Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Іграшки На Ялинку Набір Горлиць 2 Шт З Епоксидної Смоли Ручної Роботи Білі Голуби З Фільму Сам У Дома Ялинкові Прикраси (317089)

Оцінка користувачів 4.97/5
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Замовляла вже двічі, все супер, красиві, охайні і лаконічні вироби товар замовляла на подарунок, все сподобалось. Отримала швидку відправку і якісну консультацію. Плюс презентабельне пакування додало настрою і зекономило витрати на пакети/коробочки. Фото, нажаль, не зробила, але товар повністю відповідає тому, що вказані у продавця на сторінці.

Переваги:
    Якісний товар, швидка відправка, пакування і продавець завжди на звʼязку
  • Нестор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Швидка доставка, гарна робота, дякую!)

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

як Ви мене врятували перед святами!
    Дуже вдячна за швидкість та якість!

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Замовляла іграшки голубів на ялинку) дуже сподобалась швидка відправка , приємна дівчинка менеджер та гарна якість прикраси дякую вам !

Переваги:
    Швидко
  • Марина Ч***

Просто чудово

• Діана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Дуже гарна і якісна прикраса, брала на подарунок, дуже сподобалось і мені і тим кому дарувала
    Дуже ввічливий продавець,швидко відправили,гарне пакування

• Продавець  Denwer

Щиро дякуємо за такий приємний відгук!
      Раді, що прикраса сподобалась вам, і тим, кому ви її подарували.
      Дякуємо за високу оцінку сервісу та пакування — будемо раді вашим новим замовленням!

• Данило

Цікава річ

Дякуємо за відгук!

• Олександра Д***

Чудовий та символічний подарунок

• Продавець  Denwer

Дякуємо за відгук!Це дуже цінно

• Софія М***

Якісний товар, все супер

Переваги:
    Швидка доставка

Щиро дякуємо за відгук!

• Марина К***

Дуже гарні , як з фільму Один в дома , приємні на дотик , дуже раджу

Дякуємо за відгук!
      Дуже приємно, що вироби викликали такі теплі асоціації

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Швидка відправка, якісний товар! Рекомендую!

Переваги:
    Натуральний матеріал, ручна робота.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Denwer

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно )

• Жук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Дуже гарні горлиці) Додають святкового настрою і віри в краще

Переваги:
    Цілком відповідають фото
    • Продавець  Denwer

Дякуємо за відгук!Нам дуже приємно

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Чудова робота! Охайно виконані, дуже гармонійно доповнили саме той сюжет, який я уявила

Переваги:
    Красиві та якісні
    Недоліки:
    Немає)
    • Продавець  Denwer

Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Справжні, гарні дикі горлиці, як у "Один вдома")) клас. Приємні на дотик.
    Продавець відравив швидко..

Переваги:
    Гарні ж !
    Недоліки:
    не розумію де тут вони мають бути.
  • Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Замовлення було швидко виконане, приємні консультанти, якісна робота, хороший матеріал,

Переваги:
    Якісний матеріал, швидка доставка, гарно виконана робота
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Denwer

Дякуємо вам за відгук, будемо раді вашим новим замовленням!

• Алла І***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Це щось неймовірне! Знаєте, є іграшки, які хочеться оберігати та передавати наступному поколінню. Так ось ці горлиці саме це! Дякую вам за вашу роботу

• Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобались горлиці та їх якість . Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Еллада Б***

Дякую, голубі гарні.

• Продавець  Denwer

Дякуємо вам за відгук, будемо раді вашим новим замовленням!

• Евгений В***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Можу сміливо рекомендувати дану компанію, так як вони надали мені змістовний та поважний зворотній звʼязок, врахували мої потреби, відправивши замовлення на наступний день. Горлиці були запаковані у красивий крафтовий пакунок (єдине, я би захистив виріб додатковою пухирчастою плівкою!) Товар відповідав опису. Підійде як гарний варіант подарунку на Новорічні свята.

Переваги:
    Привітне спілкування з клієнтом
    Недоліки:
    Не надто надійне пакування
    • Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за такий розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що ви відзначили наше спілкування, швидкість відправлення та відповідність товару опису. Раді, що горлиці стали гарним варіантом подарунка до свят.

Дякуємо також за ваше зауваження щодо пакування — обов’язково врахуємо його, щоб зробити наш сервіс ще кращим. Дякуємо за довіру та рекомендацію, будемо раді бачити вас знову!

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Іграшки в чудовій якості, дякую за швидку доставку!

• Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобались швидка доставка, пакування та якість іграшки. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Вікторія С***

Дякую , товар прийшов швидко , голуби гарні

• Продавець  Denwer

Дякуємо вам за відгук та за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Чудові горлиці, повна відповідність опису. Швидка доставка і якісне пакування)

Переваги:
    Гарна прикраса.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Denwer

Дякуємо вам за відгук ! Нам дуже приємно, що вам сподобались швидка доставка, пакування та якість іграшки. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Дуже гарні голуби, додають новорічного настрою, виділяються на ялинці

Переваги:
    Хороший матеріал, легенькі
    • Продавець  Denwer

Дуже дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Ми дуже раді що вони вам сподобались . Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Катерина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Щіро дякую за чудові іграшки.

Переваги:
    Дуже гарні
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Отримала дуже гарних пташок, кожна з пари вже радує друзів

• Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за відгук та за довіру, будемо раді вашим новим замовленням!

• Інна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Швидка доставка, гарне пакування! Іграшка як фото)

Переваги:
    Гарні, якісні, як з фільму Сам удома)
    • Продавець  Denwer

Дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобались швидка доставка, пакування та якість іграшки. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Анастасія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Брала на подарунок, все дуже сподобалося. Швидко відреагували на замовлення, перетелефонували і дуже швидко відправили

• Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, вам все сподобалась і замовлення було доставлено швидко. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим покупкам!

• Наталя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Добрий день . Замовляла іграшки взагалі на подарунок , але мені ну дуже сподобалися , іграшки дуже гарні
    Обовʼязково замовлю ще собі

Переваги:
    Дуже гарні , якісні іграшки , 100% як з фільму
    • Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за такий щирий і приємний відгук! Нам безмежно радісно, що іграшки вам так сподобалися і справили гарне враження. Дуже приємно, що ви плануєте замовляти ще — будемо з радістю чекати на вас знову. Дякуємо за довіру та добрі слова!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Дуже милі і ніжні Горлиці. Щира рекомендація. Привітний продавець. Швидко оформили замовлення, на наступний день отримала замовлення 5

• Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що горлиці вам сподобалися, а сервіс і швидкість оформлення залишили позитивні враження. Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!

• Радюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Надзвичайно красивий набір горлиць! Обслуговування, якість товару, швидкість доставки на високому рівні. Щиро дякую!

Переваги:
    Тримаючи у руках ці горлиці, віриш у диво та відчуваєш щастя, радість, спокій і різдвяний настрій!
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за такі теплі слова та чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що набір горлиць подарував вам радість, спокій і святковий настрій. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer

Товар отримала, дякую, прикраси чудові успіхів Вам)

Переваги:
    Вони чудові)
    • Продавець  Denwer

Щиро дякуємо вам за відгук і добрі слова! Будемо раді вашим новим замовленням!