Відгуки покупців про Антиперспірант тривалої дії для нормальної шкіри - Etiaxil Antiperspirant 15ml
- Софія З***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Реально працює, потовиділення блокує десь на 4-5 днів, але особисто в мене викликає нереальний зуд, просто нереально витримати. Наносила на ідеально суху шкіру прямо перед сном, але вночі сплю, трохи під час сну спітнію і все - хоч на стіну лізь від зуду
- Переваги:
- Прибирає потовиділення
- Недоліки:
- Викликає нереальний зуд
- Продавець BE-COS
Добрий день!
Дякуємо за фідбєк! Ви вибрали самий сильний антиперспірант в лінійці тривалої дії для нормальної шкіри. Він не підходить для клієнтів з чутливою або гіперчутливою шкірою. Може викликати почервоніння, зуд, подразнення. Не можна також наносити антиперспірант за межі пахвової зони. Спробуйте антиперспірант для чутливої шкіри зеленого кольору - Etiaxil Sensitive. Він не буде завдавати дискомфорт!
- Таня Ю***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Засіб справляється на відмінно, хоч і дуже маленька ємність, але і використовувати його потрібно рідко не кожен день. Все потрібно робити обовʼязково за інструкцією!
До речі, подарунок про який пишуть, видно закінчився, в посилці прийшов тільки цей засіб - ТетянаВідгук від покупця. Продавець: BE-COS
Працює просто чудово, забула про надмірну пітливість і неприємний запах, де при будь якої зустрічі, відчуваєш себе некомфортно. Перед нанесенням рекомендую не уникати інструкцію а детально її вивчити, можливе подразнення.
- Переваги:
- Діючий засіб на всі 100%
- Недоліки:
- Чутливість шкіри
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Работает на ура. Действительно нет запаха и мокрых подмышек. Но(!!!) сильно чешутся подмышки после нанесения, прямо оченьььььь. Со своей работой справляется.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Зуд
- Продавець BE-COS
Добрый день!Спасибо за фидбек.
Попробуйте более спокойную версию для чувствительной кожи - Etiaxil Sensitive 15 ml. или новинку спрей 30 мл Etiaxil Extreme - формула новая, очень мягкий по нанесению ( не печет)
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Замовила повторно ще й мамі. Справляється на 100%. Окремо дякую за подарунок.
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Дійсно допомагає. Зникла проблема мокрого одягу під пахвами навіть в сильну спеку. Порадував додатковий подарунок
- Переваги:
- Хватає на довго
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Не очікувала такого результату. Рекомендую.
- Переваги:
- 100% дієвий засіб
- Недоліки:
- Не виявила
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Топ за свої вартість, за подарунок дуже дякую!
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Чудовий сервіс! Посилка прийшла дуже швидко, все акуратно та надійно упаковано. Окреме дякую за приємний подарунок. Рекомендую продавця!
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Все відмінно на 100%. Наніс на ніч на суху не подразнену шкіру, зранку змив водою і забув про піт приблизно на 5-6 днів, залежить від організму кожної людини
- Переваги:
- Працює відмінно. Замовлення прийшло швидко за два дні
- Недоліки:
- Не наносити на подразнену шкіру
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Не сохнет остается жирным (
Несколько раз тестировала на разных участках кожи просто жирное пятно остается- Продавець BE-COS
Добрый день!
Можно не ждать высыхания, а просто растереть до сухости по области подмышки или 2) просушить феном. - Продавець BE-COS
В инструкции четко прописано процесс нанесения.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Самий дієвий антиперспірант. Купую вже не вперше. Дякую продавцеві за подарунок, дуже приємно)
- Переваги:
- Все супер
- Дар'я Л***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Все добре
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Нереально крута штука, яка дійсно працює!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Гарний, дієвий, замовляю не перший раз
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Чудово!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Це найкращий антиперспірант, головне правильно їм користуватися.
Взагалі мені сподобалися всі дезодоранти цієї фірми.
Дякую за подарунок до мого замовлення! - Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
- Коваленко Д***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
рекомендую
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Замовлення прийшло дуже швидко. Все гарно запаковано. Приємно вразив подаруночок, окреме спасибі.
- Переваги:
- Засіб пркищо тестую, але в подарунок прийшов антиперспірант. Хороший. Замовила ще
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Дякую за подарунок, дуже приємно.
- Переваги:
- Все чудово
- Валерій Ф***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Щиро дякую за подарунок!Навіть і не сподівався.
- Переваги:
- Поки не пробував
- Недоліки:
- Надіюсь немає.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Все як на фото,поки не пробувала. Дякую за подарунок, була приємно здивована
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Прийшло замовлення,ще й з подарунком. Користуюсь, дякую
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Дуже дякую за подарунок, все відповідає дійсності,
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Засіб класний. Працює з першого використання. Окрема подяка за додатковий подарунок.
- Переваги:
- Працює з першого застосування
- СергійВідгук від покупця. Продавець: BE-COS
Купив антиперспирант вперше, ефект вражає 5 днів сухості в області пахв , після першого використання було печіння і подразнення але це із-за через мірне нанесення препарату, після другого використання все в нормі, і дякую за приємний бонус до основного замовлення.
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Хочу подякувати продавцю за бонус. Цим дезодорантом користуюсь давно. Виправдав своє значення. А за бонус окремо дякую продавцю. Фото додаю...
- Переваги:
- Лише
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Клас. Дякую
- Переваги:
- Та й ще і з
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Всё шикарно. Пришло быстро, соответствует описанию и фотографиям. Спасибо за дополнений призент)
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Продавца рекомендую! Быстрая отправка, приятный менеджер в общении. Товар соответствует описанию
- Аня К***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Отримала замовлення,все прийшло швидко,товар якісний
І окреме дякую за подарунок! - Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: MavkaКо
Товар отличный.
- Переваги:
- Забыла про влажные подмышки.
- Недоліки:
- Печёт после нанесения час
- Іванна Г***Відгук від покупця. Продавець: MavkaКо
Це просто знахідка! Антиперспірант чудово справляється зі своїм завданням, дарує відчуття свіжості й упевненості на весь день. Легкий аромат і комфорт після нанесення — великий плюс.
Дякую за швидку відправку! - Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Все ок!
Окрема подяка за подарунок ;) - Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: BE-COS
Тільки отримала, буду тестувати. Дякую за твердий антиперспірант в подарунок)