Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Антена кімнатна Т2 для телевізора тюнера ресивера DVB-T2 прийому ТБ каналів МХ+ДМХ цифрова потужна інноваційна Spider Antenna Digital для квартири будинку цифрового мовлення ефірного телебачення з максимальним прийомом сигналу

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Максим Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Заслабенька.В багатоповерхівках де не постав.Не ловить.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Нажаль не ловить сигнал , дуже засмучена

• Продавець  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, перевірили по мапі, відстань до вежі 20 км, антена ловить до 15 км, тому не в антені проблема, а в відстані до телевежі, але можна повернути без проблем

• Саня Ш***

Класна

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Відразу і не зрозуміла,що це могла б бути антена,подумала якийсь резиновий листочок)))
    Прийшла,підключила до Т2 і зраділа,що вона дійсно працює Я в шоці)Дякую за швидку доставку

Переваги:
    Легка як пір'їнка
    Недоліки:
    Для мене їх нема
    • Продавець  G-TREND

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Отримав антену, прийшла пошкоджена! Прорізаний зіп пакет та пошкоджена антена! Антена не працює

Переваги:
    Прийшла
    Недоліки:
    Пошкоджена та не працює
    • Продавець  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, подряпина могла виникнути при розпакуванні, але вона не може впливати на прийом сигналу, кімнатнта антена має обмеження, вона може не працювати, якщо умови прийому не сприятливі, наприклад перший поверх, віддаленість від телевежі, щільна забудівля, промислові перешкоди сигналу і т.д., але антену можна повернути без проблем та зайвих витрат, гарного вам дня

• Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

На первом этаже не ловит ,если закрыта домами.Если прямая видимость отлично.

Переваги:
    Цена

• Ярослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Прочитавши позитивні відгуки про дану антену вирішив спробувати і купив собі на дачу, жодного каналу не зловило, хоча звичайні "рожки" від старого телевізора без всіляких супер підсилювачів декілька каналів, але показують. Я так розумію вона ловить сигнал якщо знаходиться на невеликій відстані і бажано навпроти вишки щоб не було перешкод.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, ця антена більше підходить для міста, бажано вище 3 поверха, для дачі краще ставити зовнішню антену, в будь якому випадку без проблем можна повернути, адже дійсно кімнатна антена має певні обмеження і не завжди здатна прийняти Т2 сигнал і знайти всі канали, така особливість трансляції цифрового ефірного телебачення

• Ліля Х***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Чудово ловить, дуже маленькая за розміром спочатку не повірила що буде щось ловити, але ні, все чудово ловить

Переваги:
    Компакта

• Олег Б***

Антеною задоволений працює 54 канали

Переваги:
    Маленький розмір
  • Любов О***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Крута антена.Потужна,іноваційна,легенька,ловить всі канали.Прийшла швидко,як і було заявлено.Я купувала матусі для Т2,матуся задоволена на всі 100%.Я дуже задоволена покупкою,а також у подарунок був підсилювач,тому окремо дякую і за це

Переваги:
    потужна іноваційна

• Іван

Чудова антена. В Боярці ловить майже всі канали т2

• Продавець  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, дуже приємно, що вам сподобалась антена, будемо раді бачити вас знову

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Це дуже дуже класна антена. Купувала для батьків ( живуть у місті на 7 поверсі): підключили до тюнеру т2, ловить всі канали, навіть без використання підсилювача,який, до речі, був у Подарунок. З одного краю на ній невелика вм'ятинка, проте на це можна закрити очі, ураховуючи велику кількість інших : Вона невелика, легка у користуванні, чудово ловить т2 ефір, ціна просто бомба у порівнянні з цінами на кімнатні антени з ріжками. Я дуже задоволена, буду сподіватись прослужить довго. Не знаю який буде сигнал від час поганих погодніх умов, так як поки користуємося у гарну безвітряну сонячну погоду.
    Велике дякую Продавцю за товар та швидку відправку.

Переваги:
    Гарна Ціна, невеликий розмір, в мене ловить дуже гарно, легка в користуванні
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  G-TREND

• Діана В***

Дякуємо дуже задоволені покупкою
    Все працює на відмінно
    Консультанту велике дякую
    Сервіс обслуговування прекрасний

• Віталій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Придбав антену, але з технічних причин не вдалося знайти канали, зв'язався з продавцем, мені повернули гроші в повному обсязі! Комунікація на вищому рівні.

Переваги:
    Компактна, за свою ціну думаю радує багатьох користувачив
    Недоліки:
    Не підійшла (можливо потрібна зовнішня антена)
  • Давид С***

Очень крутой Антенна))))

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Чудова та якась неймовірна цифрова антена, яка одразу знайшла 52 канали!!!
    Під'єднав кабель до телевізора, через блок живлення включив підсилювач, який загорівся синім діодом, а саму антену (схожу на кусок чорного пластику) просто поклав посеред кімнати під полицею, та включив "автопошук".
    Результат вражаючий!!!
    Панове, як би там не було, а 52 канали показують!!!!
    Спочатку я читав назви каналів та думав, що буду їх запам'ятовувати, але після 30-го каналу у мене вже палець втомився їх гортати!!!...
    ... а коли долистав до 52 каналу, то вже і забув, що та де, та на якому каналі там показували)))
    Р.S. Гарна покупка, швидка доставка, гарантія 6 місяців, чудовий сервіс від Розетки... Приємні враження!
    ---
    Окремо ВЕЛИКЕ дякую Продавцю за таку ЧУДОВУ цифрову антену!!!

• Продавець  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, дійсно антена в межах своїх можливостей творить дива, будемо раді бачити вас знову

• Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Так все добре, але щось приймає не всі канали.

• Продавець  G-TREND

Дякуємо за ваш відгук та зворотній зв'язок. Якість прийому телеканалів залежить від багатьох факторів, відстань до телевежи, поверх квартири, перешкоди (будівлі, рельєф, електронні пристрої), налаштування антени – іноді потрібно точно підібрати положення для кращого сигналу.
      Спробуйте перемістити антену ближче до вікна або вище. Перевірте, чи всі канали додано через автоматичний пошук (потрібно запустити його знову після переміщення антени в інше положення).

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Гарно працює. Якісна і стабільна картинка. Рекомендую.

• Володимир Г***

Супер антена!

Переваги:
    Все працює добре!

• Станислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Антена супер!!! С телевизором LG 43UQ76 спіймали 64 канали відміной якості. Дякую продовцам. Але шось Розетка доставляли довго аж тиждень.

Переваги:
    Не велика, мает скочь для монтажу на скло вікна, проста та зручна в установки.

• Дмитрий Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Картинку не сыпет, качество изображение отличное, спасибо за оперативную доставку

• Сергій А***

Гарна антена....всі канали працюють

Недоліки:
    Покі не виявив
    • Продавець  G-TREND

• Марина К***

Не працює взагалі(((

Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  G-TREND

Дякуємо за зворотній зв'язок, дуже шкода, що у вас виникли складнощі з прийомом Т2 каналів, зазвичай антена чудово ловить телевізійний сигнал, на це могло вплинути декілька факторів, наш відділ турботи з задоволенням допоможе вам, також без проблем можна повернути антену, бо інколи прийом сигналу можливий лише на зовнішню антену

• Марина К***

Питання з продавцем вирішено!

• Олександр О***

Дуже класна антена зловила 32 канали продавцю дякую

• Продавець  G-TREND

Дякуємо за відгук, приємно, що вам сподобалась антена, будем ради бачити вас знову

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Вау! Супер! Сучасні антени! Почитали відгуки та вирішили купити аж дві штуки. Налаштували дуже швидко. Респект виробникам! Молодці! Рекомендую!!!

Переваги:
    Антени дуже сподобались і за розміром, і за якістю, і за виглядом, а ще по гарній акційній ціні! Дякуємо за швидку доставку!
    Недоліки:
    Немає!
    • Продавець  G-TREND

• Инна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Антену порадив знайомий телемайстер, сказав, що дуже класна антена, буквально за хвилину знайшли всі канали, однозначно для міста супер варіант

Переваги:
    Потужна, зручна
    • Продавець  G-TREND

• Євгеній

Брав для телевізора з Т2, працює добре

Переваги:
    Якісна, компактна
    • Продавець  G-TREND

• Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: G-TREND

Купували для Т2, розмістили біля вікна, добре, що кабеля 3 метри, всі канали знайшлись, сигнал стабільний, рекомендую!

Переваги:
    Компактна, зручна
    • Продавець  G-TREND