Відгуки покупців про Повітродувка акумуляторна LY-752 для очищення предметів від пилу та бруду, потужний турбонентилятор чорний
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
В описании одно по факту другое. Работала не долго.
- Переваги:
- Не увидел
- Недоліки:
- Не оправдала ожидания
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
В характеристике одно описание, пришло самое другое.. как понимать?
- Переваги:
- Дует
- Недоліки:
- Не соответствует описанию товара
- Продавець SAM groupe
Добрий день, Андрію! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що опис товару викликав непорозуміння. Ми вже перевіряємо картку товару та внесемо зміни, щоб інформація була максимально точною. Будь ласка, напишіть нам у повідомлення — ми допоможемо вирішити питання з вашою покупкою.
- Андрей Д***
Не спасибо, товар то оставлю, мне не кретично, просто хотелось бы покупать то что прописано в описании, спасибо.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
У комплекті йде тільки одна насадка як я зрозумів, на фото показують що є інші насадки, деякі фото невідповідають дійсності.
- Переваги:
- ще не включив, заряджається
- Недоліки:
- одна насадка
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
Продавець швидко звʼязався . Вирішуємо
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
Не працює
- Продавець SAM groupe
Добрий день
поставте на зарядку щонайменше 2 години.
Затисніть кнопку включення-працюватиме.
- Нікіта Л***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
Все супер
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe
Все прийшло супер. Навіть клавіатуру видуває
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Дуже слабкий магніт насадки - постійно злітає. Для роздмухування мангала/каміна підійде. Для чистки техніки - вже не дуже. Про те, щоб збити сніг з авто можна одразу забути й шукати щось дорожче та ефективніше.
- Переваги:
- Якось дме
- Недоліки:
- Слабкий магніт, помірна ефективність
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Не заряжает !
- Недоліки:
- Брак
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Купував для мангала,для роздування вогню і вугілля відмінно,задоволений
- Переваги:
- Добре дує для таких розмірів
- Недоліки:
- Пока не знайшов
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Все Ок дуже задоволений
- Переваги:
- Все вчасно
- Продавець UA National Group
Дякуємо вам за відгук!
- Макс А***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Все норм
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову! Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами нашого асортименту — сподіваємося, ви знайдете для себе ще багато цікавих і корисних речей. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди із задоволенням допоможемо!
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Пройшло два місяці з моменту покупки. Ні разу вентилятор не підвів, потік повітря на рівні. Рекомендую
- Переваги:
- Гарний потік повітря
- Недоліки:
- Швидко розряджається, але не критично
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Працює добре, потужна
- Недоліки:
- Не повна герметичність корпуса
- Макар М***Відгук від покупця. Продавець: VMP
За два- три дні кнопка перестала нормально вмикати пристрій
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Бистро зламалось і не якісні перемикачі
- Филипп С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Шумний , корпус не якісний , все не плотно закривається , зі всіх сторон дує воздух із за поганого корпуса!!!по функціям описанних у інструкції він половину робить, і по потужності дуже посередній …не рекомендую продавця і товар
- Переваги:
- Недоліки:
- Його існування
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Не попрацював він довго!!!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Користувався небагато, в основному для продування пилу на комп'ютерних комплектуючих. Зі своєю задачею справляється чудово.
- Переваги:
- Портативний, компактний, легко зарядити, не надто швидко розряджається при користуванні.
- Недоліки:
- Для своєї ціни та габаритів не має.
- Продавець VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все працює
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Товаром довольны .
- Переваги:
- Быстро заряжается , компактный.
- Недоліки:
- Нет .
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Робив один день після перестали працювати 2-3 режим прийшлось розбирати і відключити фішку від батареї та знову підключити та режими почали працювати на 2 день відійшов провід від лампочки після в цей же день і від компресора
- Переваги:
- Добре дує
- Недоліки:
- Погано зроблені провода та режими
- Юрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Дуйка дує добре, особливо коли потрібно роздути мангал то те що потрібно.
- Переваги:
- Добре роздуває мангал
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Все добре. Працює як потрібно. Зручно чистити комп'ютер. Пилосос за слабкий, а цей "звір" справжній дракон.
- Переваги:
- Ціна, потужність
- Недоліки:
- дешевий матеріал
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Норм только на последней скорости быстро садится
- Продавець VMP
- Глеб Р***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Повітродувка працює ідеально. Є 4 режима роботи та ліхтарик.
- Переваги:
- Добре дує, на довго вистачає акумулятора
- Недоліки:
- Дуже шумна на 4 режимі
- Продавець VMP
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
Працює вже 3 місяці, все влаштовує, потужний, але гучний
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108
задоволений товаром, за рахунок резинової насадки зручно продувати важко доступні місця
- Сергій Ю***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Працює добре.
- Микола Ч***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Гарний товар
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Імба
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: VMP
Купила цей турбовентилятор. Чорний, зібраний добре, ліхтарик світить яскраво. Пил з клавіатури та техніки здуває на ура.
- Недоліки:
- Шумить сильно: на максимальній швидкості гуде як літак.
- Продавець VMP
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: KhenSo
Очень слабо дует
- Переваги:
- Недоліки:
- Мощность
- Каролина Б***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Сломался после 20 секунд использования ! Деньги на ветер
- Продавець UA National Group
Дякуємо за відгук. Така ситуація не є типовою для цієї моделі. Повітродувка могла надійти з частково або майже повністю розрядженим акумулятором, тому якщо використовувати її одразу після отримання, вона може вимкнутися вже через короткий час.
Перед першим використанням потрібно повністю зарядити прилад близько 2 годин. За інструкцією для заряджання потрібен стандартний блок 5V/2A. Блоки зі швидкою зарядкою не підходять для бюджетної електроніки, тому для перевірки радимо зарядити повітродувку комплектним кабелем саме від звичайного блока 5V/2A та після цього повторно увімкнути.
- Леонід Б***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Швидко доставили, все працює, дує.
- Сопіженко Д***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Користуюсь вже 3 місяці, ніяких нарікань немає. Допомагає в прибиранні авто та в домашніх справах. Топ !
- Переваги:
- Ціна, Потужність, Компактність.
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Непогане бюджетне рішення. Для доглядом за ПК продувкою клавіатури, 3д принтера, водостоків біля капоту машини (якщо це сміття невеликого розміру - липа чи щось таке що падає з дерев) чи електро бритви (щось типу one blade) цілком вистачає. Є вбудований лед світлодіод концентрованого направлення, доволі потужний. Зарядка по тайп-с.
- Переваги:
- Ціна, розміри, пружність, вбудований ліхтар
- Недоліки:
- На великій потужності вистачає не на великий проміжок часу (це якщо дути безперервно, але якщо дути короткочасно то вистачає на довше)