Відгуки покупців про Смарт-годинник Garmin MARQ (Gen 2) Athlete Carbon Edition (010-02722-11)

Оцінка користувачів 5/5
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 30.4. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Перейшов з Apple Watch (після 5-и років користування двома моделями) на оцей. Спочатку сумнівався, але коли остаточно набридло, що батарея триває 1 день, вирішив змінити на щось інше.
    Цей годинник - це небо і земля. Це реально годинник, а не квадратний гаджет. Стильний, гарний, преміум матеріали, по функціоналу значно переважає Епл. Єдине чого тут нема, а було в Епл Вотч - не можна відповідати на повідомлення чи дзвінки (але вони приходять, все ок), але і не треба. Все решту є і значно більше. У плані спорту, це взагалі космічний апарат, не те що Епл Вотч.
    Батарея тримає 16 днів з вимкненим олвейс он.

Переваги:
    Всі
    • Юрий М***

Это проблема не часов а iOS с самсунгом и другими андроидами все работает

• Антон Р***

До покупки користувався ендуро 2. Марк трохи менший в розмірах, зручніше взимку одягати курточку. Великий плюс це амолед дисплей. Автономність вдвічі менша ніж в ендуро, але я готовий цим пожертвувати. Також магнітна зарядка порадувала. Загалом ціна космос, але годинник шикарний

Переваги:
    Корпус титан, скло сапфір
    • Роман Ч***

Я мабуть поки з Enduro 2 ще побігаю))

• Антон Р***

Так, ендуро класний, самий автономний з усіх гармінів. Особливо подобався ліхтарик з червоним чи білим світлом. Трансфлективний екран дуже круто відображається на сонці. Але для мене девайс завеликий, кумедно виглядав на моїй худій руці. Плюс звик до амолед дисплеїв

• Костя С***

Всем доброе утро. Часы отличные.

• Олег Б***

Це найкращій годинник, який в мене був. Раніше користувався Apple Watch Ultra 2
    Особливо якщо ви займаєтесь спортом. Впевнено раджу!

Переваги:
    Якість, вигляд, довго тримає батарея
    Недоліки:
    Не має
  • Тетяна Б***

Дуже класнючий у використані,батарея тримає 7днів.водонепроникаючий,мій чоловік в захваті .купуйте ніколи не пошкодуєте про покупочку......

Переваги:
    Супер годинник мрія
  • Ксенія Х***

Заощаджою на покупку чудового і функціонального годинника

Переваги:
    У всьому
  • Маргарита Р***

Дуже хороші і якісний годиник

Переваги:
    Дуже стильно виглядають на руці
    Недоліки:
    Не має
  • Юлія

Купувала для чоловіка.Він дуже задоволений

Переваги:
    Чудова модель
  • Ігор

Дуже якісні і не дорогі часи. Рекомендую!

Переваги:
    Якість, ціна
    • Игорь

Не дорогі відносно Патек Філіп, то так. Майже за дарма

• Наташа

С каких это пор 131 тысяча это недорого??
      Я не очень себе в чем то отказываю, и хочу купить их на подарок. Но понимаю что дорого стоят, как ни крути