Відгуки покупців про Бездротовий маршрутизатор Mercusys MR60X
- Хекало А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За п'ять днів перейшов у луп. Достукатись через кабель неможливо до нього. За цей час працював погано, гірше за старий tp-link 740. Відключити кабель це просто жах палець не засунеш :( буду повертати. Краще брати tp-link
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Купа. Підключити кабель ще можна а от висмикнути всі пальці болять. Працював погано інтернет на девайсах пропадав
Представник брендуВітаємо. Якщо у вас виникають труднощі з налаштуванням нашого обладнання, або потрібна консультація, ви можете звернутись на гарячу лінію технічної підтримки Тел. 0 800 50-00-93, +38 (044) 590-51-39 пн-чт з 09-00 до 18-00, пт з 09-00 до 17-00, сб, нд – вихідні. Або скористатись формою звернення на сайті посилання
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Без реклам!
Порадив хлопака друган, що міцно повʼязаний фахом з галуззю цього напрямку. До того я мав ветерана-трудягу tp-link Archer c20 AC 750 v1., який багато років робив справно свою роботу, але з часом розвитку цифрової галузі закашлявся і попросився на пенсію (старенькі девайси з ним на лавці у підʼїзда були «на Ти», а от з новими вже виникало непорозуміння.)
То ж сьогодні, після тижня користування цим драконом, я зняв з нього всі заводські целафанки і поліетілєнки, бо зараза радує дружбою зі всим, що звертається до нього і стосовно швидкості то є Фігаро!)- Переваги:
- Польот нормальний
- Недоліки:
- Короткий дріт блоку живлення
- ЛюсяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює добре, але одного разу скинув усі налаштування, сам. Майстер пояснив так: Китай.
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Був би супер, якби не проблеми описані в недоліках
- Переваги:
- Симпатичний. Нормальна швидкість. Гарно б'є через 3 стіни
- Недоліки:
- Довго перезавантажується. Постійно перезавантажується коли активовано автоматичний вибір між 2.4 та 5
Представник брендуВітаємо! Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутись до технічної підтримки Mercusys.
Email: [email protected];
Телефон: 0 800 50-00-93, ПН-ЧТ з 9.00 до 18.00, ПТ з 9.00 до 17.00 СБ-НД вихідний.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Щойно купила. Працює бездоганно. Швидко і без перебоїв.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює, все добре
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ось по факту що ви отримуєте з інтернетом «Київстар Гігабіт»
- Олександр Г***
С водафоном в два раз меньше.
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Після двох років використання перестав видавати 1000мб в налаштуваннях в браузері і після перепрошивки не дав результатів
Представник брендуВітаємо. Спробуйте перевірити в налаштуваннях параметри автоузгодження портів, зазвичай швидкість лінку змінюється лише коли є проблеми з кабелем або автоузгодженням портів. Для більш докладної консультації рекомендуємо звернутися на гарячу лінію Mercusys, і наші інженери вас проконсультують. Номер телефону: 0 800 50-00-93, режим роботи: ПН-ЧТ 9:00 - 18:00, ПТ – до 17:00. Також, ми можемо бути не на зв'язку під час повітряних тривог. Якщо у Вас залишились питання, можете задати їх на нашу пошту [email protected]
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Проработал меньше месяца, перестал видеть интернет кабель, через "Розетку" был отправлен на гарантийный ремонт. Почти три недели катался туда обратно, вчера получил из сервиса , в заключении написано исправен дефект не подтвердился , обновлено программное обеспечение.
Подключили , действительно заработал , и вроде бы надо радоваться, но проработал меньше суток и опять та же история -- не видит интернет кабель. Компьютер и ноут видят , а это чудо вражеской техники, снова ослеп ...
Сегодня, снова поедет в сервис, как говорится ""Далі буде ""....- Переваги:
- Быстрое подключение и настройка
- Недоліки:
- Один сплошной недостаток , за исключением подключения и настройки.
- Артём П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Легко настроился с телефона.
Приложение нашлось по qr коду.
Все просто и понятно в приложении.
Уровень сигнала стал в разы лучше и скорость тоже. Все отлично- Переваги:
- Цена, 4 антены которые вращаются в разные стороны
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непоганий домашній роутер
- Переваги:
- Якість, працює стабільно
- Недоліки:
- Недуже зручні розьеми rj45 на задній стінці
- в..нВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
хороший роутер рекомендую
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: PC Booster. Колір: Чорний
Выглядит круто, настройка сама себя нашла при первом запуске компа. Все работает на скоростях. Радует Авто переключение протоколов.
- Переваги:
- Стильный, удобный, быстрый
- Віталій С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Налаштування жахливі. Якість мережі дуже погано тримає постійно глюче, висне. Немає ніякої стабільності. Погане налаштування і інструкція. Як репітор не працює, хоче пише що може працювати але в налаштуваннях немає функції
- Переваги:
- На пару місяців підійде як термінова затичка
- Недоліки:
- Це все суцільне. Хлам
Представник брендуВітаємо! Якщо ви сумніваєтесь в якості обладнання, рекомендуємо звернутись до сервісного центру, телефон центрального сервісного центру: +38 0445905177, ПН-ЧТ с 10-00 до 18-00, ПТ с 10-00 до 17-00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, СБ-НД вихідний.
- ВіталійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
По опису дожу вигідна пропозиція але це не той пристрій який просто буде працювати. З вайфаєм дуже погано, якщо ви/ваші діти грають у онлайн ігри на мобільних пристроях то очікуйте супер не стабільну роботу, причому таке не тільки в мене а і в сусідів у яких я пропросив пароль. коли я підключаю свій старий тплінк все працює добре. Оновлення та зіміни прошивки не допомагали. По кабелю краще але теж часом доводиться перезавантажувати адже стандартна функція не працює, короче хлам.
- Переваги:
- Хороша ціна для максимально не вимогливого покупця
- Недоліки:
- якісь підключення.
Email: [email protected];
Телефон: 0 800 50-00-93, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все подобається
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тільки підключив поки все ок
- Переваги:
- Товар відповідає опису
- Неллі П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пропрацював біля року. Проблеми чи то з прошивкою чи то вже з чипом , змінює назви мережі і паролі викидає не дає змоги підключитись назад ( міняли паролі ,закривали мережу ,оновлюали прошивку задовбало шукаю новий ). GPT каже що то через те ,що він дуже чуттєвий до перепадів напруги і постійних переключень .
- Переваги:
- Норм поки працює
- Недоліки:
- Працює не довго)
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный роутер!
Скорость соответствует указанной в характеристиках.
Рекомендую! - ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прийшов швидко. Видає 700-900 мбіт швидкості
- Переваги:
- Швидка доставка, відповідна швидкість
- Недоліки:
- Поки що не помітив
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Суперовий роутер. Підтримка сучасних технологій за відносно бюджетні кошти. Купив вже три таких (в іншому магазині). Працюють стабільно, жодних зауважень не виникало. Живлення 12 В/1 A - при відключеннях енергії працюють через адаптер від павербанка. Останній роутер був з новою hardware ревізією (v.2.20) - він візуально дещо відрізняється від попередніх (менша коробка (паковання), антени розташовані по іншому - по боках) і є додатковий LAN порт (в "старих" 1xWAN, 2xLAN; в нових 1xWAN, 3xLAN) - дивіться актуальний datasheet на офіційному сайті Mercusys
- Переваги:
- Wifi 6, гігабітні порти (WAN/LAN), MU-MINO, OFDMA, Beamforming, віддалене керування через додаток Mercusys
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормально працює вже декілька місяців
- Переваги:
- Достатнє для мене покриття
- Недоліки:
- Ще не підводив. Працює з безперебійним пристроєм, без нарікань
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре, на велику кількість людей працює стабільно, швидкість після старого роутера х4
- Переваги:
- Ціна якість, з телефона можна налаштувати через додаток.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поки працює
- Переваги:
- Wi Fi 6
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добре справляється зі своїми задачами.
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальний роутер
- Переваги:
- WiFi6 AX1500
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар супер
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Поки що нарікань немає, працює чудово!
- Юрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
просто лишу тут, з повторювачем Mercusys ME60X працює погано. Або повторювач винен, або ротуре треба купляти по дороще. Але як одинарний роутер - субєктивно норм працює. (але це перші вразення за декілкьа днів)
- Переваги:
- Одинарний роутер хороший за свою ціну (але і зірок з неба не хапає)
- Недоліки:
- Погано працює в Mesh мережі із Mercusys ME60X
- Лисица П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
+++
- Переваги:
- Все отлично. Немного не удобная настройка на первый взгляд, но разобраться не сложно. Скорость хорошая, в 3х комнатной квартире везде дает максимальный сигнал, при этом есть небольшие потери в скорости, но вы этого не почувствуете)
- Недоліки:
- Пока нет
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Трошки незручна найперший вигляд налаштування ( треба скачати програма зарегистрирована тоді тільки активувати його) но потім розумієш що дуже даже зручно для усього .
- Переваги:
- Ціна ,швидкість.
- Недоліки:
- Трохи треба починати поки загрузитца після наших блокаудів.)) і пробував від повербанка неполучилось.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна річ. Здатен трішки на більше ніж прописано.Дякую і рекомендую продавця.
- Переваги:
- Швидка доставка.Гарний та швидкий.
- Недоліки:
- не знайшов
- Артур П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
швидкість хороша, робота стабільна.
- Переваги:
- все працює
- Недоліки:
- майже нема
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Продавець швидко відправив замовлення. Маршрутизатор дуже хороший, легкий на встановлення налаштувань.
- Переваги:
- Легкий в налаштуваннях
- Недоліки:
- Не знайшла
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Постійно вилітає нет, і як заправило десь посеред гри чи роботи .. Чим більше фоловерів тим частіше треба перезавантажувати. До цього стояв Тплінк було все ок... Вже думаю здавати по гарантії і купити інший.