- Раїса Ч***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Мені він допомага менше їсти. Рекомендують розумні люди: "хочеш їсти, пий воду". Моя рекомендація-з'їж пару кумкватів!
- Переваги:
- Економить їжу, хоч і не дешевий сам. Добренький
- Недоліки:
- Дорогувато. Всередині зернятка. Брала раніше в наборі,так там насіння не помітила
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Гарні сухофрукти за помірну ціну
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Отримала швидко, якість продукції гарная
- Продавець EcoTopStore
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки та якістю продукції. Будемо раді вашим новим замовленням
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачно, рекомендую!
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Отличный кумкват
- Продавець EcoTopStore
Дякуємо за довіру. Працюємо для Вас і завжди раді новим замовленням!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Чудовий смак
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачно.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Завжди свіжий та смачний