Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Bluetooth-гарнітура Anker SoundCore K20i Black (A3994G11)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Від Анкера чекав трохи більшого. Постійно відʼєднується або один навушник, або обидва. Лівий грає тихіше, хоча не забитий.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Андрій М***

• Вова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Electrowaves. Колір: Black

Продавец отличный. Сроки доставки супер. Буду пробовать.

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black

за эти деньги , очень хорошо

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Все добре, дочка задоволена)

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

головне правильно підійти до налаштуваннь еквалайзеру, з них можна витягти звук навушників за 3к

Переваги:
    звук, точніше його налаштування, посадка (легкі і комфортні) , гарно тримають заряд
    Недоліки:
    не має
  • Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Все супер, навушники подобаються. Мікрофон хороший, співрозмовники чують мене добре. Єдине що трошки сильно відчуваються високі частоти при прослуховувані

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black

Навушниками користуюсь 6 місяців. Звичайні вкладиші середнього сегменту, для перегляду Youtube, без шумодавів. Маю інші SoundCore преміум класу, тому можу порівняти. Звук на 3.5 з 5, кейс глянцевий царапучий, працюють безвідмовно, ввусі сидять чітко.

Переваги:
    Відносно якісні вкладиші іменитого бренду.
    Недоліки:
    Чомусь очікував більшого від навушників.
  • Владислав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Наушники в ушах хорошо держатся, автономность нормальная. Но качество звука так себе, даже настройки через приложения не сильно помогают. Если точнее, то именно среднее частоты плохо звучат

• Алексей У***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: White

Наушники отличные, но вот в чехле сломалось гнездо зарядки через 2 месяца. Купил ещё одни, пусть будут две пары на один чехол))

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Lilac

Випадають з вух, незрозуміла побудова подачі звуку
    Повторно не куплю

Переваги:
    Користуюсь зазвичай поки на роботу їду, то вистачає заряду на тиждень
    Недоліки:
    Описала вище
  • Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Спочатку сумнівалась в якості , тому що ціна невелика , а сама користуюсь такої фірми але дорожчими в три рази . Після консультації з продавцем замовила для мами . Мама задоволена звуком, я при розмові з нею по сторонніх шумів не чую , тому це те що нам було потрібно. Дякую продавцеві за якісний товар !

Переваги:
    Ціна , дизайн ,звук
  • Мария П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ось мій відгук через рік експлуатації кожного дня. Загалом все супер: з вуха не випадають, заряд тримають довго, заряджаю раз на тиждень. Постійної роботи можуть витримати 5 годин або більше. З приводу звуку також норм.
    Тепер для тих хто жаліється, що зникає звук. Якщо ви не в курсі і вперше користуєтесь подібними навушниками, то періодично їх треба чистити, бо вони будуть забиватись незалежно від того, чистите ви вуха раз на день або раз на місяць. Цього не уникнути. Тому використовуйте перекис водню.
    З недоліків виділю тільки те, що кришка перестала триматись, мабуть магніт розмагнітився. Але це сталось десь через 8 місяців з покупки і для мене не критично.

Переваги:
    Звук, витривалість, акумулятор, зручність у використанні
    Недоліки:
    Кришка зламалась
  • Валентин Г***

Хорошо!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Купували для чоловіка. Користується пів року майже, каже що навушники класні. Якісь звуку та мікрофону топ. Сервіс магазину теж на висоті.

• Продавець  Electroters

Ірино, дякуємо Вам за відгук та покупку! Нам дуже приємно, що Ви підкреслили надійність після піврічного користування навушниками! Обрати K20i було чудовим рішенням та класним подарунком! Дякуємо також за теплі слова про наш сервіс — ми завжди працюємо з натхненням для наших покупців) Бажаємо, щоб навушники й надалі дарували лише позитивні емоції та якісний звук! Переглядайте наш каталог, будемо раді до співпраці в майбутньому ;-)

• Михайло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не беріть ці навушники вони браковані у мене через місяць лівій навушник тихо грал а потом правий я потом подав на повернення гарантія 18 місяців чекаю 2 місяців і нема відповіді УЖАС

Переваги:
    Недоліки:
    Брак

• Грищук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Blue

Хороший звук за свої гроші. З телефоном сигнал тримає навіть через кілька стін.
    Проблема в тому, що вони прийшли висаджені в нуль. Продавець наголошує, що обов’язково треба розпакувати і перевірити саме на пошті, тож довелося чекати, поки трішки підзарядяться, щоб хоча б підʼєднати.

• Юрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Почав користуватися 21.01.26. І все було непогано, зі звуком та витривалістю, але 16.03.26 лівий стало ледве-ледве чути, без жодних змін у налаштуваннях. Бачив відгуки перед купівлею, що таке трапляється, але сподівався, що мені пощастить. Не радьте чистити щіточкою, вже зроблено без наслідків.

Переваги:
    Витривалість та звук навушників. 6 годин безперервної роботи.
    Недоліки:
    Щось не те з лівим всього лише за 2 місяці користування.
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За таку ціну непогані навушники, але великий мінус що за рік далеко не активного використання душе швидко почали розряджатися.

Недоліки:
    Послали швидко розряджатися
  • Анатолій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Purple

Рекомендую цей магазин!

Переваги:
    Висока якість
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Electroters

Анатолію, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Нехай заряд тримається довго, з’єднання буде стабільним, а кожен трек звучить саме так, як подобається Вашим близьким! Окремо щира подяка за Вашу рекомендацію! Це допоможе нашим наступним клієнтам здійснити покупку без жодних сумнівів та вагань) Повертайтеся за новою покупкою і за новими враженнями)

• Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Отличный продавец , наушники супер!)

Переваги:
    Отличный звук и качество, быстрая доставка.
    • Продавець  Electroters

Володимире, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Приємно що Ви оцінили не лише навушники, але й нашу роботу) Бажаємо Вам повністю насолодитися якісним звучанням і сучасними можливостями навушників ;-) Дякуємо за довіру при доставці в поштомат та будемо раді до співпраці в майбутньому)

• Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black

Чудові навушники за свою ціну.
    Гарний звук. Зручні.

Переваги:
    Ціна, якість.
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black

Чудові навушники які вартують своїх грошей.

Переваги:
    Довго тримають, нормально чутно в мікрофон.
  • Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Віталій чудово допоміг при відправці товару

Переваги:
    Все чудово, супровід покупки на найвищому рівні!
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  Electroters

Михайле, дякуємо за Вашу покупку та відгук! Нехай навушники стануть Вам надійним супутником: на тренуваннях, активностях, відпочинку, побуті... А кожна композиція звучить максимально яскраво ;-) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат, яка має багато переваг, наступні наші клієнти зможуть зробити замовлення без зайвих вагань) Переглядайте наш каталог, є ще чимало цікавих ґаджетів)

• Ілля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Файно Хаус. Колір: Violet

Придбав дані навушники дружині. Коли їх отримав, протестував і замовив собі такі самі тільки в іншому кольорі. В ушах сидять ідеально (на відміну від jbl), звук дуже не поганий(на свої кошти), застосунок не поганий, багато налаштувань еквалайзеру. Під єднались до айфону і андроїду без проблем, блютуз працює без перебоїв і не відвалюється. За свою ціну це мабуть кращій варіант.

Переваги:
    Все вищеперелічені
  • Анатолій Т***

Все на вищому рівні)

• Продавець  Electroters

Анатолію, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Нехай кожен трек дарує Вам справжнє задоволення, а улюблена музика супроводжує у щоденних справах) З нетерпінням чекатимемо на нові замовлення)

• Настенка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Дуже чудовий продавець, обслуговування на висшему уровні! дитина задоволенна велике Вам дякую

Переваги:
    Все чудово
    Недоліки:
    Поки що їх не має
    • Продавець  Electroters

Анастасіє, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців і нам дуже приємно що Ви задоволені обслуговуванням та якістю навушників) Дякуємо що обрали наш магазин! Обов'язково переглядайте каталог - Ви знайдете чимало цікавих ґаджетів для себе теж)

• В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

Чудові навушники за свою ціну, довго тримають заряд

• Продавець  Electroters

В'ячеславе, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Приємно що Ви поділились особистим досвідом експлуатації) Бажаємо якісного та тривалого користування!

• Ігор А***
  • Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Blue

Товар доставлен быстро,задержек нет,всё соответсвует описанию

Переваги:
    Быстро,недооого
    Недоліки:
    Немаэ
    • Продавець  Electroters

Юрію, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо тривалого користування та позитивних емоцій) Ваш відгук допоможе нашим наступним покупцям здійснити замовлення без жодних вагань та турбот) В нас широкий асортимент бренду Anker, тому в майбутньому зможете обрати для себе чудовий варіант з нашого каталогу)

• Іра
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

обрала цю модель для відвідування залу. вуха не болять, звук класний (можна регулювати через апку), заряд тримають довго.

Переваги:
    ціна, якість звуку, розмір, заряд
    Недоліки:
    не знайшла :)
    • Продавець  Electroters

Ірино, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо, щоб кожне тренування проходило під улюблені треки, а техніка впевнено супроводжувала Вас щодня) Нехай спорт і музика працюють в одній команді з Вами) Приємно, що Ви швидко розібрались з індивідуальними налаштуваннями звучання та оцінили тривалий час автономної роботи) Повертайтеся за новими покупками)

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Гарний звук,гарний дизайн але з часом перестали заряджаться навушники.

Переваги:
    Звук і жизайн
    Недоліки:
    Перестали заряджатися
  • Ярослава П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple

Все в них подобалося, але десь приблизно через півроку стали працювати дуже тихо, на вулиці нічого не чутно((
    Перепробувала все, і настройку через рідну програму, і налаштування блютуз, і відключення абсолютної гучності.
    Дуже тихі((

Переваги:
    Гарні, зручні, спочатку було дуже добре звучання
    Недоліки:
    Неможливо ніяк підвищити рівень гучності, на максимумі дуже тихі
    • Анна П***

У мене теж таке було, і мені допомогло просто добре прочистити навушники маленькою м’якою кисточкою. Час від часу роблю це знову.
      Не факт, що у вас причина та сама, але можете спробувати.

• Анатолий

В мене було те саме але тільки з одним навушником, завдяки цьому я швидко зрозумів різницю. Три місяці пропрацювали, добре коли є гарантія - повернули гроші. А так чудові навушники, еквалайзер сподобався.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

На удивление отличные наушники, заряд хватает на долго , играет приемлемо за свою цену)

Переваги:
    Заряда на долго хватает, удобное приложение для настройки девайса , настройка функций сенсорной кнопкой на наушнике и на левом и на правом
    Недоліки:
    Пока не обнаружил, возможно сам кейс хрупкий
  • Іван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Зручні,тримають Заряд,хороша якість телефонних розмов.

Переваги:
    Довго тримають заряд
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black

шикарні вуха з свої кошти, є додаток, в якому можливо трішки рухати еквалайзер під свої вподобання. продавець відповідальний і приємний, недоліків не помічено.

Переваги:
    ціна якість
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  Electroters

Іване, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ми цінуємо фідбек від наших покупців, завжди враховуємо побажання та працюємо над відмінним рівнем обслуговування) Приємно що поділились особистим досвідом користування, це допоможе нашим наступним покупцям швидше прийняти рішення без зайвих турбот) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат) Очікуємо на Ваші нові замовлення)