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Червоний

Хороший планшет легкий доволі міцний, дитина задоволена.

Переваги:
    Компактні розміри
  • Вячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Червоний

Дуже хороша річ. Дитині сподобалось. Дякую.

Переваги:
    Якість і ціна
  • Дарина К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Бірюзовий

Хороша річ. Дитині подобається малювати на ньому.

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Червоний

Дякую дуже гарний, дитині сподобался

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Салатовий

Доброго вечора, хочу сказати, що сподобався цей планшет всім ,легкий у використанні.Були в захопленні всі від нього донька,зять та онуки

Переваги:
    Легкий у використанні,онуки малювали,та легко стирали,натискаючи кнопку

• То
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Переваги:
    Доставили швидко. 5 років дитина вчиться читати, писати, малює. Тоненький, легкий, виглядає хлипким, але на диво живучий
    Недоліки:
    Досить ніжний пластик
    • Продавець  GQbox

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний

Чудовий планшет) дитина в захваті

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Рожевий

Коштує своїх грошей на 100%. Малюку 1,5 роки дуже зайшло і в дорозі було чим зайнятися.

Переваги:
    Легкий, все працює

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Все добре, дитина малює з задоволенням

• Денис С***

Работает нормально

Переваги:
    Цена

• Олександр л***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний

Гарна якість за гарну ціну

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Рожевий

Кльовий планшетик, малювати на ньому дуже зручно

Переваги:
    Легкий, компактний
    Недоліки:
    Ручку б на шнурочку передбачити, а то є думка, що скоро ми її загубимо)
    • Продавець  GQbox

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний

Планшет просто космос! Дитина дуже задоволена таким девайсом.

Переваги:
    Кольори яскраві, батарейка в комплекті

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Рожевий

Чудовий недорогий подарунок до дня народження. Готує руку до письма, розвиває творчі здібності, легко можна витерти намальоване і почати спочатку.
    Рекомендую до покупки для дитини віком від 3-х років.

Переваги:
    Легкий, простий у користуванні
    • Продавець  GQbox

• Ірина

Працює, дитині подобаєься

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний

Чудовий планшет, зручний у користуванні.

Переваги:
    Дешевий

• Аліна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Чорний

Все чудово ,доска класна!