Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ручний електричний турбовентилятор Mini Jet Fan ZY7400-SE/PRO з акумуляторним ліхтариком для видалення пилу

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 162 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Vegaz
  • Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Vegaz

Не работает.
    Забрал
    Индикаторы светятся. Ничего не крутится.
    Упаковка мятая вся, но сам прибор все отлично внешне.

Переваги:
    Не увидел
    Недоліки:
    Не работает
  • Саша С***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Гарно продуває пиль із системного блока.

Переваги:
    -добре продуває
    -має фонарик
    Недоліки:
    -не приємний звук під час роботи
  • Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Судова штука на свою ціну. Три трежими але і на першому дує потужненько. Ліхтарик як приємний бонус. Для того щоб роздувати мангал річ просто незамінна.

Переваги:
    Полудень дує. Ціна.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Михайло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Як на мене досить непоганий дуйчик, в спеку рятує:D,але якщо серйозно то переваг вистачає, видуває дрібну пилюку та дрібноту з компів/ноутів/салону авто як балон стисненого повітря, тільки це ще у вас надовго залишиться! USB TYPE-C став прям приємним бонусом, а з ліхтариком можна прайювати навіть в темряві що зручно, простими словами: річ потрібна!

Переваги:
    - Зручний
    - Має непоганий ліхтарик
    - USB Type-C для зарядки
    - Дуже класно видуває весь пил
    - ОХОЛОДЖУЄ В СПЕКУ! :D
    Недоліки:
    - не дуже довго тримає (вистачає на 1,5 системних блоки, але то таке)
  • Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Чудовий виріб за невеликі гроші

• Андрій М***

працює ок

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Працює чудово, не дорого, широкий спектр застосування

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket

Швидко відправили,дуйка працює добре, для чистки пк саме то

• Владислав П***

Все добре

• Євгеній С***

Чудовий вентилятор

Переваги:
    Зручний у використанні
  • Валерій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

для дому для сімьї хай буде,в авто тим паче,до покупки однозначно ТАК

Переваги:
    компактна і при тому моцна,та щей пилосмок є
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Все добре, сподобався.

• Продавець  JuliShop

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Замовляв для чистки невеликої партії стареньких ПК. Результат роботи на задовільному рівні. Велика економія часу за невеликі гроші .

Переваги:
    Працює. Швидко видуває пил .
  • Едуард Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Пристрій вийшов з ладу після першого циклу розряджання. Попри те, що індикатор відображає 100% заряду, після увімкнення апарат працює лише дві секунди і самостійно вимикається.

Переваги:
    Недоліки:
    Завищена ціна для одноразового використання
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Пристрій не має вимикатися через кілька секунд після повного заряджання, якщо акумулятор заряджений коректно.

Така ситуація найчастіше може бути пов’язана не з самим акумулятором, а з блоком живлення, від якого заряджався пристрій. Для цієї моделі бажано використовувати звичайний USB-блок 5V без режимів швидкої зарядки. Якщо заряджати повітродувку від адаптера зі швидкою зарядкою, плата заряджання може некоректно приймати заряд: індикатор показує 100%, але фактично акумулятор не заряджається належним чином, тому пристрій запускається на кілька секунд і вимикається.

Радимо зарядити повітродувку кілька годин від звичайного USB-блоку без швидкої зарядки, після чого повторити запуск.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Користуюсь неділю. Працює чудово

• Юлій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Работает хорошо, удобно использовать в разных ситуациях.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Замовляв цей дивайс в першу чергу для мангалу. задоволений на 100%.
    Навіть на першій швидкості вугілля роздувається так що можна плавити метал )
    Також зручно чистити комп'ютер, автомобіль, та іншше

Переваги:
    Потужність, компактність, три режими
    Недоліки:
    Відсутні!
  • Данило К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Товар влаштовую. Напір повітря дуже потужний і видаляє багато пилу. Мінус тільки те що насадка на магніті тримається не дуже сильно і слабке торкання чогось під час переміщення може її збити.

Переваги:
    Повністю відповідає опису. Дуже ефективне не тільки для чистки ПК але й для інших предметів
    Недоліки:
    Насадка тримається не дуже міцно
  • Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Слабенький потік. Корпус не герметичний, повітря дує навіть з юсб роз'єму. Розраховував видувати пил з радіаторів ПК, але вочевидь цього пристрою для цих цілей не вистачить

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Слабенький
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Ця модель є компактною акумуляторною повітродувкою, яка для свого формату має доволі потужний потік повітря, що підтверджується нашим власним досвідом використання.

У моделі передбачено 3 швидкісні режими. Увімкнення пристрою відбувається подвійним натисканням кнопки. А далі після увімкнення кожне наступне одиночне натискання збільшує швидкість обдуву. Режими відображаються світловими індикаторами на корпусі: горить 1 індикатор - мінімальна швидкість, 2 індикатори - середня, 3 індикатори - максимальний режим. Якщо пристрій працює на першому режимі, потік може здаватися слабшим, тому для активного продування краще обирати максимальну швидкість.

Також, рівень заряду акумулятора впливає на силу видування - при низькому заряді потужність може знижуватися. Важливо також повністю зарядити пристрій перед першим використанням.

Повітря біля стиків корпусу або в зоні роз’єму може відчуватися через особливості конструкції повітродувки: під час роботи турбовентилятора всередині створюється сильний потік, і частина повітря може проходити через технологічні зазори. Основний потік при цьому виходить через насадку.

• Андрій С***

Замовив задоволений покупкою

Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Дуйчик вполне работоспособный, хотя и корявенький, будто из-под 3Д принтера вышел.

Дует изо всех щелей, через полминуты-минуту работы заметно нагревается, через тройку минут батарея уже показывает нижнюю точку заряда.

Но вполне работает, только что корпус компа и кулеры почистил.

Переваги:
    Вполне себе дует
    Недоліки:
    коряв, через полминуты нагревается, слабая батарея
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук. Ця повітродувка належить до бюджетного портативного сегменту, тому корпус і якість лиття можуть бути простішими, ніж у дорожчих моделей.
      Нагрів під час роботи для такого компактного турбовентилятора можливий, особливо на високій швидкості, адже мотор працює з великими обертами в невеликому корпусі. Рекомендуємо використовувати її короткими підходами, робити паузи після 1-2 хвилин роботи та не перекривати повітряні отвори.

• Максим С***

Да, использовал на максимальной мощности.
      В принципе, нагрев проблемы не составил.

А вы не подскажите, его корпус как-то открывается?

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Быстрая обработка заказа. Хорошая цена и качество. Очень приятно за подарок. Продавцу респект.

• Валерія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Товар повністю відповідає опису і очікуванням.

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

працює шикарно, потужний поток повітря

Переваги:
    за свою ціну шикарний апарат для чистки пк
  • В'ячеслав М***

дує немов ураган

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Чудовий девайс. З поставленими зачачами справляється.

• Ауріка Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Цей вентилятор просто вау! Легко видуває пилюку і працює на одному заряді довго, зручно брати з собою на природу або у машину. Дуже задоволений роботою

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Дуже задоволені товаром- необхідна річ!!! Рекомендуємо даного продавця - на всі питання відповідає, йде на зустріч! Не одну річ придбали вже! Гарних вам продаж!

• Женя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Погана дуйка, почав продувати комп і через 5 хв він задимівся, думав що вже вибухне

• Продавець  MarketPlus108

Доброго дня, просимо пробачення за незручності, схоже вам попався брак. Ми відкриті до обміну на працюючий, і відповідаємо за якість свого товару.

• Артур С***

Працює все ок

• Продавець  Basket

Ваша довіра — наш головний орієнтир та найбільша гордість. Дякуємо!

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Річ не погана, за такі гроші може бути. Дуже нормально, пил видуває.

• Ярослав Л***

Непогано продуває комп'ютер

Переваги:
    Сильно дує
    Недоліки:
    Розряд батареї доволі швидкий
  • Максим С***

хороший

Переваги:
    есть
    Недоліки:
    нету
  • Влад С***

Качественный

Переваги:
    Мощный
  • Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108

Корисна річ, добре здуває пил з комп'ютера та його компонентів

Переваги:
    Сильний потік повітря, зручний
  • Ганна Т***

Отличное приобретение.

Переваги:
    Работает отлично
    Недоліки:
    Не обнаружено