Відгуки покупців про Зубна паста з алое віра - Madis Fresh Secrets Aloe Vera 75ml
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубная паста вообще не понравилась. По консистенции как мокрый мел. по ощущениям как будто мокрым измельчённым мелом чистишь зубы. При этом не могу сказать что она хорошо очищает зубной налет. Больше никогда не возьму эту марку.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своєю думкою. Нам шкода, що зубна паста не виправдала ваших очікувань. Звертаємо увагу, що Urtekram — це органічна паста без SLS, синтетичних піноутворювачів та абразивів, тому її консистенція та відчуття під час чищення можуть відрізнятися від звичних паст. Розуміємо, що такі особливості підходять не всім, і дякуємо за ваш чесний відгук.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
После всех рыночных химозных, эта паста показала себя с лучшей стороны для моих зубов, состояние моих зубов улучшилось.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалось!
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ставлю три зірки за тюбик.
Я розумію, що екологічна та перероблювана тара у тренді, але зручність має бути у пріоритеті, на що виробники часто забивають.
Коли залишилось половина пасти, я трохи натиснув тюбик, і звідти вистрілило пасти на 3-5 чищень прямо у ванну. Гроші у змивну трубу.
А коли пасти залишається приблизно 1/4, вичавити залишки однією рукою тупо нереально.
Це все через те, що цей пластик нормально не згинається, і всередину потрапляє повітря.
Жесть одним словом.- Переваги:
- Натуральні органічні компоненти. Смак трохи дивний, але для мене досить нейтральний. Консистенція теж ок.
- Недоліки:
- Незручний тюбик. Не впевнений у захисних і антикарієсних властивостях пасти.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Натуральний якісний склад, сьалансований рослинний смак. Без фтору і без певних інгрідієнтів, тому після очищення немає «хімічного» відчуття в роті
- Переваги:
- Не спричиняє підвищенне слюновідділення (що спричиняють майже всі пасти)
- Недоліки:
- Рідко буває в наявності
- Берсан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
зубна паста добра
- Мария И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста просто суппер
- светлана с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста для мене Не люблю виражених смаків Пїдходить для чутливих зубів.
- Переваги:
- Органічна паста.
- Недоліки:
- _
- ірина д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
єдина для нас, яка не робить проблем
- Переваги:
- без фтору! органічна!
- Недоліки:
- нема
- Ксения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная паста! Долго искала замену обычной пасте на органическую. Выбрала эту из-за состава. Вкуса почти нет, отлично чистит, не оставляет во рту пленки, как бывает у дешевых паст. Экономная в использовании, нужно совсем горошину
- Переваги:
- Отличный состав! Хорошо чистит. Почти без вкуса
- Недоліки:
Представитель поставщикаДоброго дня, Оксано!
Дякуємо за гарний відгук.
Дуже раді, що Вам сподобався наш продукт.
Користуйтесь із задоволенням.
Гарного дня!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ещё одна из любимых паст этой марки
- Переваги:
- Очень приятная, прекрасно чистит
Представитель поставщикаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
Раді, що Ви задоволені! Користуйтесь із задоволенням!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Колір світло коричневий.Для мене смак моркви.Консистенція рідкувата.Термін придатності до 07. 2022.По акції майже на третину дешевше
Представитель поставщикаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
Насправді, колір зубної пасти сірий, за рахунок натуральних компонентів.
Користуйтесь із задоволенням!
- OleksandrВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Вроде нормальная паста, но алое здесь я не чувствую какие-то глина есть точно!
- Переваги:
- Ещё не знаю
- Недоліки:
- Ещё не знаю
Представитель компанииДоброго дня!
У своєму складі лише ефірні масла і кальцій. Всі компоненти повністю натуральні та органічні.
- NataliaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная паста.Даже сыну нравиться больше чем всякие детские.
- Переваги:
- Состав,Вкус.Цена
- Трунова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
пользуюсь этой пастой уже 3 года примерно. всем довольна.
чистит отлично, не сильно пенится, приятная на вкус (чуть сладковатая).
рекомендую!- Переваги:
- натуральные компоненты, приятный привкус, не печёт
- Недоліки:
Представитель компанииДякуємо за Ваш вибір та коментар!
- Шахова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приятная паста!
Представитель компанииДякуємо за Ваш вибір та відгук!
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Перепробовала все пасты Urtekram, а эта почему-то смущала наличием в ней сока алое - непривычно для зубной пасты. А оказывается - зря! В состав пасты входит эфирное масло мандарина и когда чистишь зубы, просто получаешь неимоверное удовольствие! Теперь эта паста - мой фаворит в линейке Urtekram!
P.S. Для тех, кто в комментариях жалуется, что органической зубной пастой невозможно вычистить зубы: нужно чистить ПРАВИЛЬНО и зубную щетку правильную подбирать и менять раз в три месяца, тогда и "горошинки" пасты хватит, чтобы привести ротовую полость в порядок!- Переваги:
- Натуральные ингридиенты, приятная на вкус, отлично вычищает, не щиплет и не раздражает дёсны
- Недоліки:
- цена
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Супер!!!