- Федоренко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Нет термометра!
Добрий день, нам шкода, що у вашому замовленні він був відсутній. Будь ласка, зверніться до служби підтримки для вирішення питання заміни або доукомплектації товару.
- Маріанна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Ванночка матеріал супер рекомендую но є одне ВЕЛИКЕ НО ванночка прийшла без градусника
- Переваги:
- Пластик міцний
- Недоліки:
- Нема градусника
Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок. Для вирішення вашого питання просимо звернутися у службу підтримки клієнтів
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
В описі був термометр , ванночка прийшла без !!!!
- Недоліки:
- В описі був термометр , ванночка прийшла без !!!! Ціна виявилась вища
Добрий день!
Дуже шкода, що виникла така ситуація.
Будь ласка, зверніться до служби підтримки за посиланням: посилання
Фахівці допоможуть оформити звернення щодо відсутнього термометра.
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна ванночка
- Богдана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
ВАННОЧКА ПРИЙШЛА БЕЗ ТЕРМОМЕТРА. ВСЕ ІНШЕ ЯК В ОПИСІ.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Є недоліки в описі про товар та на фото вказано що є термометр вибачте а де він я його не бачу
Добрий день, термометром є наліпка розміщена всередині ванночки, яка змінює колір від температури води.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чоловік забрав посилку , Ваночка зі зливом але без термометра????? Чекаю компенсації або термометр в подарунок?
- Недоліки:
- Не всі вказані функції
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Товар прийшов не таким, як очікувала. Ванна не відповідає опису на сайті. По-перше, не було термометра, як зазначено в характеристиках, а по-друге, на бортиках були пошкодження: відбитий борт і сліди від полосок. Загалом, це звичайна ванна, а не те, що було обіцяно. Я розчарована покупкою і не рекомендую цей товар.
- Недоліки:
- Ванна не відповідає опису на сайті
- Городисский В***Відгук від покупця. Продавець: Store_Baby. Колір: Білий
Ванночка доехала быстро, забирали в Justin без проблем и очередей. Внешне целая и без повреждений. Но вопрос в том что градусник на ней не работает- наливали и горячую и холодную воду- цвет экранчика не менялся. Включателей тоже не видно тоже.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Store_Baby. Колір: Білий
Быстрая доставка, качество отличное. Спасибо
- Владислав С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Доставили з тріснутим дном. Запакований в нарізаний картон
- Переваги:
- Цінв
- Недоліки:
- Доставка і пакування
Вдалиславе, дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже прикро, що ванночка прийшла пошкодженою. Ви можете звернутися у службу підтримки за вирішенням даної проблеми