Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ковтуноріз для видалення ковтунів у кішок і собак Pet Comb гребінець із лезом для вичісування шерсті та грумінгу домашніх тварин, чорний (100540969)

Оцінка користувачів 3.89/5
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Очень крутая штука, наша собака не любит стричься и мы постоянно расчесываем эти колтуны из за длинной шерсти, а тут друзья купили этот чудо девайс и нам посоветовали, теперь 2 секунду, срезал безболезненно колтуны и все, и собака и хозяин довольны.

Искренне рекомендую!

Переваги:
    Отличная качество, хорошая цена, быстрая доставка,
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Darki

Дякуємо Вам за зворотній відгук!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

СУПЕР! Розрузае ковтун не оголюючи шкіру-не дістає до шкіри тим саме не травмує її,ковтун легше вичісується.

• Продавець  Darki

Дякуємо за чудовий відгук, Катерино! Рада, що ковтуноріз добре справляється зі своєю роботою та не травмує вашого улюбленця. Бажаємо легкого та приємного догляду за шерстю!

• Наталя Л***

Ну так собі

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Річ непогана, але треба бути обережним, бо і ковтунці можна зрізати, і зачепити шкіру.

Переваги:
    Гостре лезо, добре зрізає.
    Недоліки:
    Поки не має.
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Отличный колтунорез! Брала пару для домашних и уличных. Благодаря тому, что лезвие очень острое, котэ не успевает понять, что же с ним происходит. Чик - и всё в порядке!

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Допоміг швидко прибрати ковтуни в кота. Леза гострі, але безпечні.

Переваги:
    Мінус проблема ковтунів у тварини
  • Николаева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Не працює на великих колтунах, не рекомендую

• Продавець  Darki

Тетяна, якщо подивитись на розміри самого девайсу, то зрозуміло, що воно не для лабрадорів де ковтуну може бути й один місяць та він великого розміру, а так воно працює дуже і дуже круто і це дійсно гарна та потрібна річ у кого є пухнасті хвостики!

• Николаева Т***

Я брала коту 5 кг, він не зрізав ні одного колтуна

• Валерий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

Абсолютно марно витрачені гроші.
    Воно манюсіньке, тонюсіньке, тримати в руці незручно.

Переваги:
    Недоліки:
    Непомірно завищена ціна
  • Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Darki

ні про що, не виконує заявлені функції

Дякуємо за ваш відгук.
      Шкода, що ковтуноріз не відповідав вашим очікуванням і не виконав заявлені функції.
      Ми цінуємо вашу чесну думку — це допомагає розуміти, де товар може не виправдовувати сподівань.
      Якщо є бажання описати детальніше, що саме не вийшло (не знімає ковтуни, лезо не гостре, незручно тримати тощо), ми передамо інформацію виробнику для покращення якості.
      Якщо з'являться інші питання — пишіть, завжди на зв'язку.