Відгуки покупців про Силіконовий килимок для кухні, антипригарний, кондитерський, для формування, розкачування та випікання тіста. Розмір 600х450 см. ВЕЛС® Червоний

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Любов Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Чорний

Очень качественный коврик,отвечает всем характеристикам,плотный

Переваги:
    Качественный

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Чорний

Чудовий килимок з силікону. Відповідає опису на сайті. Міцний, не тонкий. Температуру витримує, дуже добре миється засобами для миття.

Переваги:
    Якісний

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Фіолетовий

Товар получила и очень довольна, спасибо большое за быструю доставку.

Переваги:
    Коврик силиконовый отличного качества.
    Рекомендую всем.

• Владислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Бежевий

Відмінний килимок. Будемо тестувати.

• Анна Т***
  • Тетяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 45 x 60. Колір: Бежевий

Дуже якісний килимок. Міцний, не тонкий. Справді гарна річ.

• Продавець  SiliconeFactory

Дякуємо, це наше Українське виробництво!

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 45 x 60. Колір: Білий

Покупаю вже другий килимок, дуже якісний

Переваги:
    Якісний

• Юрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 45 x 60. Колір: Зелений

Дуже якісний килимок

• Людмила Г***

Дуже класно

Переваги:
    Добре

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Чорний

Гідний товар за розумну ціну

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Жовтогарячий

Дуже добрий килимок,гарно миється.
    Все отримали швидко.

• Ксенія К***

Дуже чудовий килимок

Переваги:
    підходить і для тіста і для випікання. Дуже зручно
    • Продавець  SiliconeFactory

• Марина

Килимки попередньо "прогріла" в духовці на 200 градусів, але вони трансформуються в хвилі і псують все печиво :((( два рази пробувала і двічі така проблема! Дуже здивована і незадоволена. З іншими килимками ніколи такого не було.

• Продавець  SiliconeFactory

Нам шкода що так сталося, можливо ваш противень замалий для цього килимка. тому сталися ці хвилі.

• Жека
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Блакитний

Купив два однакові килимки різного кольору. Перше прогрівання за інструкцією, температура 200, 20 хвилин. Духовка конвекція, справна, додатковий градусник всередині показував теж 200. Після відкриття духовки думав сусіди викличуть пожежників, валить сірий дим, сморід страшний. Другий килимок теж саме. Загалом якість товару – на викид.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Дим та сморід
    • Продавець  SiliconeFactory

Нам шкода що у вас виникли такі проблеми з товаром. Потрібно перші 30 хв прожарити килимок при температурі 220 градусів. З витяжкою.

• Евгений К***

Та як би проблеми з товаром не у мене. Я трічі грів, результат однаковий

• Кристина П***

Дуже сподобався цей силіконовий килимок для випікання. Немає запаху, зручний у використанні.
    Гарна альтернатива пергаменту та фользі.
    Рекомендую

Переваги:
    Прекрасна якість, ідеальний розмір для випікання

• Валерія В***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Білий

Брала килимок для дитячої творчості. Гарна якість. Дякую. Рекомендую.

• Олена

Отримала такий килимок, дуже сильний запах, який при нагріванні в духовці (по інструкції) не зник, а почав димитися, провоняв всі кімнати. Дуже сумніваюсь що на ньому можна готувати,запах горілої гуми(((

• Продавець  SiliconeFactory

Нам дуже шкода що у вас виник такий досвід.
      Скоріш за все у вас не відрегульована духовка, та видає більше 250 градусів не контрольованої температури! Зверніться до сервісного центру для вирішення питання вашого обладнання. У всіх хто раніше замовляв ці килимки такого не було. Можливо ви не докінця зробили всі дії по інструкції.
      Якщо вам щось не сподобалося в нашій продукції ви можете повернути ії

• София П***

коврик супер

• Гутюм В***

Супер качество!

Переваги:
    Цена

• Александра С***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Сірий

Купила як підложку під собачі миски з кераміки, дуже вдала ідея, вони не ковзають.

Дякуємо за ідею ;))

• Оксана Т***

Перше бойове хрещення пройшов

Переваги:
    Нічого не прилипає, легко мити
    Недоліки:
    Все ж незначні сліди на килимку залишаються
    • Продавець  SiliconeFactory

• Валентина К***

Очень хороший коврик, уже пекла все отлично

• Татьяна Ш***

Дуже гарний килимок.

Переваги:
    Мить одне задоволення.У духовці нічого не прилипає .Що бажала,те й отримала.Дякую виробнику.Рекомендую господиням.
    • Продавець  SiliconeFactory

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Бірюзовий

Він хоч і трохи замалий ,але дуже міцний,не рветься.

Переваги:
    Дуже плотний ,що і було потрібно.
    Бо шукала не тоненькі,котри одразу рвуться

Гарний килимок

Переваги:
    Ніпригорае

• СВЕТЛАНА К***

Пришол коврик с браком,не знаю как будет при выпечкке

Недоліки:
    Брак
    • СВЕТЛАНА К***

Коврик паменяли спасибо Розетке рекомендую

• Татьяна

Використовую при випічці пиріжків та піци.

Переваги:
    Економить папір для випічки
    Недоліки:
    Як усі силіковані форми, не треба використовувати при температурі більше 200 гр С
    • Продавець  SiliconeFactory

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Жовтий

Чудовий килимок з силікону. Їжа не пристає до нього, курочка, картопля, овочі, все дуже гарно запікається. Килимок використовую кожного разу при приготуванні. Дуже добре миється засобами для миття.

Переваги:
    Зручний в використовуванні

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Жовтий

Після 3х разів використання плями,що з'явились не відмиває жоден засіб.

• Продавець  SiliconeFactory

Доброго дня. Мабуть поганий засіб застосовуєте до миття.

• Елена Н***

Деякі виробники рекомендують періодично замочувати форми в киплячій воді на 10-20 хв. Це дозволить видалити з пор силікону ввібраний жир.

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Чорний

Якісний і зручний. Все з задоволенням запікаю, як м'ясо так і кондитерку) дякую за якість

Переваги:
    Якість

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Сірий

Дуже зручний килимок. Легко миється, нічого не пристає до нього під час готування. Шкода тільки, що розмір трохи замалий - не перекриває розмір деко.

Переваги:
    Якість

• Юлия Г***

ціна, якість

Переваги:
    ціна, якість
    • Продавець  SiliconeFactory

• Марина Ф***

Килимок сподобався. Опробували, нічого не прігоріло. Температуру витримує, легко миється. Дуже задоволена, що купила. Дякую, Розетці, за швидку доставку та вигідні ціни !

Переваги:
    Все відповідає опису на сайті
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  SiliconeFactory

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Чорний

Був трохи запах силікону, в інструкції сказано як від нього позбутись, помістив в духовку на 15 хвилин і запаху більше немає

Переваги:
    Якісний матеріал, дешево, легко миється
    Недоліки:
    Те що хотів, те й отримав, недоліків окрім початкового запаху не замітив
    • Продавець  SiliconeFactory

Дякуємо за відгук.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SiliconeFactory. Розміри: 28 x 38. Колір: Чорний

Шикарний килимок, особливо за ці гроші. Чорний виглядає майже як шкіра, матовий і приємний на дотик. Я взяла не для випічки, а в якості підставки під чашки. Дуже приємне відчуття, коли на нього їх кладеш.

Ще я взяла собі білий як підложка при паянні. Він добре розсіює світло, на ньому все видно і він не бликує від лампи, тому що матовий. Короткі дотики паяльника витримує, більше и не потрібно. Гарний бюджетний варіант для цього.

Рекомендую!

Переваги:
    Товстий, якісний і без запаху. Чорний і білий кольори я навіть ніде не бачила!

Дуже дякуємо.

• Светлана О***