- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дому саме то.
- Переваги:
- Легка
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подача масла з низу викрутка в комплекті чорна вправо менше
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло на ланцюг дає багато під низом болт крутим вправо до упору майже
- Дмитрий Р***
Так в этой пиле автоматическая подача масла (нерегулируемая), какой болт вы там крутите?
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коли дусе глохне болт H тре покрутити в ліво трохи а болт L в право в комплекті є викрутка чорна пряма L подача палива а H потужність в дерево різати H того і глохне і дусе
- Переваги:
- Мала легка
- Недоліки:
- Неправильно відрегульований карбюратор
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не зрозумило що з нею робити. Одразу в ремонт? Барахло
- Переваги:
- Поки не знайшов.
- Недоліки:
- Погано заводиться. Глохне і потім вже не заводиться. Коли зведеться то реве то глохне. Все тече.
- Василь С***
Так є болт H тре покрутити в ліво трохи а болт L в право в комплекті є викрутка чорна пряма L подача палива а H потужність в дерево різати H того і глохне і дусе
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Річ дуже сподобалась,зручна,маленька.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відповідь. Звертайтесь до нас ще за покупками!
Все супер
- Переваги:
- Дуже легка мала тиха
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: BeMORe
Прекрасна річ!!!!!
- Дмитрий Р***Продавець: Rozetka
Всегда был хорошего мнения о Rozetkа до этого момента. Заказал эту пилу в оплату частями, было написано, что приедет через 5 дней, ладно, терпимо, хоть работы для не приехавшей пилы было уже много ... Через 5 дней молчок со стороны Розетки.. иду в пункт выдачи и спрашиваю, а там ничего нет: и накладной нет, и по номеру заказа пусто. Пишу в поддержку, а мне говорят, что банк отказал в оплате частями. Я спрашиваю, у них - а я должен как-то об этом узнать или догадываться должен о том, что пилы не будет? У меня же висит заявка и написано "забрать товар 10-го с 15 до 20 часов. Никаких отказов банка нигде не указано, я же жду, я сделал заказ, значит мне нужно, а не "не приехал товар - ну и ладно". Адекватных ответов я не увидел, к сожалению это случилось 10-го октября (пятница), а пила нужна уже. До понедельника пришлось ждать, но в понедельник приехала пила с другого магазина и да, в тот же день заказа и приехала, да, с другого города. Магазин не афиширую.
- Переваги:
- Пилу всё-таки купил
- Недоліки:
- Правда в другом магазине
- Давид К***Продавець: Rozetka
компактна, зручно лягає в руку, підходить для домашніх робіт і заготівлі дров. Надійна й проста в обслуговуванн
- Ярослав Б***Продавець: Rozetka
З першого запуску бензопила має великі оберти, карбюратор не відрегульований, деревину ріже добре, напильник що в комплекті ні про що просто кругляк з насічкою
- Переваги:
- Маленька
- Недоліки:
- Потребує регулювань
- Василь С***
- Сергій Г***Продавець: Rozetka
Недавно купив таку пилку. Перші враження позитивні. Зробив відео огляду та першого запуску.