- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Ідеально підійшло до Tommee Tippee.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Продавець CuteCare
Дякую за ваш зворотній звʼязок
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Замовив, швидко отримав) Якісні та міцні пакети, достатньо довжина.
- Переваги:
- Вартість, кількість, якість
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець CuteCare
Дякую за зворотній зв’язок
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Зручні в користуванні ,надійні ,замовимо ще .
- Переваги:
- Комфортні
Дякую за ваш відгук
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Гарні пакети!Не пропускають запахи ,ідеальна довжина 6 м легко заправляється .Замовляємо постійно тільки тут .
- Переваги:
- Якісь топ дуже щільні ,не пропускають ,швидка доставка
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Купую подібні пакети постійно, бо набагато вигідніше оригінальних касет. Вставляються вони всі однаково, але от прихватки, які тримають весь пакет зібраним особисто мені зручніше паперовий, бо я його можу пальцями розірвати, коли вставляю в касету пакети. Цей треба розрізати ножицями і я завжди переживаю, щоб ще і пакети не розрізати випадково. Да і просто це зайві рухи.
Пакети справді більш щільні, ніж зазвичай, тому я їх і замовила на пробу. Сподівалася, що будуть краще утримувати запахи. Але ні, так само. Різниці ніякої не помітила. Бо я купую пакети дешевше в іншому місці, та було цікаво спробувати інші, може будуть краще тримати запахи. На жаль- Переваги:
- Щільні, економніші, ніж рідні касети
- Недоліки:
- Запахи утримують не краще, ніж тонкі і більш дешеві пакети.
- Продавець CuteCare
Вітаю.Наші пакети дуже щільні і як ви пишете на ринку аналогів немає.Просто ви напевно не докручуєте на самому смітевику.Потрібно краще його закручувати і все буде добре ,бажано ще прикривати кришку.Тому що всі пакети у вас будуть пропускати якщо його не докручувати .Дякую за ваш відгук.
- Татьяна Ч***
Дякую за турботу. Я докручую. В закриваю кришку. Як вам раптом здалося, що хтось не такий розумний як ви і не зміг би сам до того додуматись, з огляду на тон вашого коментаря. Може рівень чутливості до запахів у всіх різний і мабуть в мене він вищий, за ваш. Я окрім всього, ще герметичні щільні пакети в сам смітник для підгузків кладу, щоб був ще один додатковий шар поглинання запаху. Та на жаль, це все лиш частково вирішує проблему. Стає краще, але під ранок без провітрювання в кімнаті за ніч, вже стоїть запах. На жаль.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Чудові пакети. Плотні, відправили дуже швидко. Різниця в ціні з іншими магазинами мінімальна) рекомендую.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: CuteCare
Хороша плівка. Серед різних брендів, що спробували, це єдина яка не пропускала запахи і не рвалась. Дуже класна щільність.
- Переваги:
- Не пропускає запахи