- МІХАЕЛЛА П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
пилосос в загальному дуже класний, гарно всмоктує, як власниця двох котів дуже цьому рада) Але є дуже велике але, батарея розряджається на очах, навіть на першому режимі(( На 3ому розрядився за хвилину(було 37%)
- Переваги:
- гарно всмоктує, в кого є домашні улюбленці це спасіння)
- Недоліки:
- батарея ну дуже швидко сідає, на довго його не хватає, і майте на увазі він важкий
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Так, дійсно, завдяки акумулятору 4000 мАг, тривалість роботи Cecotec Conga Rockstar 10500 Solar AquaPet Flex на одному заряді складає до 100 хвилин. Зауважимо, що цей показник може бути меншим, залежно від вибраного режиму.
У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи акумулятора, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Наші фахівці із задоволенням проведуть ретельну діагностику товару.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Все добре (другий день користування)
справляється з пилюкою та волоссям.
Швидко всмоктує. Але, старенький пилесмок мав щітку меншу заввишки, і вона діставалася до всього.. Тут наворочена, висока базова і, пійшов підбір насадок.. Навіщо така кількість, зробіть не більше 3. Це, щось, і місце забирає.
Зробіть органомічну одну щітку, не таку громостку.
Аккум, це.. цеглинка в довісок.. Нечогенька. Схожа на гірю.
Біцепс накачаю, це
Плохо відстрілює кришка.
Знімається і одягається контейнер с прикладанням сили. Кнопки взагалі не допомагають. Може на початку?..- Переваги:
- Потужний. Краще по потужності всмоктування за інші.
- Недоліки:
- Модель для чоловіків. Для жінки важкий. Я, користуюся тримаючи обома руками.
Гра з насадками. Базова висока. Але, це вже індивідуально.
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо вам за відгук
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на конструкцію пилотяга, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
Приємного користування!
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Де замовляти комплектуючі, як от турбо-щітку?
- Переваги:
- Акумулятор хороший, вистачає прибрати всю квартиру після двох великих собак
- Недоліки:
- Кнопка пуску перестала гарно відстрілювати. Слабенькі кріплення щіток. Вже відвалилась одне з кріплень на турбо-щітці
Представник брендуКатерина, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
Турбо щітка до моделі Cecotec Conga Rockstar 10500 Solar AquaPet Flex не є витратним матеріалом, тому наразі відсутня у продажу окремо. Для вирішення вашого питання, рекомендуємо звернутись напряму до сервісного центру компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Мощний акумулятор! Це саме головне. У порівнянні з старим пилососом цей пилесосить навіть невидиму пилюку та дрібне волосся, шерсть, які добре видно завдяки підсвітці на щітці. Колба під сміття могла бути трішки більша.
- Переваги:
- Стильний, потужний, якісний!
- Недоліки:
- Трішки мала колба
Представник брендуНаталія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до конструкції пристроїв, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
Користуйтесь із задоволенням!
- Димитри Л***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Купив цей пилосос рік тому. Для моделі за таку ціну, він має занадто хлипку систему кріплення основної насадки. Шарнір, який з'єднує основну насадку та трубу, зламався (просто тріснув навпіл) через пів року. Користуватись ще якось можна пилососом, але дуже незручно. Через рік почала облазити ручка. Це якийсь сюр, з урахуванням того, що пилососом користувались раз на тиждень. Якість просто вражає своєю жалюгідністю.
Менше з тим, але мене більше засмутила байдужість виробника до проблем з їх продуктом. Шарніра на заміну в них немає, насадки на заміну немає, запропонувати якесь рішення для розв'язання цієї проблеми - ні, вони не захотіли. Очевидно, їм це не цікаво. Цікаво було розрекламувати та продати продукт, а далі - ваші проблеми.
Виробник дуже байдуже ставитися до післяпродажного обслуговування свого обладнання. З цього роблю висновки, що продукція CECOTEC суто одноразова і не вартує уваги. І це з урахування того, що це не самий дешевий пилосос і одна з їх топових моделей.
Резюмуючи, міцність ланцюга перевіряється по його найслабшій ланці, і найслабшою ланкою в цьому пилососі є його недовговічність. А, з урахуванням відношення виробника до проблем з їх продукцією, ще й загальна одноразовість продукту.- Переваги:
- Комплектація, зарядка
- Недоліки:
- Ненадійність конструкції, байдужість виробника
Представник брендуДмитро, вітаємо! Нам шкода, що у вас виникла подібна прикрість.
У разі використання Cecotec Conga Rockstar 10500 Solar AquaPet Flex згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Оскільки кожен випадок індивідуальний, рішення щодо гарантійного обслуговування відбувається лише на підставі висновку сервісного центру. Ми завжди докладаємо максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою та із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!
З повагою, служба підтримки Cecotec!- Димитри Л***
Я звертався у ваш сервісний центр пів року тому і зараз - запчастин або запасних насадок у вас не було і немає. Ви готові надати якесь рішення проблеми? Чи будете далі кидати в мене "позитивно-нейтральну" копіпасту про те, як вам шкода?
- ОлексійПродавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Під час отримання було виявлено ознаки використання, коробка вже зношена і заклеяна не рідним скотчем, наліпки зірвані. Батарея теж активно використовувався сильні потертості на корпусі. Як на мене то пилосос мав юи вже коштувати на 30-40% дешевше через явні ознаки використання
- Переваги:
- Не вдалося перевірити
- Недоліки:
- Ознаки використання
Представник брендуОлексій, добрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
У разі, якщо вам надійшов товар з дефектом, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу
- ІннаПродавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
не беріть, зекономте гроші… два рази вже на ремонті за пів року…пластмаса тріщить, насадка для миття просто перетворюється в калюжу… шланг в середині насадки через 2 місяці користування просто лопнув в декількох місцях. Від душі рекомендую не повторювати мої помилки. Доречі, на офіційному сайті погані комети не пропускають
- Переваги:
- сила всмоктування
- Недоліки:
- повністю все
Представник брендуІнна, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли такі труднощі.
У разі використання пилотяга Cecotec Conga Rockstar 10500 Solar AquaPet Flex згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень не повинно виникати. Наша компанія відповідально ставиться до якості продукції та ретельно контролює її на усіх етапах виробництва. Ми докладаємо максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою та із задоволенням допоможемо вам у випадку необхідності ремонту приладу.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки бренду Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати на ваше звернення!