Відгуки покупців про Ковтуноріз для видалення ковтунів у кішок і собак Pet Comb гребінець із лезом для вичісування шерсті та грумінгу домашніх тварин, чорний (100540969)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Очень крутая штука, наша собака не любит стричься и мы постоянно расчесываем эти колтуны из за длинной шерсти, а тут друзья купили этот чудо девайс и нам посоветовали, теперь 2 секунду, срезал безболезненно колтуны и все, и собака и хозяин довольны.
Искренне рекомендую!- Переваги:
- Отличная качество, хорошая цена, быстрая доставка,
- Продавець Darki
Дякуємо Вам за зворотній відгук!
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Darki
СУПЕР! Розрузае ковтун не оголюючи шкіру-не дістає до шкіри тим саме не травмує її,ковтун легше вичісується.
- Продавець Darki
Дякуємо за чудовий відгук, Катерино! Рада, що ковтуноріз добре справляється зі своєю роботою та не травмує вашого улюбленця. Бажаємо легкого та приємного догляду за шерстю!
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Ну так собі
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Річ непогана, але треба бути обережним, бо і ковтунці можна зрізати, і зачепити шкіру.
- Переваги:
- Гостре лезо, добре зрізає.
- Недоліки:
- Поки не має.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Отличный колтунорез! Брала пару для домашних и уличных. Благодаря тому, что лезвие очень острое, котэ не успевает понять, что же с ним происходит. Чик - и всё в порядке!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Допоміг швидко прибрати ковтуни в кота. Леза гострі, але безпечні.
- Переваги:
- Мінус проблема ковтунів у тварини
- Николаева Т***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Не працює на великих колтунах, не рекомендую
- Продавець Darki
Тетяна, якщо подивитись на розміри самого девайсу, то зрозуміло, що воно не для лабрадорів де ковтуну може бути й один місяць та він великого розміру, а так воно працює дуже і дуже круто і це дійсно гарна та потрібна річ у кого є пухнасті хвостики!
- Николаева Т***
Я брала коту 5 кг, він не зрізав ні одного колтуна
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: Darki
Абсолютно марно витрачені гроші.
Воно манюсіньке, тонюсіньке, тримати в руці незручно.- Переваги:
- Недоліки:
- Непомірно завищена ціна
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki
ні про що, не виконує заявлені функції
- Продавець Darki
Дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що ковтуноріз не відповідав вашим очікуванням і не виконав заявлені функції.
Ми цінуємо вашу чесну думку — це допомагає розуміти, де товар може не виправдовувати сподівань.
Якщо є бажання описати детальніше, що саме не вийшло (не знімає ковтуни, лезо не гостре, незручно тримати тощо), ми передамо інформацію виробнику для покращення якості.
Якщо з'являться інші питання — пишіть, завжди на зв'язку.