- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приємна, гарно чистить.
- Переваги:
- Гарно чистить
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста, але я ще використовую ультразвуку щітку, зубну нить. Все в комплексі. У мене астма, я не можу задихались від ментолу. Зуби білі, ясна в порядку.
- Переваги:
- Натуральність, догляд за яснами
- Недоліки:
- Не помітила поки що
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
По натуральности состава, цена/качество , да и вообще среди всех одна из лучших паст
- Переваги:
- Отличный состав, качество
- Недоліки:
- Нет недостатков
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста прийшла в розпакованою, у прим'ятій коробці та без пломби навіть сама паста. Не відомо, що там в середині. Шкода, що повівся на безкоштовну доставку в поштомат. Не рекомендую. Прийдеться викинути..
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Начитался положительных отзывов,вкус просто как лекарство какое-то.Не понравилась.В очередной раз убедился отзывам веры нет =)
- Дмитрий П***
Пару раз почистил зубы,сам эффект приятный от нее,поспешил немного с отзывом,но вкус это на любителя.Возможно нужно другие пробовать.
- Алина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
чудова паста для тих, кому важливий натуральний склад, вичищає наліт та освіжає
- Переваги:
- натуральний склад
- Недоліки:
- потребує звикання до смаку та аромату
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Рекомендую до придбання!
- Переваги:
- Яккість гарна, натуральний склад
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарно чистить, натуральний склад,приємний запах
- Переваги:
- Натуральна
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста суперова
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Необычный вкус, не пенится
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Це єдина паста, яка позбавила мене кровоточивості ясен, хоча до цього випровувала багато лікувальних і профілактичних паст. Користуюсь вже 2 роки пастами Веледи і змінювати цьому виробнику не планую. Розетці подяка за актійні ціни.
- Переваги:
- ефективна
- Евгения Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Скажу так, паста по вкусу напоминает самбуку))) Вот кто в молодости иногда «употреблял» в клубах,тот поймёт))) А если серьёзно, таки да она не очень приятная,но зато её состав топ! Ко всему можно привыкнуть)))В следующий раз возьму с минеральной солью
- Федечко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Одна з кращих зубних паст для дитини. Можна не хвилюватись коли дитина проковтне її. Користуємось рік такою, дуже задоволені. Малюку подобається.
- Переваги:
- Органічна
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Найкращій варіант для діток,які ще вчаться спльовувати пасту,а не їсти її!!!Доречі,з крокодильчиком намагається їсти,та каже,що вона смачна,а цю ні)
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста сподобалась, добре чистить, хоча і майже не піниться. Присмак на любителя, можливо, трохи аптечний, але мені нормально.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хоть и хороша эта паста по составу, вкус и запах оставляет желать лучшего. Тяжело мне ею чистить зубы, тк она немного печет, как будто я настойку календулы в рот набрала. Может есть любители конечно, но мне из за запаха и вкуса она не понравилась.
- Переваги:
- Состав отличный, чистит хорошо
- Недоліки:
- Запах, вкус
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста, но не привычно, что не пенится. Непривычный травяной вкус, как будто настойка на травах)
- Переваги:
- Состав
- Недоліки:
- не пенится
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приятная зубная паста. Натуральный состав, но при этом очень нежно полирует эмаль.
- Переваги:
- Натуральный состав. Приятное послевкусие.
- Недоліки:
- Все равно раз в неделю предпочитаю пользоваться профессиональной зубной пастой, иногда не хватает очищения.
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Очень понравилась паста
Буду заказывать ещё- Переваги:
- Качество
- ЭллинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
скажу честно, абсолютно обычная хорошая паста без каких-либо недостатков, но и ничего сверхестественного. неплохо очищает от налёта, ненавязчивый аптечный вкус, больше никаких особых достоинств я не заметила. например, более дешёвый Lacalut ничем не хуже данной пасты.
- Переваги:
- нейтральный вкус, хорошо очищает от налёта.
- Алексей А***
Сравнение конечно сильное ...
- Юлия К***
думаю состав в Лакалут совсем не такой как здесь
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чистит зубы отлично - целый день ощущение гладеньких зубов!
- Переваги:
- Отсутствие "разъедающего" ясна ментола.
- Недоліки:
- Сладкий травяной вкус
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая зубная паста
- Піскор В***
Зубна паста дуже приємна на смак, але будьте готові вона зовсім не піниться, як і більшість натуральних паст.
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приятная на вкус паста, хорошо очищает, подходит для моих чувствительных зубов, успокаивает
- Переваги:
- приятная на вкус
- Яна З***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубная паста календула - Все зубные пасты с ментолом уже приелись Эта - была находкой для меня! Она надолго сохраняет свежеть дыхания, хорошо чистит, имеет приятный сладковатый вкус
- Переваги:
- Бережно очищает
- Зоя г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Рекомендую всем
- Переваги:
- Одна из немногих зубных паст на рынке Украины совместимая с гомеопатией плюс экономная в расходе. При этом натуральный состав. Как по мне, зубные пасты и детская серия у Веледы лучшие. А уход за лицом идеальный у Dr. Hauschka
- Россоха Ю***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
зубная паста без ментола, приятный травяной вкус, чистит зубы хорошо, на основе глины. не понравится тем, кто любит пену, данная паста вообще не пенится.
- ВиталияПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
паста понравилась, после нее очень ощутимое чувство чистых зубов
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Очень приятно, что наконец то, начали производить зубные пасты с натуральных веществ. Отбеливает не хуже опастных химических зубных паст. Хорошо успокаивает десна. Если у вас они проблемные, как и у меня.