- Скрипка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Действует не весь день
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Мало действует
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволена якістю, приємний ненав'язливий запах, держиться набагато довше ніж кульковий цієї фірми
- Переваги:
- Приємний в використанні, допомагає
- Недоліки:
- Кришечка не фіксується, просто накривається, не зручно з собою брати, може розкритися в сумці
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дезодорант сподобався,вирішує проблему на цілий день,Запах приємний,рекомендую
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не побачила
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До цього я порахувала, що користувалась десь 7-8 дезодорантами (клас косметики органічний/натуральний). Але раніше все не підходило - або діяв замало, або зовсім не діяв, а бувало що й викликав біль під пахвами. Для мене цей засіб реально дієвий, добре підходить, запах усуває (годин на 5, але раніше з іншими засобами це було десь на 1-2 години). Також має приємний запах.
Упаковка не дуже вдала - продукт не викручується і треба самому його виштовхувати.
Але для мене головне, що цей дезодорант працює.- Переваги:
- Гарний склад, приємний запах
- Недоліки:
- Упаковка - після відкриття якщо брати за верх, то кришка просто знімається (немає фіксації).
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався! Не залишає липкості, на одязі також жодних слідів, приємний запах, не пітніють пахви!
- Переваги:
- Натуральний склад
- ШамсІВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий дезодорант. Цілий день тримає. Легко наноситься і легко змивається. Має природній аромат цитрусу, легкий, не відчувається майже протягом дня.
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Здається вистачить не на довго, швидко стирається стік
- Наталія І***Продавець: Rozetka
Нажаль не виправдав сподівань. Захищає дуже слабо, максимум пару годин...Не вартує своїх грошей
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна, не дієвий
Представник брендуДякуємо, Наталіє, за ваш відгук і чесний досвід. Нам дуже шкода, що дезодорант Weleda Цитрус-Бергамот не виправдав Ваших очікувань.
Наші дезодоранти створені без солей алюмінію та синтетичних консервантів, тому вони не блокують природний процес потовиділення, а діють м’яко, нейтралізуючи неприємний запах. Для деяких людей це може здаватися менш ефективним у порівнянні зі звичними антиперспірантами.
Радимо спробувати альтернативу з Weleda:
*Roll‑On 24 години забезпечує натуральний та тривалий захист від запаху поту до 24 годин, не блокуючи пори і не порушуючи природні функції шкіри. Він також не містить солей алюмінію й синтетичних компонентів, а формула включає рослинні екстракти, що дбайливо доглядають за шкірою.
Це може бути хорошим варіантом, якщо шукаєте щось більш стійке, водночас із натуральним складом.