Відгуки покупців про Цукерниця з кришкою кришталева ємність для цукерок кругла скляна Прозора

Оцінка користувачів 5/5
  • Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Сподобалася невелика вазочка з кришечкою, виглядає презентабельно. Її зручно використовувати в різних цілях, я складаю чищений часник і ставлю на стіл. Можна соуси і хрон викладати. Для цукерок малувато. Гарна ціна! Я і подружці купила.
    Єдиний недолік - кришечка не підігнана точно під розмір саму вазочки і трохи хитається з сторони в сторону.

• Продавець  Vizi

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Брала,як сільничку на стіл,Дуже гарно виглядає,і добре ,що з кришечкою.Магазин товар відправив швидко,Покупкою задоволена

• Продавець  Vizi

Дуже дякуємо Вам за відгук і таку високу оцінку! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Дуже гарна цукерниця) можна використовувати у різних намірах)

• Продавець  Vizi

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Деяк Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Все чудово, задоволена покупкою.

Переваги:
    Швидка доставка, якість, упаковано дуже добре.
    Недоліки:
    Маленька 7×6.5см
    • Продавець  Vizi

• СВІТЛАНА Є***

Вазочка очень понравилась.
    Брала для того, чтоб использовать для колец, цепочек и т.д. Знала бы, что такая хорошая, взяла бы ещё на подарок.

Переваги:
    Смотрится симпатично, компактная
    • Продавець  Vizi

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Светлана К***

Буду заказывать здесь всегда

Переваги:
    Всё вовремя и доставка бесплатная
    • Продавець  Vizi

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ирина

В условиях бесплатной доставки нет.