- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Об'єм 1 шт: 800 мл
Замовив това у продавця "CanaryUA ". Замість ополіскувача прислали засіб для миття посудомийних машин. Причому одна з банок потекла. Вже другий місяць переписати з магазином у Вайбер без відповіді. Хоча спочатку зателефонувати, і обіцяли розібратись.
- Сильвия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
Разводов нет,запаха на посуде нет, все устраивает.
- Марина А***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
Всегда стараюсь все делать на 100%. Если пишут надо использовать ополоскиватель, значить надо. И создателям знать лучше. Проблем с грязной или невымытой посудой никогда не было
- Переваги:
- Доверяю финиш и этому средству
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
хорошая акция за две бутылки
- Переваги:
- всегда берём эту фирму ,двух бутылок на года 2 хватит))
- Недоліки:
- после заказа сразу же цена упала на 20грн
- Віталій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
При додаванні ополіскувача (на мою суб'єктивну думку) посуд краще відмивається, на посуді відсутній будь який наліт та немає розводів.
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Танюша Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Рекомендую!
- Переваги:
- Отличный товар! Посуда скрипит! Разводы отсутствуют!
- Недоліки:
Представитель компанииБлагодарим за высокую оценку продукции Finish!
- АнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Отличный ополаскиватель! С таблетками и солью Finish работают замечательно.
Тот случай, когда взял на пробу и теперь не хочется менять ни на какой другой вариант :) - РомаПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
Отличная штука для очень нежных приборов как бокалы. Капелек даже не видно
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Що він робить незрозуміло, але купив бо в посудомийці є отвір куди йооо заливати )))
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Ополіскувач ефективно запобігає утворенню жирових плівок і нальоту на посуді, а також усуває сліди від крапель води. З повагою команда FINISH
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Дуже класний
- Переваги:
- Посуд ближчить
- Недоліки:
Представник постачальникаАльоно, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
На відміну від інших ополіскувачів якими користувався - після цього дійсно помітний ефект. Посуд не має розводів чи плям від води, суб'єктивно - здається, що посуд висихає краще. Також він майже не лишає запаху. Спробував ще ополіскувач з лимоним ароматом - сподобався, не надто концентрований, шкода тільки, що лимонний у маленькому об'ємі.
- Переваги:
- Після використання на посуді немає жодних розводів чи плям.
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Оподаткування сподобався.
Представник постачальникаМарино, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Користуємось не один рік, працює набагато краще за аналоги.
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Хороший ополіскувач, не залишає розводів.
- Переваги:
- Не залишає розводів.
Представник постачальникаОлександро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Результат миття з ополіскувачем не зрівнянний. Відсутність крапель та розводів, дзеркальний блиск.
- Переваги:
- Економний, вистачає надовго
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда FINISH
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Универсальное средство. Я им даже окна от конденсата протираю и они не текут. Стаканы и бокалы готовы сразу к подаче на стол, без потеков.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Хорошо работает! Честно говоря, с момента появления у нас посудомойки никакой другой ополаскиватель (соль и очиститель машинки тоже) не пробовали, но и не хочется). Но зато некоторое время не доходили руки купить ополаскиватель и вот я поняла зачем он нужен))) Без него посуда после мойки немного в капочку, особенно на вилках и ложках заметно (на тарелках нужно присмотреться). С ополаскивателем посуда всегда сухая, без подтеков и блестит.
- Переваги:
- Сухая и блестящая посуда
- Недоліки:
Представитель поставщикаМарина, очень рады, что вам нравится наша продукция! Приятного использования!
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
- Переваги:
- Хороший ополаскиватель
- Недоліки:
Представитель компанииТатьяна, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку! Приятного использования!
- Лариса Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Экономичное и отличное средство. Рекомендую.
- Переваги:
- Небольшой расход.
- Недоліки:
Представитель компанииЛариса, спасибо за ваш отзыв! Рады, что вам нравится наша продукция!
- Коржук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Хороший результат .
Представник компаніїДякуємо за ваш відгук! Приємного використання!
- Пшенишная И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Хороший ополаскиватель. Посуда без разводов! Рекомендую к покупке
Представитель компанииИрина, благодарим за ваш отзыв и высокую оценку нашей продукции!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Ціна якість
- Переваги:
- Недоліки:
- Невиявлені
Представник постачальникаІване, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
Задоволена
Представник постачальникаІнно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- София Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Почала погано мити посудомийка. Та залишати плями, і цей засіб вирішив цю проблему. Просто заливаєте в продовгуватий отвір. І посуд скрипить від чистоти та сухий
- Переваги:
- Ціна=якість
Представник постачальникаСофіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Андрусенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
Ok
Представник постачальникаОлександре, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Алёна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Класный ополаскиватель
Всегда его беру- Переваги:
- Не оставляет розводов
- Недоліки:
Представник постачальникаНам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Дудяк Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
З поставленими задачами справляється.
Представник постачальникаТарасе, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Гарний ополіскувач
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Гарно робить свою роботу. Посуд блищить. Розводів не залишає.
Представник постачальникаМарино, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Якісний
Представник постачальникаНаталіє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда FINISH
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
- Переваги:
- Блискучий посуд
- Недоліки:
Представник постачальникаЛарисо, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда FINISH
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Як завжди, чудовий
- Переваги:
- Посуд без жодних плям
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаСвітлано, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда FINISH
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
добре
Представник постачальникаАндрію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 400 мл
Все добре
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Відмінно
Представник постачальникаІрино, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 800 мл
Гарний, мій вибір
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH