- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний
Хороший телевизор, за эту цену QLED и 4к, картинка хорошая
- Переваги:
- Удобный пульт, цена
- Недоліки:
- 10 андроид, интерфейс тормозит
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний
Користуюся телевізором кілька днів — повністю задоволений. Яскраві кольори, хороша графіка, відмінно підходить для Xbox. Зручне керування через Google Assistant, після оновлення працює ще краще.
За свою ціну — ТОП
Дякую ROZETKA за швидкий сервіс та безкоштовну доставку- Переваги:
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Брали для PS5, все працює відмінно. Управлялка працює відмінно майже без артефактів. Дуже подобається голосове керування без рук.
- Переваги:
- Хороший ігровий ТВ
- Недоліки:
- поки не помітила
- Олег
Уплавнялку краще точно вимикати, як і для ігр, так і для фільмів. Для PlayStation 5 ігр достатьно обрати perfomance mode і налаштуваннях ігр, щоб був 60 FPS, або і вище з пітримкою VRR технології у грі.
- Андрій
Дорого дня. А що означає керування без рук? На пульті ж все одно треба кнопку натиснути для голосової команди? Чи я щось не розумію? Дякую за відповідь.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Окрім найдешевшої ціни в параметрах більше 100 герц, переваг більше немає.
По факту це екран на 60 герц, включаючи ігровий режим на 120 герц - він починає домальовувати зображення типу штучний інтелект та картинка стає повне мило, грати так не можливо. Брав я якраз для того щоб грати та буду грати я в 60 кадрах. А за ці кошти 60 кадрового теліка можна було купити чи філіпс чи самсунг чи lg, а я взяв китай, короче вам не передати мого засмучення. Телік по факту 60 герцовий а в порівнянні з такою ціною 60 герцових теліків в цій же ціновій категорії то це буде найгірший вибір. Хочете 100 герц та купіть щось інше а якщо вам без різниці герцовка то в цьому теліку у цьому ж ціновому діапазоні переваг ніяких немає, беріть фірмовий будь який. А мені буде уроком, не вибирати китай а краще доплатити і взяти фірму.- Переваги:
- Ціна якщо порівнювати з 100 герцовими теліками
- Недоліки:
- Він не 120 герц, це звичайний телевізор на 60 герц. Не відомий бренд
- Андрій Р***
Дякую за відгук, бо вже думав брати для ps5 pro
- Максим К***
Дякую,також думав взяти під прошку.
- Андрей Г***
Добавлю відгук: після оновлення теліка, «мило» зникло. Але також зникло і меню «показувати fps» , ніби стало трошки плавніше але шоб сказати вже точно в скільки fps він працює я тепер не зможу сказати. В будь якому випадку матриця тут стоїть на 60 fps, тому вибір за вами.
- Владислав В***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Телек хорошый !!!
Очень крутой !!!- Переваги:
- Голосовой помощник нравится ...ещё не всё изучил
- Недоліки:
- Таймера выключение не смогу найти )
- Владислав В***
Если выбирать режимы под твои потребности ...впринцепи неплохо ...для пс 5, лутьще герцовку повышать ....а то картинка мыло полное ....немного крачности ...не помешало...может ещё не всё разобрался
- Карацюба С***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Брав на кухню для перегляду футболу. Задоволений на всі 100%. Картинка чітка, звук достойний. Іншого і не очікував.
- Переваги:
- Якісний ТВ за не всі гроші світу
- Недоліки:
- Не помітив
- ЄвгеніяПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Користуюсь телевізором Haier QLED 55" H55Q800UX вже тиждень — і поки що дуже задоволена. Обирала між цією моделлю і Samsung UE55CU8000UXUA, обидва виглядали непогано, але перевагу дала Haier з кількох причин.
По-перше, в Haier краща якість зображення — кольори більш насичені, глибокий чорний, особливо при перегляді фільмів у вечірній час. QLED матриця справді дає різницю.
По-друге, в нього дуже зручне меню, нічого не підвисає, YouTube і Netflix працюють без глюків.
Звук теж непоганий — об’ємний.
Загалом — класна модель за свої гроші, стильний, великий і з якісним зображенням. Раджу!- Переваги:
- Об'ємний звук, начисений чорний колір
- Недоліки:
- не знайшла