Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір органайзерів коробок контейнерів ящиків 2шт з комірками 36×27×11см у шафу комод тумбочку для організації зберігання речей одягу білизни шкарпеток ременів краваток аксесуари для кімнати спальні гардеробної синій салатовий 3DTOYSLAMP

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Салатовий

Зручні, практині, яскраві, як елемент інтер'єру

Переваги:
    Відповідають опису
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Марина Л***

Органайзер гарний, рекомендую

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена Я***

Очень удобный

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Салатовий

Супер штуки, колір класний, дуже подобається, що є кришка.

Переваги:
    Є кришка
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ковальська В***

Рекомендую

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! ! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна О***

Коробок зручний та комфортний

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Синій

Органайзер очень классный)) Но вот доставка это капец.!!! Стоимость доставки столько же сколько и органайзер со скидкой!

Переваги:
    В шкафу стало более комфортно.
    Недоліки:
    Доставка очень дорогая. Только Новой почтой.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук! Тарифи на доставку встановлює компанія Нова Пошта. На жаль, ми не можемо вплинути на ціноутворення послуг доставки.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Синій

Цена норм. Складывается и раскладывается. Внизу небольшая молния. Можно сложить и утрамбовать чтобы занимало места при поездке.

Переваги:
    У меня была бесплатная доставка с розетки и быстро пришло. Лёгкий материал. Есть липучка
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!