- AI аналіз відгуків96 відгуків: позитивний — 78%, нейтральний — 10%, негативний — 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: LaymTech
Все работает хорошо.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Робить чудово все як і потрібно
- Продавець LaymTech
Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Купували адаптери, працюють чудово, також дуже хороша підтримка зі сторони продавця
- Продавець LaymTech
Вітаю, Наталіє! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що адаптери працюють. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Користуйтеся із задоволенням, а якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв’язку та готові допомогти в межах робочого часу. Будемо раді бачити Вас знову!
- Едуард К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
пришло быстро wi-fi подключил сразу ,с bluetooth не получается подключить устройства не видит их как то так
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Продавець LaymTech
Добрий день. Якщо Wi-Fi підключився, а Bluetooth не бачить пристрої, причина може бути у драйвері Bluetooth, налаштуваннях Windows або режимі сполучення самого пристрою.
Ми вже написали Вам в особисті повідомлення, готові допомогти розібратися та вирішити ситуацію. З повагою, магазин LaymTech
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Все работает хорошо. Советую
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- Павел Б***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Посылка пришла вовремя работает отлично подключилось зразу спасибо за товар и спасибо продавцу и компании РОЗЕТКИ
- Переваги:
- Всё на сто процентов
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що все сподобалось і ви лишились задоволені покупкою.З повагою,магазин LaymTech
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Все працює, підключається і вай фай і блютуз пристроі
Єдине, чуть довго йшла посилка (вже привик що доставка за 2 дні, а тут було 3), але це вже вибади)
Загалом товар відповідає заявленому, рекомендую- Продавець LaymTech
Дякуємо за відгук,та високу оцінку Владиславе!Раді чути, що адаптер повністю справляється зі своїми задачами та коректно працюють і Wi-Fi, і Bluetooth. Дякуємо також за розуміння щодо доставки — інколи можуть бути невеликі затримки з боку служби перевезення. Приємно, що загалом ви залишилися задоволені покупкою та рекомендуєте товар! Гарного користування!З повагою,магазин LaymTech
- Вац С***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Спочатку були проблеми з підключенням (win 7). Звернувся у підтримку. Допомогли швидко, дали посилання на драйвери та інструкцію. Все працює.
- Продавець LaymTech
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що служба підтримки змогла оперативно допомогти з налаштуванням адаптера для Windows 7. Раді, що після встановлення драйверів пристрій працює без проблем.Бажаємо приємного користування!З повагою,магазин LaymTech
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
супер
- Переваги:
- все працює
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Все підійшло. Гарно дякую.
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що все підійшло і все сподобалось,З повагою,магазин LaymTech
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
С коробки всунул ) и работает
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Работает
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: LaymTech
Задоволена покупкою. Оперативно відправили замовлення і товар відповідає характеристикам.
- Переваги:
- Дуже швидка доставка, товар відповідає опису
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку.Раді, що адаптер Wi-Fi + Bluetooth виправдав ваші очікування та повністю відповідає опису.Окремо дякуємо, що відзначили швидкість відправки — для нас це важливо.Будемо раді вашим новим замовленням у майбутньому.З повагою,магазин LaymTech
- Ганна ц***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Все добре працює вай фай та блютуз
- Переваги:
- Маленький
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що все сподобалось.Користуйтесь із задоволенням!З повагою,магазин LaymTech
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Все чудово працює! Швидко налаштувати.
- Переваги:
- Приємна ціна
- Продавець LaymTech
Дякуємо вам, Тетяно, за чудовий відгук та високу оцінку!Раді чути, що адаптер легко налаштовується та добре працює. Приємно, що ви також оцінили його доступну ціну.Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!З повагою,магазин LaymTech
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Відправили швидко, ввічливий продавець, все згідно з описом
- Продавець LaymTech
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
До роботи самого адаптера нарікань немає, але от до якості самої збірки та корпусу є. Металева кришка, котра покриває вхідну частину просто відпадає, їй там немає на чому триматись. Сама плата не тримається в корпусі, дуже вільно ходить. Рамка, котра йде по контуру вхідної частини - теж просто відламалась.
- Продавець LaymTech
Доброго дня, Володимире. Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що у вас склалося таке враження від товару.
З Вашого опису бачимо, що зауваження стосуються саме елементів корпусу, при цьому до роботи самого адаптера нарікань немає.
Оскільки замовлення було отримане вже тривалий час тому, для об’єктивного розгляду ситуації просимо надіслати фото пошкоджень у приватні повідомлення або через звернення в кабінеті ROZETKA. Після цього запропонуємо оптимальний варіант вирішення питання.
Зі свого боку готові піти назустріч і запропонувати лояльне рішення. З повагою, магазин LaymTech
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Купувала цей адаптер для ноутбука, який ніяк не хотів «бачити» мережу, що роздається з телефона (особливо актуально під час відключень світла). Після встановлення драйверів усе запрацювало ідеально. Головна перевага — тепер ноутбук бачить мобільний інтернет, який раніше просто не відображався в списку мереж. Працює стабільно у двох діапазонах, швидкість хороша. Рекомендую тим, хто зіткнувся з подібною проблемою!
- Переваги:
- Вирішує проблему з підключенням до мобільного інтернету і Bluetooth
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець LaymTech
Дякуємо, Оксано, за такий детальний і корисний відгук!Дуже раді, що адаптер допоміг вирішити проблему з підключенням до мобільного інтернету — це справді актуально, особливо в умовах відключень світла. Приємно чути, що після встановлення драйверів усе працює стабільно, а двохдіапазонний режим забезпечує хорошу швидкість.Окрема подяка за рекомендацію — ваш досвід точно стане у пригоді іншим покупцям, які мають подібну ситуацію.Користуйтеся із задоволенням, і звертайтеся, якщо виникнуть будь-які питання!З повагою,магазин LaymTech
- ДаріяВідгук від покупця. Продавець: LaymTech
норм адаптер. були моменти, коли він відключався і доводилося підключати вай фай вручну, а так працює як зазвичай, добре і без всяких приколів.
- Продавець LaymTech
Дякуємо, Даріє, за ваш відгук і оцінку!Раді чути, що загалом адаптер працює добре та відповідає вашим очікуванням. Водночас перепрошуємо за незручності з періодичними відключеннями — таке інколи може траплятися через налаштування енергозбереження або драйвери.Спробуйте, будь ласка, оновити драйвери адаптера та вимкнути енергозбереження для USB-портів у налаштуваннях системи — це часто допомагає вирішити подібну проблему.Якщо ситуація повторюватиметься, звертайтеся — із радістю допоможемо!З повагою,магазин LaymTech
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Щиро дякую за швидкість і якість
- Переваги:
- Все відмінно!!!
- Продавець LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження.З повагою,магазин LaymTech
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Скорости по WiFi нет вообще. Копеечный адаптер с Али даёт скорость в 5-6 раза выше. Что 5, что 2,4 , скорость еле до 30 Мбит доходит, а нонейм - 180Мбит. Роутер в 1 м от компа. Не советую.
- Переваги:
- WiFi+BT
- Недоліки:
- Скорость отсутствует
- Продавець LaymTech
Вітаю! Дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з роботою пристрою. Ми вже написали Вам у приватні повідомлення — зробимо все можливе, щоб швидко вирішити проблему. З повагою, магазин LaymTech.
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Всё хорошо. Не хотел устанавливаться драйвер в USB 3.0. переставил в 2.0 установился и всё хорошо работает.
- Продавець LaymTech
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!Раді, що проблему вдалося швидко вирішити та пристрій працює коректно. Дякуємо, що поділилися досвідом щодо USB-порту — ця інформація може бути корисною й для інших користувачів.Звертайтеся, якщо виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти!З повагою,магазин LaymTech
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: LaymTech
Встановлення пройшло швидко і без проблем, підтримує стабільну швидкість 140Mbps. Бувають проблеми із підключенням одразу після старту ПК, коли витягти із порта і втикнути ще раз - працює знову добре. Неможливо відслідкувати чи передбачити цю поведінку, ставлю 4 через цей глюк.
Для високої швидкості має бути на прямій зоровій лінії до антени роутера, якщо вставити в задню, а не лицьову панель пк, то швидкість падає до 10Mbps.- Переваги:
- Мініатюрний, зручний.
- Недоліки:
- Рідко, але глючить.
- Продавець LaymTech
Дякуємо за відгук і високу оцінку!
Раді, що ви задоволені швидкістю та компактністю пристрою. Щодо підключення після старту ПК — рекомендуємо оновити драйвер і вимкнути енергозбереження для USB-портів, це часто вирішує подібну ситуацію.Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Сегодня получил адаптер этот, вставил, драйвер установил. Роутер видит и другие тоже, но показывает нет подключения к интернету. Ютуб перелапатил с подобным вопросом, всё как в ютубе говорится, у меня так же все настройки стоят. Но увы результат 0... Может кто подскажет? Вот как предчувствовал что ерунду купил....
- Андрей А***
Каким то образом подключилось. Роутер в 6 метрах стоит, скорость загрузки 2.5 Мбит/c. Не знаю как у вас скорость, но это полное ничтожество 2.5 Мбит/c.... Это не в адрес к магазину Розетка, а к производителю....
- Продавець LaymTech
Вітаю! Дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з роботою пристрою. Ми вже написали Вам у приватні повідомлення чату маркетплейсу про те, що пристрій повністю справний та робочий, а у Вашій ситуації - звичайний конфлікт драйверів: вбудованго та адаптера. Якщо маєте додаткові питання напишіть нам і ми допоможемо все владнати. З повагою, магазин LaymTech
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Прикольний товар , дуже хороший продавець і обслуговування
- Продавець LaymTech
Вітаю!Щиро дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що неприємну ситуацію вирішено. Цінуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом — це допомагає нам ставати ще кращими. Дякуємо за довіру!
- Валентин Д***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Драйвера встановилися автоматично. Брав, щоб пк до роздачі з мобільного підключати через деякі проблеми з провідним інтернетом, зі своєю роботою справився на ура.
- Переваги:
- Ціна, 2 в 1
- Продавець LaymTech
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Хорошо доехал, работает и блютуз и вайфай. Адаптером доволен
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Не працює драйвера не коректно працюють
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Воно не працює , навіть зеленим не горить
Вітаю!
Для даної моделі індикатор активується лише після встановлення драйвера. До цього моменту адаптер може визначатися системою тільки як USB-пристрій, без Wi-Fi та Bluetooth. Остаточну перевірку ми проведемо після отримання повернення.
З повагою, магазин LaymTech - Назарій Б***
Ситуацію було вирішено, обслуговування дуже хороше
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Чудовий адаптер, драйвер встановився автоматично, рекомендую
- Продавець LaymTech
Дякую за детальний відгук та високу оцінку!
- Єлизавета О***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Працює стабільно та без збоїв, дякую
- Продавець LaymTech
Дякую за детальний відгук та високу оцінку!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Спустя неделю пользования начал нагреваться до безумных температур пока не поплавился коннектор и тот не застрял в юсб разъёме
- Переваги:
- Неплохая скорость
- Недоліки:
- Брак
- Продавець LaymTech
Дякуємо за ваш відгук.
Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація з адаптером. Зауважимо, що при коректному використанні пристрій не повинен перегріватися до плавлення конектора. Подібні випадки зазвичай трапляються при підключенні до несправного USB-порту, використанні подовжувачів або USB-хабів низької якості, а також при перекритті вентиляції чи механічному навантаженні на розʼєм.
Рекомендуємо:
використовувати USB-порт безпосередньо на материнській платі ПК або ноутбука;
не підключати адаптер через хаби чи подовжувачі;
переконатися, що USB-порт справний і не має люфту;
не залишати пристрій у середовищі з підвищеною температурою.
Ми готові допомогти вам вирішити проблему — будь ласка, зверніться до служби підтримки з номером замовлення 875107033, і ми запропонуємо варіанти вирішення (обмін або інше рішення в межах гарантії).
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати сервіс.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Якесь глибоко китайське чудо, яке відмовілось роздавати віфі на одному з комп'ютерів. Блютуз працював добре. На ноуті і на робочому компі віфі запрацював. Але швидкість напряму залежить від відстані та преград. В мене роутер в 10 метрах, через 4 каркасних стінки, але шось єлозає. Для "побродити по цих ваших інтернетах" хватає. Скачати шось пристойне, вже ні. А так, для невибагливих норм собі.
- Переваги:
- Маленький, 2 в 1
- Недоліки:
- Швидкість віфі
- Продавець LaymTech
Дуже вдячні вам за детальний відгук, та високу оцінку. Зверніть увагу, що на швидкість "віфі" впливає багато факторів, не тільки відстань і стіни. Якщо є питання напишіть нам, ми завжди раді допомогти. З повагою, магазин LaymTech
- Мирослава Т***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Адаптер працює чудово.
Під час першого підключення треба встановити драйвер який вже завантажений на цей адаптер, його треба просто встановити на компʼютер. Все дуже просто і зручно.
Роздаю вай фай для роботи під час відключень світла з телефону, все працює чудово.- Продавець LaymTech
Дуже вдячні вам за детальний відгук, та високу оцінку. З повагою, магазин LaymTech
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LaymTech
Швидко відправили, працює відмінно, задоволений
- Переваги:
- Ціна/якість
Дякуємо за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech
- OleksandrВідгук від покупця. Продавець: LaymTech
працює
- Недоліки:
- швидкість не дуже
- Продавець LaymTech
Щиро вдячні за покупку та відгук! Зверніть увагу, що існує багато причин для зниження швидкості. Якщо потрібна допомога, звертайтеся! З повагою, магазин LaymTech
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: LaymTech
Адаптер працює поки без нарікань, а час покаже. Дякую
- Переваги:
- Швидко підключився, без жодних проблем
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець LaymTech
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! З повагою, магазин LaymTech