Відгуки покупців про Зарядний мережевий пристрій Baseus Super Si 25W Type-C 3A з функцією швидкої зарядки QC3.0+PD3.0 (CCSP020101) Black

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 22 відгуки
  • Дмитро О***
    Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

За довгий час щоденного використання ніяких проблем, не згорів і не зламався

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Купив 2шт для двох однакових самсунг а26 через деякий час зарядка зупиняеться тобто можеш на ніч поставити телофон з 30% а на ранок отримати 32%, и це відбуваеться на різних відсотках заряду, кабелі використовую ті що були у комплекті з телефонами. Ще пробував заряджати самсунг а25 ситуація та сама

• Продавець  TutTehno

Вітаємо!
      Написали Вам у приватні повідомлення для вирішення ситуації

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Попроцювала 4 місяці і все)

У всіх інших магазинах 12 місяців гарантії в розетки 6

Добрий день, Максиме! Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що зарядний пристрій Baseus Super Si Quick Charger 1C 25 Вт EU Білий (CCSP020102) перестав працювати після 4 місяців використання. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, до магазину для діагностики та вирішення питання по гарантії.

• Олена

Працює, швидко заряджає, іноді гріється

Добрий день, Олено! Дякуємо Вам за відгук та за те, що обрали Baseus! Щодо нагрівання — це нормальна особливість роботи швидкої зарядки: пристрій має багаторівневий захист від перегріву та безпечний у використанні.

• Инна

Заряжает быстро, немного нагревается во время зарядки павербанка, но это нормальное явление. Все устраивает

Переваги:
    Работает отлично
    Недоліки:
    Пользуюсь неделю, пока не обнаружила
    • Продавець  TutTehno

Вітаємо
      Дякуємо за відгук!

• Богдан

Класний пристрій але краще купляти ще провід від фірми Baseus

Добрий день, Богдане! Вдячні Вам за відгук! Раді чути, що Ви залишилися задоволеними роботою зарядного пристрою Baseus Super Si Quick Charger 1C 25 Вт! Дякуємо, що обираєте Baseus!

• Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMADA. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Гарний

Переваги:
    Самсунг а 55 заряджає швидко
  • Євген Б***

Користуюсь вже біля 2 місяців. Зарядка просто супер. Якість на висоті. Подобається що майже не грається при зарядці.

Добрий день, Євгене! Щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку якості мережевого зарядного пристрою Baseus Super Si! Цінуємо, що Ви обрали Baseus!

• Виталина

Висока якість! Рекомендую!

Добрий день, Віталіно! Дякуємо Вам за відгук! Приємно чути, що Ви оцінили якість нашого продукту!

• Віталій К***

Добрий день, Віталію! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!

• Анна В***

Все супер!

Добрий день, Анно! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ALAL. Колір: White

Якісний зарядний пристрій, підтримує турбо зарядку.

Переваги:
    Baseus
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ALAL

Добридень! Дякуємо за надісланий відгук, будемо раді бачити вас в числі наших постійних покупців!

• Євгеній Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Отличный блок питания) Как замена зарядки от apple отличная)

Переваги:
    -Компактный
    -Мощный
    Недоліки:
    Пока нет

Добрий день, Євгенію! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: MobiForYou. Колір: Black

Все добре. Едине не зрозуміло. У інструкції написано,що до комплекту входить шнур (tapeC-tapeC), я його нема(?)

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: LIONX. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Прислали на 30 w замість 25.

Переваги:
    Заряджає нормально
    Недоліки:
    Сильно гріється
    • Продавець  LIONX

Доброго дня, дякуємо за відгук. Нагрівання для блоків живлення - це нормальне явище. Відправили 30W потужніший блочок, бо нажаль саме 25W в наявності не було. 30W кращі та потужніші.

• Валерий Х***

Поработала две недели и хватит. Своих денег не стоит.

• Роман Ф***

Брав для Samsung a34 заряджає супер

Переваги:
    Хороша ціна була по акції
    Недоліки:

Вітаємо, Романе! Дякуємо Вам за відгук! Цінуємо, що обираєте Baseus!

• Маковецький Ю***

Заряджає швидко, телефон 12 про. Павер самсунг 20000

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:

Вітаємо, Юріє! Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого продукту! Бажаємо приємного користування!

• Андрій

Чудовий зп , брав для самсунг с23

Добрий день, Андрію! Вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

работает

Переваги:
    мощность
    Недоліки:
    дороговат
  • Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: thm. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Виконує свою функцію швидкої зарядки, норм ціна.

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  thm

Дякуємо Вам за відгук!

• Катерина
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Купила эту зарядку в начале февраля. При работе становится горячая, как кипяток. Родная зарядка от Ксиоми заряжает Айфон в 2 раза быстрей. Может мне просто попался брак, не знаю, но покупкой я недовольна. Зарядку не использую

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Есть

Добрий день, Катерино! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже прикро, що зарядний пристрій не виправдав Ваших очікувань. Перегрівання під час роботи дійсно не є нормою — можливо, йдеться про одиничний випадок браку.

Ми щиро хочемо допомогти Вам у вирішенні цієї ситуації. Рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки пристрою та можливого обміну згідно з гарантією.

Дякуємо, що відзначили дизайн — ми приділяємо цьому багато уваги. А Ваш відгук допоможе нам стати кращими.