- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Брала для доньки 11 років,вона енергійна спортсменка,то навіть не знаю,вроді і діє щось, але не на довго.
А запах самого дезодорантах,це ЖАХВиробник, робіть щось з цим, реально відчуття,що туди скинули мікс різних запахів поту, через це дезодорант майже без діла лежить і Однозначно повторно його ніхто не купить - Елена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Гарна якість
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Антиприспірант хороший, має приємний, ніжний аромат, нейтралізує запах поту. Для сина саме те!
- Алехин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Сын доволен
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Швидко відправили,товар запакований,все чудово,дякую!)
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Ударний товар
- Сергей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Хорошо
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Дуже гарні,приємний запах
- Переваги:
- Запах не різький
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Брала дитині 10р, чудово справляється з своєю роботою - запаху поту немає, слідів на речах не залишає. Взагалі не пахне ні дезодорант ні речі.
- Переваги:
- Не має запаху поту і слідів на одязі
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Не сподобалося. Брала дитині підлітку. Запах поту чути ввечері. Хоча це не після тренувань , а після звичайного дня. Взяла дорожчий з теж якісним складом, то все ок. Тому не можу порекомендувати даний дезодорант
- Переваги:
- Можливо склад, але з потрібною задачею не справився.
- Недоліки:
- Запах поту ввечері чути.
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо за вибір бренду дермакосметики BABE LABORATORIOS Нам дуже шкода, що цей засіб не виправдав Ваші очікування. Можливо Вам слід звернути увагу на наступну схему застосування, щоб поліпшити результат: наносити на вечір перед тим, як лягати спати на добре очищену суху шкіру. Саме тоді потові залози менш активні. Дезодорант безперешкодно потрапить у вивідні протоки та залишиться в них. Тому дерматологи радять прийняти ввечері душ, ретельно витерти пахви (підсушити феном, холодним повітрям) та нанести дезодорант. Сподіваємося, що надалі продукція BABE LABORATOTIOS повністю задовольнятиме всі Ваші очікування від застосування. Бренд, BABE LABORATORIOS, відданий здоров'ю шкіри, з безпечними формулами та високою толерантністю шкіри. Ми використовуємо активні речовини в їхній ефективній пропорції, для найкращого результату використання. Сподіваємося, інші продукти нашого бренду залишать тільки позитивні враження від використання.
- Ірина
Який обрали інший, порадьте
- Катерина
Який взяли? Порекомендуйте будь ласка
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Схоже що мені попався зіпсований дезік. Чи то він десь на морозі перестояв чи ще щось і через органічний склад зіпсувався. Бо має неприємний кислий запах, наче оцетом тхне.
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Сподобався, дякую
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Для лета точно не подойдет, запах почти не ощутим, но мне он всё равно не понравился.. в конце дня нет ощущения свежести, впрочем и явного запаха пота тоже нет. Второй раз вряд ли возьму
- Переваги:
- Нет раздражения после использования
- Недоліки:
- Не достаточное ощущение чистоты, есть средства, что справляются лучше, но всё индивидуально
- Жданова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший дезодорант з хорошим составом, не забивает поры, следов не оставляет, имеет слабый аромат, который держится не очень долго так как действие самого дезодоранта 24 часа, а не как обычно у дешёвых которые блокируют потоотделение на 48 часов; сам по себе лёгкий, кожа хорошо реагирует(самый главный фактор). Нужно немного подождать, что б впитался, консистенция редковата. Из-за объема кажется что хватит его не надолго. Подойдёт не для летнего сезона
- Переваги:
- Качественный продукт, минимум химии и вреда кожи
- Недоліки:
- Маленький объем
- ВикторияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Вранці пахне як ВАВЕ, на вечір як ВЕ-ВЕ. Є краї альтернативи в такому ціновому сегменті
- Переваги:
- Недоліки:
- Не стійкий
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір дерматокосметики BABE LABORATORIOS, та за Ваш відгук. Прикро, що антиперспірант Вам не підійшов. Ми рекомендуємо, для найкращого результату використання спробувати очищувати шкіру ввечері, насухо протирати, а потім наносити антиперспірант та зачекати до повного поглинання. Сподіваємось, що Ви скористуєтесь нашою порадою, та зміните свою думку про засіб з часом використання.
- Ольга Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Вибирала дезодорант без солей алюмінію і залишилася дуже задоволеною) мені - чудово підходить
- Переваги:
- без солей алюмінію
- Яна Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2
Конкретно цей дезодорант не працює. Взагалі не допомагає. Антіпреспірант, із цього бренду, справляється краще.
Представник брендуЯна, добрий день! Дякуємо за вибір дерматокосметики BABE LABORATORIOS, та за Ваш відгук. Шкода, що дезодорант Вам не підійшов. Хочемо зазначити, що цей антиперспірант, це засіб іспанської дермакосметики, який пройшов всі клінічні випробування, довів свою безпеку та ефективність. Цей дезодорант підходить для використання дітям від 8 років, якщо Ви бажаєте позбутися потовиділення та запаху на 24 години радимо Вам спробувати антиперспірант бренду, що має тисячі позитивних відгуків. Сподіваємось, подальше знайомство з брендом подарує Вам тільки позитивні емоції.
- Валерія С***
Так дезодоранти не рятують від запаху і поту, і не мають, в них інше призначення. Від поту необхідно брати саме антипeрспірант
- Катерина К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Очень хорошее средство! Долго держит приятный запах!
- Яна Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Прекрасний засіб, мій рятівник
- Переваги:
- Стійкість, приємний запах, комфорт. Дійсно заспокоює шкіру, у порівнянні з драй-драй. Вдається уникати подразнень