- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Inmany. Колір: Білий із синім
Трохи замалий об'єм води. Та корпус пластиковий на вид не дуже надійний. Але дітям подобається. Працює добре.
- Переваги:
- Дітям подобається.
- Недоліки:
- Написав в відгуку.
- Продавець Inmany
Дякуємо за ваш відгук! Щоби збільшити об’єм води, просто вставте стандартну пластикову пляшку будь якого об'єму, ідеально підійде 0.5л — вона чудово триматиметься і значно підвищить ємність. Корпус зроблений із міцного ABS‑пластику, стійкого до води та падінь, тому служитиме довго й надійно.
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Синьо-білий
Пістолет по якості на 3 , дешевий пластик, не підігнані деталі....одним словом дешевий китай. Але стріляє гарно, питань нема.
Обслуговування швидке і чітке. - Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Рожевий
Чудова іграшка. Для дорослих також підійде!)
- Алекс У***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Синьо-білий
Мені все сподобалося
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Синьо-білий
Все чудово
- Алеся С***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Колір: Рожевий
Заказывали девочке розовый- прислали синий + одна деталь сломана.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Playday. Колір: Білий із синім
Син побачив у хлопця цей автомат і дуже захотів і собі!
Стріляє гарно . Можна і пляшку вставити з водою .
Виглядає прикольно ! Хлопці всі дивляться і хочуть !!
Дуже син задоволений . Був…
Бо… щось з акумулятором…
Тиждень по користувались і на тобі
Не заряджає … вогник горить і через хв гасне .
А ми ще порадили другові . Мама йому теж замовила . Сьогодні він перший день користувався . Побачим як буде далі !
Але буде соромно , що порадила таке !
Якщо гавкне як і в нас ((
1000 гр просто на вітер- Переваги:
- Прикольно стріляє . Виглядає ефектно
- Недоліки:
- Дорогий . В користуванні був тиждень і вже не працює зарядне .
- Андре Ч***Відгук від покупця. Продавець: Playday. Колір: Білий із синім
вельми перепрошую за попередній відгук,все ще гірше ніж могло бути,з зарядним пристроєм все в нормі,накрився та перестав працювати сам автомат
тому срок його служби склав 4дні- Продавець Playday
Вітаю, Дмитро ! На жаль, будь-який товар може зламатися з різних причин (прихований дефект, брак, неправильна експлуатація тощо) Для заміни/повернення товару існує гарантійний термін, протягом якого необхідно зберегти упаковку постачальника і не порушувати цілісність товару та комплектуючих. А далі все дуже просто. У разі несправності потрібно повідомити продавця та повернути товар у повній комплектації. Тому особисто Вам щира порада на майбутнє. Не потрібно самостійно робити діагностику, розкривати/відривати комплектуючі , псувати зовнішній вигляд товару тощо. Цим Ви позитивно для себе вирішите питання і заощадите свій час та продавця. Якщо у Вас залишилися ще питання - звертайтесь, будь ласка.
- Андре Ч***Відгук від покупця. Продавець: Playday. Колір: Білий із синім
сам автомат нормальний,але через 3 дні перестав працювати зарядний пристрій,який йшов в комплекті
на щастя я зміг його замінити по гарантії на ідентичний,але і він не працював належним чином (точніше взагалі не заряджав)
отже купляйте,Тіль якщо маєте ідентичний зарядний пристрій до тих акумуляторів- Переваги:
- нормально стріляє
- Недоліки:
- зарядний пристрій
- Продавець Playday
Добрий день, Дмитро! Ми з Вами з 25.06.24 ( 10 днів поспіль ) спілкуємось стосовно замовлення. На наданому Вами відео обидва кабелі робочі, тобто індикаторна лампочка працює в залежності від заряда акумулятора. До роботи автомата та акумуляторів у Вас теж не було претензій. Ми вважали, що питання вичерпано і ми надали Вам все по Вашому запиту. Шкода, що отримали таку оцінку своїх зусиль. Гарного дня!
- Продавець Playday
* з 25.05.24 р- друкарська помилка
- Валентин Д***Відгук від покупця. Продавець: Funny Tim. Колір: Синій
Все сподобалось
- Переваги:
- Економни,довго працює акамулятор,пришов бистро,
- Діма Д***
Ще не зламався?, все добре?