Відгуки покупців про Дезодорант-стік з лимоном та бергамотом - Weleda Deodorant Stick Citrus-Bergamot 50g (1339478-31022990)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Скрипка С***

Действует не весь день

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Мало действует
  • Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Задоволена якістю, приємний ненав'язливий запах, держиться набагато довше ніж кульковий цієї фірми

Переваги:
    Приємний в використанні, допомагає
    Недоліки:
    Кришечка не фіксується, просто накривається, не зручно з собою брати, може розкритися в сумці
  • Лілія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дезодорант сподобався,вирішує проблему на цілий день,Запах приємний,рекомендую

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не побачила
  • Светлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

До цього я порахувала, що користувалась десь 7-8 дезодорантами (клас косметики органічний/натуральний). Але раніше все не підходило - або діяв замало, або зовсім не діяв, а бувало що й викликав біль під пахвами. Для мене цей засіб реально дієвий, добре підходить, запах усуває (годин на 5, але раніше з іншими засобами це було десь на 1-2 години). Також має приємний запах.
    Упаковка не дуже вдала - продукт не викручується і треба самому його виштовхувати.
    Але для мене головне, що цей дезодорант працює.

Переваги:
    Гарний склад, приємний запах
    Недоліки:
    Упаковка - після відкриття якщо брати за верх, то кришка просто знімається (немає фіксації).
  • Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобався! Не залишає липкості, на одязі також жодних слідів, приємний запах, не пітніють пахви!

Переваги:
    Натуральний склад
  • ШамсІ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий дезодорант. Цілий день тримає. Легко наноситься і легко змивається. Має природній аромат цитрусу, легкий, не відчувається майже протягом дня.

Переваги:
    Рекомендую
    Недоліки:
    Здається вистачить не на довго, швидко стирається стік
  • Наталія І***
    Продавець: Rozetka

Нажаль не виправдав сподівань. Захищає дуже слабо, максимум пару годин...Не вартує своїх грошей

Переваги:
    Недоліки:
    Ціна, не дієвий
      Представник бренду

Дякуємо, Наталіє, за ваш відгук і чесний досвід. Нам дуже шкода, що дезодорант Weleda Цитрус-Бергамот не виправдав Ваших очікувань.

Наші дезодоранти створені без солей алюмінію та синтетичних консервантів, тому вони не блокують природний процес потовиділення, а діють м’яко, нейтралізуючи неприємний запах. Для деяких людей це може здаватися менш ефективним у порівнянні зі звичними антиперспірантами.

Радимо спробувати альтернативу з Weleda:
      *Roll‑On 24 години забезпечує натуральний та тривалий захист від запаху поту до 24 годин, не блокуючи пори і не порушуючи природні функції шкіри. Він також не містить солей алюмінію й синтетичних компонентів, а формула включає рослинні екстракти, що дбайливо доглядають за шкірою.

Це може бути хорошим варіантом, якщо шукаєте щось більш стійке, водночас із натуральним складом.