Відгуки покупців про Корм для цуценят великих порід Monge Dog Maxi Puppy & Junior курка з рисом 15 кг
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Продукт не є придатним для годування тварин.
- Недоліки:
- Велика кількість гранул корму з цвіллю. Взагалі наявність цвілі у кормі є неприпустимим. Цей продукт є непридатним для продажу і вживання. Можливо не були дотримані правила зберігання, але факт залишається фактом.
- Євген
Постачальник повівся дуже порядно: надіслали безкоштовно інший мішок (15кг) корму. Дякую. Шкода, що тут відсутня функція редагування відгуку.
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм
Дуже прикро за ситуацію, дійсно наявність цвілі не припустима, можливо в упаковку могла потрапити волога?
- Артём М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Коли придбав щеняті, то вона (дівчинка) дуже довго мене облизувала. Для порівняння ми вимушено перейшли з корму 1st choice, і миска завжди повна.
- Переваги:
- Великі гранули, смачно пахне, собака в захваті
- Недоліки:
- Не дуже зручне паковання (не закривається, немає ручок щоб нести)
- Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Корм непаганий. Гранули великі, запах приємний.
Взяли на пробу для японської акіти. Їмо на прогулянці, добре засвоює.- Альбина М***
Доброго дня! Ви досі на цьому кормі? Чи задоволені?
- Данііл Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Добрый день, уже более двух лет кормим собаку данным кормом.Никаких нареканий не было. Кушает хорошо, не перекармливаем, соблюдаем норму, которая указана на мешке
- ВасяПродавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
якщо ви розглядаєте цей корм для покупки, це відмінний вибір. склад хороший. наш мастиф задоволений)
- Переваги:
- якісний
- Недоліки:
- відсутні