- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все ок, дзеркало чудове,підсвітка працює
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дуже дякуємо за чудовий відгук. Раді, що Ви оцінили якість товару та залишилися задоволені покупкою!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Щиро дякуємо Вам за таку приємну оцінку нашої роботи.
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже гарна річ. Доволі зручна. Прийшло гарно запаковане. Жінка задоволена, особливо зараз, коли є проблеми з електрикою, то підсвітка дуже виручає. Папужці теж сподобалося. Сидить тепер і розглядає себе з усіх сторін. Особливо подобається дзеркало, що збільшує
- Переваги:
- Зручність, підсвітка
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Раді, що товар Вам сподобався
Користуйтесь з задоволенням!
- Науменко И***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Замовляла на подарунок. Дзеркало прийшло ціле, добре запаковано, якість хороша, дитина задоволена подарунком!
- Продавець НОВОНЕЙМ
Щиро дякуємо за відгук і фото — це велика цінність для нас і майбутніх покупців! Раді, що подарунок сподобався
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
,,,
Дякуємо Вам за позитивну оцінку
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Слабке підсвічування
Доброго дня!
Хочемо звернути увагу, що яскравість підсвічування залежить від обраного режиму та рівня яскравості. У даній моделі передбачено 3 режими освітлення (тепле, нейтральне та холодне світло) та 3 рівні яскравості, які регулюються сенсорною кнопкою.
Також важливо враховувати рівень заряду акумулятора — при низькому заряді підсвітка може здаватися слабшою, тому дзеркало необхідно періодично заряджати для коректної роботи.
Якщо після перевірки режимів та повного заряджання проблема залишається актуальною, будь ласка, зверніться до нас у чаті магазину — ми обов’язково допоможемо Вам вирішити ситуацію.
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дзеркало прийшло ціле, підсвітка працює, все сподобалося дякую
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Я шокована ,дзеркало побите ! 3.12 .25 замовлене -отримали побите дзеркало 16.12.25 !
- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- Які переваги? Одні недоліки !
- Олег Л***
Менеджерка звʼязалася , чекаємо повернення коштів
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Товар відповідає опису, крім ( подарунок зарядка) так і не отримала
- Недоліки:
- Зарядки не має, хоча в описі є
- Продавець НОВОНЕЙМ
Добрий день. Інтернет-магазин Новонейм
В подарунок до дзеркала йде кабель type c - перевірте, будь ласка, ще раз коробку, можливо він не був помічений при огляді.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже сумно, що довге очікування не врятувало нас від браку. Дзеркало немов би пошкрябано, що дуже гарно видно з підсвіткою. Неприємно, бо це був подарунок.
- Переваги:
- Гарне дзеркало з чітким відображенням. Підсвітку повністю влаштовує.
- Недоліки:
- Покоцане головне дзеркало
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дуже дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємності.
Нам щиро шкода, що очікування не виправдало ваших сподівань і ви отримали товар із недоліком. Ми завжди стараємося перевіряти замовлення перед відправкою, але, на жаль, інколи таке трапляється. Наш менеджер уже зв’язався з вами і допоможе швидко все вирішити. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Швидка доставка
Все як указано в описі
Дуже гарне - Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все чудово,все відповідає опису,ідеальний формат для мене.Дякую за оперативну доставку.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Зеркало чудово виконує свої функції. Підсвітка не сильно яскрава, проте її цілком достатньо, особливо у темному приміщенні.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все супер. Як заявлено!
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже сподобалось дзеркало.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Доброго дня. Ми раді, що ви залишились задоволені.
Дякуємо за ваш відгук
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Швидка та якісна доставка, все чудово працює.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Ефекта вау не було.
Підсвітка дуже посередня. Що з нею, що без неї. ( не бачу в ній сенсу ) Дзеркало випадає- Переваги:
- Ціле дзеркало
- Недоліки:
- Погана підсвітка, випадає дзеркало.
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
- Недоліки:
- Зеркало прийшло розбите з лівої сторони, а так як це був подарунок - враження були зіпсовані.
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дзеркало сподобалося, відповідає ціна якість.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Гарне дзеркало, розмір прекрасний, дизайн. Запаковане надійно. Трохи погано тримає положення в нахилі, можливо треба трохи шуруп підтягти?
- Переваги:
- Якісне дзеркало, гарний розмір, дизайн
- Недоліки:
- Поганенько тримає положення в нахилі, можливо треба підкрутити.
- Владислава О***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
ідеальне, красиве та ніжне, я в захваті, якісно зроблене, підсвітка чудова
- Переваги:
- якість, обертається як зручно
- Недоліки:
- ні
- Мар'яна Д***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Замовила на подарунок племінниці і я просто в захваті, тепер хочу замовити ще й для себе, воно ідеальне, три режими світла, в будь-яку сторону повертається, мега зручне та естетичне
- Переваги:
- зручність, якість, світло, естетика
- Тетяна Л***
А чому немає бокових зі збільшенням дзеркал?
Доброго дня, Тетяно!
У дзеркала є бокові частини зі збільшенням